• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateistler yakılmak için Topbaş’tan fırın istiyor!

Bir de ahiret inancı olmadığından "aman nasıl olsa yok olup gideceğim ya ne yaparsam kar" mantığıyla hareket edip, menfaati için elinden gelen her türlü haksızlığı, kötülüğü yapabilecekken, dini sömüren bir sürü sahte dindardan çok daha şerefli, karakterlidir ateistler gözümde.
Asıl iki de bir inançlıyım diyenden kork.

ayy ne komik

birine cehennemliksin cennetliksin deme hakkını kendin de nasıl buldun
haşa karar merci sen misin
nerden biliyorsun belki o ateist dediklerinin sen de çok daha büyük iyiliği vardır ne biliyorsun
Kuranı kerimde Allah kimlerin cehennemlik olduğunu yazmış ben demiyorum yani.
Kalbi temiz dedesi hacı babası cumaya gidiyo bunlar ibadete üşenenlerin bahaneleri. Hem ateist hem insan olarak iyiyse gerisi inanmadıkları Allaha kalmış ne diyeyim.d

Sanırsın ateistler toplanıp ''diri diri yakın bizi'' demişler.Yok niye yakılmak istiyorlarmış.Afedersiniz ama sizi ilgilendiriyor mu ? Ölmüş,gitmiş.Bu dünyaya kendine dair bir şey bırakmak istemiyor belki.Kendi aralarında toplanmışlar,biz bu şekilde istiyoruz demişler saygı duymaya kadar gelmiş konu...Şaka gibi yemin ederim niye gömülmek istemediğini de açıklamak zorunda insanlar herhalde :KK14:

Memlekette atık yakma tesisi bile yok denecek kadar az kaldı ki bu olsun..

bir ateist olarak öldükten sonra niye yakılmak istediklerini merak ettim. ha bunu öldükten sonra yakılma inançları olanlar için yapıyorlarsa olabilir, çünkü bunu kalkıp da müslümanlar talep etmeyeceği için bu çabalarını anlayabilirim.

Ölünce cesedini yakmak isteyen insanlara siz saygı duyun öbür dünyada yanmak var diyince saygısız mı olunuyo ya hahhaa:KK53: valla pes.
Ölunce cesedini yakmak isteyen insanlara neden saygi duymayalim? Baska insanlara inanis ozgurlugu kapsaminda 'ayyy yanacaksin puhaha' tarzinda yorum yapmak saygisizliktir. Yasiniz nedir bilemeyecegim ama "saygi" kelimesini yanlis anlamissiniz orasi kesin. Mesela benim inanisima gore de asla Allah yerine karar verip kesin cizgilerle yanacaksin denemez. Zira isterse bagislar, cogu musluman gorunumlunun uzerine cikarir, bilemeyiz.

Ölunce cesedini yakmak isteyen insanlara neden saygi duymayalim? Baska insanlara inanis ozgurlugu kapsaminda 'ayyy yanacaksin puhaha' tarzinda yorum yapmak saygisizliktir. Yasiniz nedir bilemeyecegim ama "saygi" kelimesini yanlis anlamissiniz orasi kesin. Mesela benim inanisima gore de asla Allah yerine karar verip kesin cizgilerle yanacaksin denemez. Zira isterse bagislar, cogu musluman gorunumlunun uzerine cikarir, bilemeyiz.
Allah akıl fikir vermiş göz vermiş Kitap vermiş Allah vaadinden döner mi iman edene kadar
bi kafiri affeder mi hayır? Nerdn biliyosun
deme sadece oku okuyun. Ben ciddiliği çok sevmem
esprisine yazdım onu bakarsan çoğu yorumum esprilidir. Bırakalım kim kimden daha üstün ona Mutlak yaratıcı karar versin.

Editler editler banlanmayalim.

Konuya gelince bence olmali. Her insanin bedeni hakkinda ölümden sonrasi icin de soz hakki olmali. Ama olacak mi? Maalesef tabiki hayir.

Konuyu ayetlere, İslam'a getirmeden de tartışabilirsiniz, ki zaten bu konu İslami bir konu değil.

Bazı şeyler vardır ki bireysel taleplerdir, yakılmak bireysel bir talep, kalkıpta ben istemiyorum bunu değil mi?
Herkes dur bende yakılayım bari demeyeceğine göre, belli bir kesimi alakadar ediyor, eh o insanlarında zaten görüşü sizden farklı olduğuna göre tövbe estağfurullah çekmeye gerek yok, sizler nasıl düşünceleriniz, inançlarınız konusunda kimsenin baskı yapmasını istemiyorsanız ve hoş karşılamayacaksanız, yakılmak istiyorum veya ben böyle inanıyorum diyenlere de şu yolu seç, bu yola yönel, yönelmezsen şöyle olur demenin mantığı yok.
Araştırmış, okumuş, böyle olmasına karar vermiş ki ben böyle inanıyorum diyor.

Bize düşen bu düşünceye saygı göstermek, bunu deyince ne saygı duyacağım yahu deniyor ama evet saygı duymak icap eder zira biz karar merci değiliz, karar vermeye soyunursak işin rengi değişir, biz insanız, bir yol seçer o yolda gideriz, herkes yolunu kendi seçer.

gömülmek veya yakılmak, ölen için fark etmez .
mezarlar hayatta olanların ibret alıp, ölümü hatırlamaları için güya..
bir de o mezarlıkları en pahalı taşlarla süslemıyorlar mı, komık oluyor bana göre..
herkesın kendı düşüncesi
kimseyı alakadar etmez.

Yurt disinda cok buyuk meblağlara dondurucular var .
Elektrik kesilirse diye düşündum .:KK70:

Ölumle ilgili net kesin bir tecrube yokki (:KK70:tecrübe ne demekse) ölulerin herseyi hissettigini okudum .Yoksa neden ölu yikayicilara kibar olun soğuk yada cok sicak suyla yikamayin desinler.
Birde yakılmak isteyenlere soruyorum nicin yakilmak istiyorlar .Merak ettim .
Doğaya dönmek dönüşmek daha normal geliyor bana.

Back