• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateistler yakılmak için Topbaş’tan fırın istiyor!

öle olmuyor kako,öle değil,benım ınancıma göre yakılmak yok,benımde sevdiğim biri akrabam yakınım neyse böle bir istedek bulunsa,ve tasarruf hakkı bana verilse asla ızın vermem yakılmasına
onu anladım cicim ..ama namazı kılınıp gömülmüş.. onun cenazesini kılanlar.. öte tarafta MEVLA sormayacakmı.. müslüman olmayan bir kişinin namazını nasıl kılarsınız diyee..o_Oo_Oo_O

şeker roportajda sordular,çok sert bir şekılde yarın camıden kaldırılıcak dıye cevap verdiler,az çok tahmın edıyorum,ama yazamam,sende bilirsin
Bu çoğu insanın dine değil geleneklere göre yaşadığının kanıtı değil mi
Düşünerek yaşamıyoruz kutsal kitaplara göre yaşamıyoruz
Hukuka göre yaşamıyoruz
Gelenek ve görenekler birinci sırada malesef

ah kakocuğum Mevla daha neler sorcak bıze :KK43:
benim iş yerimde deist bir arkadaşımız var.. 2 ay evvel babası vefat etti babasıda deistmiş.. adamcağız memlekete gömülmek istemiş.. ve sadece gömülmek namaz kılınsın filan istememiş.. adamı o şekil gömdüler.. bencede kim nasıl isterse öyle gömülmelii..

Hmmm , konuyu ateistlerin ele almasına şaşırdım sadece . Onlar pek takılmazlar ölüme , ölümden sonra bedenlerinin ne olacağına . Ama sanırım farklı bir vasiyetleri yoksa bu ülkede ister istemez islami şartlarda gömülmek istemedikleri için bu istekleri.

Asıl ülkemizde yaşayan diğer din mensupları için gerekli . Şöyle bir göz attım merak edip , yakılmayı vasiyet edip , ceseti Avusturya ya Almanya ya gönderip , daha sonra külleri bir zarf içinde ülkemize geri gönderilmiş insanlar varmış :KK51:

Ama kremasyon öyle ha deyince olacak bir iş değil . Hoş anayasa da olmamasına dair bir durumda yok hatta olması gerekli tüm inançlara saygı bakımından ve insan hakları açısından .Sadece uzun bir prosedür var.

Ne diyeyim , yakılmak isteyene gidip bir odunda ben atmam ama kişi ne isterse o .

Ölünce cesediniz yakmak isteyen insanlara saygılı olup önce r
anlaşılmıyor ne demek istediğiniz. .
ben her inanca saygılıyım.
ama saygıda beklerim karşıdan.
sizin kutsal değerlerinizle alay edilse hoşunuza gidermi.
empati yapmak gerek.
insanlar birbirlerine saygı göstermediği için çatışmalar oluyor.
dikkat etmek,biraz daha ince düşünmek, bunlar,insanca hareketler
. insanlığımız gereği yapmamız gereken davranışlar bunlar.
yoksa bunun sonu insanların kutsallarına hakarete gider.

etki tepki verdirir çoğu zaman çünkü

anlaşılmıyor ne demek istediğiniz. .ben her inanca saygılıyım. ama saygıda beklerim karşıdan. sizin kutsal değerlerinizle alay edilse hoşunuza gidermi. empati yapmak gerek. insanlar birbirlerine saygı göstermediği için çatışmalar oluyor.
dikkat etmek,biraz daha ince düşğnmek insanca hareketler. insanlığımız gereği yapmamız gereken davranışlar bunlar. yoksa bunun sonu insanların kutsallarına hakarete gider. etki tepki verdirir çoğu zaman çünkü
Düzeltme yaptım iyi okuyun.

Back