- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
-
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
Evet ben de onu diyorum. Aynı anda 3 üniversite bile okunur AÖF olarak örgün zorunlulugu yok.Gençler aynı anda birden fazla aöf bölümü okumanın önünde bir engel yok, sorun şu ki "Aynı üniversitede iki aöf bölümü aynı okunamaz" Farklı üniversitelerin aöf programları aynı anda okunabilir
Ben internetten okuduğum kadarıyla vize sınavını internetten giriyorsun final ise bi yerde sınava giriyomussun biraz bilgi verirmisiniz
İkinci universite olarak okuyabilirsin canim diplomani al direk basvuru yapArkadaşlar Merhaba bende birsey sormak istiyorum ben suan aof de kamu yönetimi 2.siniftayim ama seneye ygs girip cocuk gelişimi okumak istiyorum ygs den kaç puan almam gerekiyor tercih yapabilmek için bitirebilirmiyim çok korkuyorum 2 tane çocuğum var calismiyorum dersler nasıl zormu beni bilgilendirirseniz sevinirim
Diplomaya gerek yok.arkadaş AÖF öğrencisi(anadolu universitesi)kayıtlı direk kayıt olabilir.İkinci universite olarak okuyabilirsin canim diplomani al direk basvuru yap
O zaman daha iyii ikisi birden gidere mezundum ben orgunden onu bilmiyodummDiplomaya gerek yok.arkadaş AÖF öğrencisi(anadolu universitesi)kayıtlı direk kayıt olabilir.
Evet artık aynı anda 3 AÖF okunuyor. Okullar farklı olacak tabi.Anadolu üniversitesi. Istanbul üniversitesi ve Erzurum Atatürk AÖF .O zaman daha iyii ikisi birden gidere mezundum ben orgunden onu bilmiyodumm
herkese selamlar.arkadaşlar sınav yaklaşıyor.geçen senenin 2. dönem çıkmış vize sorularına erişebilen varsa paylaşır mısınız.
Devlette çalışmak için (cumhurbaşkanlığı danışmanı falan değilsen tabi ki) her türlü kpss şart.
Çocuk gelişimi mezunu olunca da dgs ile okul öncesi öğretmenliğine geçip ilköğretim okullarının ana sınfıı birimlerinde öğretmenlik yapabilrisin, şartlar klasik öğretmen maaşı, yaz tatili vs olur
Özel sektör daha karışık, iş olanakları senin tecrübene ve kendini pazarlamana göre değişkenlik gösterir