Ateistler yakılmak için Topbaş’tan fırın istiyor!

Ölünce cesedini yakmak isteyen insanlara siz saygı duyun öbür dünyada yanmak var diyince saygısız mı olunuyo ya hahhaa valla pes.
ne alaka şu dediğin?
millete cehennemde yanacaksınız deyip dinden çıkıyorsun farkında mısın?
sen mi karar veriyorsun kimin yanıp yanmayacağına?
tövbe tövbe ya beni de günaha sokuyorsun.

Kuran'da vaat ediyo Cenab-ı Allah. Ben demiyorum.
haklısın kur'an-ı kerim'de açık açık yazıyor inanmayanlara ne olacağı merak eden alır eline okur
ama sonuçta herkes aynı inanca sahip değil
o yüzden yorum yaparken bunu da göz önünde bulundurmak lazım

İyi de adı üstünde inanmıyor. İnanmadığı bir şeyi neden açıp okusun ya da orada yazılana neden inansın ki?

Zaten yokluğuna inandığı şeyin varlığı ile tehdit etmek gibi söylemler bence ateistleri sadece güldürür .

Fazla hassaslaşmaya gerek yok , inanan biri için ortada '' kutsal '' bir değer vardır , ve takdir edersiniz ki kutsiyete laf edilmesi ağırına gider kişinin hangi dinden ya da inanıştan olursa olsun .

Ama hiç bir şeye inanmayan kişilerin ''inançlar'' üzerine eleştirilere sandığınız kadar takıldığını sanmam.

Ha tabii ki reeldeki beşeri ilişkilerimizden bahsediyorum yoksa bu forumda bunları konuşmak

İyi de adı üstünde inanmıyor. İnanmadığı bir şeyi neden açıp okusun ya da orada yazılana neden inansın ki?
ben onu inanmayanlar için yazmadım
genel olarak merak eden insanlar (müslüman ya da değil) alır okur
burdan yok yanacak, yok yanmayacak diye yazmanın bir mantığı yok, hoş da değil zaten bunu belirtmek için söyledim.

aynen... hiçbir şeye inanamayanın kutsalı yokki takılsın

sadece ateıstler degıl bazı dınlerde ölumden sonra yakılmak var
kullerının okyanusa denıze savrulması veya külün gomulmesı falan var
allah baska dert vermesın ne dıyım
zaten hepımız yanacagıııızzz azcık daha bekleseler ıstedıklerı ateşe kavusabılırler
öldukden sonra dını torenle gomulmesınlerde duasız torensız gomulsunler
yanınca nolacak onu anlamadım ruhları özgurluge mı kavuscak yoksa ölu bedenım yanınca ruhum gunahtan arınacak dıyemı dusunuyorlar ama bunu dusunen ateıst olmaz dimi
ıh ben anlayamadım napım barı saygı duyım
hayatda bırseye ınanmamak bıle ınanmaktır aslında bundan baslayarak dogru yolu bulabılırler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…