- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi themis1990
-
ne alaka şu dediğin?Ölünce cesedini yakmak isteyen insanlara siz saygı duyun öbür dünyada yanmak var diyince saygısız mı olunuyo ya hahhaavalla pes.
Siz alay ediyorsunuz ama. bu mesajlardaki alaycılığı anlamamakta zor değil. yemeyelim şimdi birbirimiziÖlünce cesedini yakmak isteyen insanlara siz saygı duyun öbür dünyada yanmak var diyince saygısız mı olunuyo ya hahhaavalla pes.
inançsız olan insanlarda saygı bekler. insan oldukları için bekler.ateistlerin kutsal saydığı bişey yokki saygı duyulsun, hiçbişeye inanmıyorlar
insan olarak tabiki saygı duyalım isteklerineinançsız olan insanlarda saygı bekler. insan oldukları için bekler.
insan olarak tabiki saygı duyalım isteklerine
ama belirli bir kutsalları yok zaten, hatta hiç yok
tabiki öyle...olabilir. zaten cehennemde yanacaksın zaten diye alay etmek insan olarak o kişilere saygısızlık zaten
aynen. kimin yanıp yanmayacağını yaradan bilir zatentabiki öyle...
yanacaksa bile bizi ilgilendirmez
Kuran'da vaat ediyo Cenab-ı Allah. Ben demiyorum.ne alaka şu dediğin?
millete cehennemde yanacaksınız deyip dinden çıkıyorsun farkında mısın?
sen mi karar veriyorsun kimin yanıp yanmayacağına?
tövbe tövbe ya beni de günaha sokuyorsun.
haklısın kur'an-ı kerim'de açık açık yazıyor inanmayanlara ne olacağı merak eden alır eline okurKuran'da vaat ediyo Cenab-ı Allah. Ben demiyorum.
haklısın kur'an-ı kerim'de açık açık yazıyor inanmayanlara ne olacağı merak eden alır eline okur
ama sonuçta herkes aynı inanca sahip değil
o yüzden yorum yaparken bunu da göz önünde bulundurmak lazım
ben onu inanmayanlar için yazmadımİyi de adı üstünde inanmıyor. İnanmadığı bir şeyi neden açıp okusun ya da orada yazılana neden inansın ki?
aynen... hiçbir şeye inanamayanın kutsalı yokki takılsınZaten yokluğuna inandığı şeyin varlığı ile tehdit etmek gibi söylemler bence ateistleri sadece güldürür .
Fazla hassaslaşmaya gerek yok , inanan biri için ortada '' kutsal '' bir değer vardır , ve takdir edersiniz ki kutsiyete laf edilmesi ağırına gider kişinin hangi dinden ya da inanıştan olursa olsun .
Ama hiç bir şeye inanmayan kişilerin ''inançlar'' üzerine eleştirilere sandığınız kadar takıldığını sanmam.
Ha tabii ki reeldeki beşeri ilişkilerimizden bahsediyorum yoksa bu forumda bunları konuşmak
Aynen terbiyesizlik bu,kendisi cenneti garantilemiş gibi elalemin cehennemini düşünüyor...En ufak bir eleştiride "inancımıza saygı" diye ortalığı yıkanlar başkalarının inancına ne kadar kolay sataşabiliyor veya bunu normal karşılıyorayıp ya..
Bence olabilir bişey ama istanbula olmaz bursa sakarya taraflarına yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?