- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi themis1990
-
ayy ne komikCehennemde zaten yanacaklar ne bu acele
Kuranı kerimde Allah kimlerin cehennemlik olduğunu yazmış ben demiyorum yani.ayy ne komik
birine cehennemliksin cennetliksin deme hakkını kendin de nasıl buldun
haşa karar merci sen misin
nerden biliyorsun belki o ateist dediklerinin sen de çok daha büyük iyiliği vardır ne biliyorsun
Ölunce cesedini yakmak isteyen insanlara neden saygi duymayalim? Baska insanlara inanis ozgurlugu kapsaminda 'ayyy yanacaksin puhaha' tarzinda yorum yapmak saygisizliktir. Yasiniz nedir bilemeyecegim ama "saygi" kelimesini yanlis anlamissiniz orasi kesin. Mesela benim inanisima gore de asla Allah yerine karar verip kesin cizgilerle yanacaksin denemez. Zira isterse bagislar, cogu musluman gorunumlunun uzerine cikarir, bilemeyiz.Ölünce cesedini yakmak isteyen insanlara siz saygı duyun öbür dünyada yanmak var diyince saygısız mı olunuyo ya hahhaavalla pes.
Allah akıl fikir vermiş göz vermiş Kitap vermiş Allah vaadinden döner mi iman edene kadarÖlunce cesedini yakmak isteyen insanlara neden saygi duymayalim? Baska insanlara inanis ozgurlugu kapsaminda 'ayyy yanacaksin puhaha' tarzinda yorum yapmak saygisizliktir. Yasiniz nedir bilemeyecegim ama "saygi" kelimesini yanlis anlamissiniz orasi kesin. Mesela benim inanisima gore de asla Allah yerine karar verip kesin cizgilerle yanacaksin denemez. Zira isterse bagislar, cogu musluman gorunumlunun uzerine cikarir, bilemeyiz.
Dini yorumlara girmeyelim, rica ediyorum.
Burada islamdan bahsedilmiyor, bir talep söz konusu.
Okudum yorumunuzu siz de haklısınız kendinizce çok söz var söylencek konuşulcak ama uzatmamak en doğrusu. Teşekkürler.Editler editler banlanmayalim.
Konuya gelince bence olmali. Her insanin bedeni hakkinda ölümden sonrasi icin de soz hakki olmali. Ama olacak mi? Maalesef tabiki hayir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?