12.gün yumurtlamışsın gibi görünüyor.dr.gideceksen yarın belli olur zaten...slm arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.
7. gün : 36.2
8. gün : 36.0
9. gün : 36.1
10.gün: 36.1
11.gün: -
12.gün: 36.6
yarın dr gideceğim gerçi ama sizce yumurta oluşmuşmudur.
Bencede 11 ya da 12. gün yumurtlamışsın.slm arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.
7. gün : 36.2
8. gün : 36.0
9. gün : 36.1
10.gün: 36.1
11.gün: -
12.gün: 36.6
yarın dr gideceğim gerçi ama sizce yumurta oluşmuşmudur.
Bencede henüz daha yumurtlamamışsın, ölçmeye ve takibe devam...günaydın arkadaslar. bende 1 aydır ısı takıbı yapıyorum. ama yumurtlama gunumu anlayamadım:1no2:. banada yardımcı olursanız sevınırım. yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..
1.gün-36.3
2.gün-36.3 16.gün-36.3
3.gün-36.5 17.gün-36,2
4.gün-36.5 18.gün-36.2
5.gün-36.5 19.gün-36.4 (bugun)
6.gün-36.5
7.gün-36.5
8.gün-36.3
9.gün-36.3
10.gün-36.3
11.gün-36.4
12.gün-36.5
13.gün-36.6
14.gün-36.3
15.gün-36.2
sevgili aslı bende sen gibi düşünüyodum tedaviye başlarken çünkü adetlerim aşırı düzensiz ve hap kullanmadan adet göremiyordum klomene en düşük dozdan başladık 3 ay boyunca her ay dozu yükselttik bu ay günde 3 tane 5 gün kullandım ve sonuçta gelişmiş bir adet yumurtam olmuş hamile kalamasam bile bu bile benim için çok büyük bir başarı yumurta yapabildiğime göre elbet bir gün hamile kalırım a.sInş. Seyra Yumurtaliklarimda Tembellik Var Benim Ilaçlarda Işe Yaramazsa Diye Korkuyorum.
ay seyracım inşallahedhak inşallah canım bu ay hamiş kalırsın.Güzel haberlerini bekliyorum...
sevgili aslı bende sen gibi düşünüyodum tedaviye başlarken çünkü adetlerim aşırı düzensiz ve hap kullanmadan adet göremiyordum klomene en düşük dozdan başladık 3 ay boyunca her ay dozu yükselttik bu ay günde 3 tane 5 gün kullandım ve sonuçta gelişmiş bir adet yumurtam olmuş hamile kalamasam bile bu bile benim için çok büyük bir başarı yumurta yapabildiğime göre elbet bir gün hamile kalırım a.s
sen de umudunu yitirme olur mu :teytey:
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti peki?arkadaslar ya benım adetim geceli bugun 5.gün oldu.dün sabah test yaptım çıkmadı.atesımde en az 10 gündür 36.5 te takıldı.acaba teste cıkmamıs ola bılır mı?kafam karıstı.
ay seyracım inşallah
inşallah bu duyguyu en kısa zamanda hepimiz tadarız
merak etme canım hamile kalırsam kocaman pankart gibi başlık atıcam kk ya:dance::dance:
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti peki?
28 gunde bır oluyorum.en son 1 ocakta adet olmustum.yumurtlamamın üzerinden 20 gun geçmiş olması lazımfisfisfis
Nurcum,
Ben yumurtalamadan sonra max 14. gün regl oluyorum. Regl tarihlerim sürekli oynadığı için ben böyle takip ediyorum kendimi. fisfisfis Ondan sordum.fisfisfis
20 gün biraz fazla olmuş o zaman...Normalde hep öyle mi oluyor senin?
Analadım :)normalde gecikme olmuyodu.beklemek stres yaptı ıyıce.yarın sabah tekrar test yapıcam eger cıkmazsa dr a gıderım artık
:uhm:
kızlar ben bu ay ısı takibi yapmaya çalıştım ama sürekli yapamadım arada ölçtüğümdede 36.4,36,5,36,7 kadar falan çıktı sonra inmeye başladı yumurtladığımı sanıyorum. fakat 2-3 gündür yine yükseklerde ısım 36,8 falan çıkıo sizce nedendir(buarada en son 3 ocakta adet oldum ve 32 günde bi adet oluyorum yaklaşık olarak)
Kızlar,
Allah hepimize nasip etsin inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?