- Konu Sahibi themis1990
-
öle olmuyor kako,öle değil,benım ınancıma göre yakılmak yok,benımde sevdiğim biri akrabam yakınım neyse böle bir istedek bulunsa,ve tasarruf hakkı bana verilse asla ızın vermem yakılmasınaonlara neymişkii öyle istemiş ama kadıncağız...
tabi namazı kılındı gömüleceği içinpeki bu şekil isteği olan ın cenaze namazınımı kıldılar.. ben nasıl gömüldüğünden baya bihaberim..
Ahiret inancı olanlar için dünya ile sınırlanacak kadar basit bi mevzu değildir "yanmak"...Allah adına mı konuşuyorsunuz nereden malum oldu
Yanmak kelimesi dünyavi kavram değil mi
Kafamda deli sorular
onu anladım cicim ..ama namazı kılınıp gömülmüş.. onun cenazesini kılanlar.. öte tarafta MEVLA sormayacakmı.. müslüman olmayan bir kişinin namazını nasıl kılarsınız diyee..öle olmuyor kako,öle değil,benım ınancıma göre yakılmak yok,benımde sevdiğim biri akrabam yakınım neyse böle bir istedek bulunsa,ve tasarruf hakkı bana verilse asla ızın vermem yakılmasına
Bu çoğu insanın dine değil geleneklere göre yaşadığının kanıtı değil mişeker roportajda sordular,çok sert bir şekılde yarın camıden kaldırılıcak dıye cevap verdiler,az çok tahmın edıyorum,ama yazamam,sende bilirsin
ah kakocuğum Mevla daha neler sorcak bızeonu anladım cicim ..ama namazı kılınıp gömülmüş.. onun cenazesini kılanlar.. öte tarafta MEVLA sormayacakmı.. müslüman olmayan bir kişinin namazını nasıl kılarsınız diyee..
Bende öyle düşünüyorum keza çok basite indirgenirAhiret inancı olanlar için dünya ile sınırlanacak kadar basit bi mevzu değildir "yanmak"...
ayıp ya..Cehennemde zaten yanacaklar ne bu acele
benim iş yerimde deist bir arkadaşımız var.. 2 ay evvel babası vefat etti babasıda deistmiş.. adamcağız memlekete gömülmek istemiş.. ve sadece gömülmek namaz kılınsın filan istememiş.. adamı o şekil gömdüler.. bencede kim nasıl isterse öyle gömülmelii..ah kakocuğum Mevla daha neler sorcak bıze
Ölünce cesedini yakmak isteyen insanlara siz saygı duyun öbür dünyada yanmak var diyince saygısız mı olunuyo ya hahhaasaygı beklemek için saygı duyacaksınız. duymayacaksanız aynı saygısızlıklara hazırlıklı olun.
aslında ateistlerin yakılmak istemesi mantıken garip geliyor, bence gerçek bir ateist öldükten sonra bedenine ne olduğunu önemsemez, ama tercih meselesi tabii
Cehennemde zaten yanacaklar ne bu acele
Espri canım espri.Evet. Benim çevremde kadavra olmak isteyenler var mesela yararlı olabilmek adına.
Aman ne tespit ne tespit.
anlaşılmıyor ne demek istediğiniz. .Ölünce cesediniz yakmak isteyen insanlara saygılı olup önce r
Düzeltme yaptım iyi okuyun.anlaşılmıyor ne demek istediğiniz. .ben her inanca saygılıyım. ama saygıda beklerim karşıdan. sizin kutsal değerlerinizle alay edilse hoşunuza gidermi. empati yapmak gerek. insanlar birbirlerine saygı göstermediği için çatışmalar oluyor.
dikkat etmek,biraz daha ince düşğnmek insanca hareketler. insanlığımız gereği yapmamız gereken davranışlar bunlar. yoksa bunun sonu insanların kutsallarına hakarete gider. etki tepki verdirir çoğu zaman çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?