Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi Öğrencileri

Evet ben de onu diyorum. Aynı anda 3 üniversite bile okunur AÖF olarak örgün zorunlulugu yok.

Ben internetten okuduğum kadarıyla vize sınavını internetten giriyorsun final ise bi yerde sınava giriyomussun biraz bilgi verirmisiniz

Ben internetten okuduğum kadarıyla vize sınavını internetten giriyorsun final ise bi yerde sınava giriyomussun biraz bilgi verirmisiniz

Atatürk Üni AÖF programlarında vize sınavları LMS denilen bir sistem üzerinden online olarak gerçekleştirilir, final sınavları ise Anadolu Üni.den aşina olduğunuz gibi okullara giderek optik forma şıkları işaretlemek suretiyle gerçekleştirilir. Sınav yerleri genellikle en erken 1-2 hafta öncesinde duyurulur, cep telefonu ile girmek yasak.

İkinci universite olarak okuyabilirsin canim diplomani al direk basvuru yap

Bizim konunun kızlarının maşallahı var demek ki hiç büte kalan yok :)
Bende final sınavı günü epey hastaydım, "Zaten çalışmadım girmesem mi, neyse belki birinden geçerim" niyetiyle gittim, hepsini geçmişim.
Ah nasıl mesudum bilemezsiniz

Arkadaşlar kayıt yenileme işlemleri bugün itibari ile başlamıştır. Pazar son gün.
Herhangi bir ders seçme işlemi yapmayacaksınız.
1.sınıf olduğunuz için direk para yatıracaksınız bilginize

Harç ücretleri ne kadar arkadaşlar? Birde İstanbul univ var mı nu bolum aof de?

Arkadaşlar ben şuan Ata aöf de 4 yıllık Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü 1.sınıfım ama bölümü değiştirmek Çocuk gelişimi okumak istiyorum 2.senemi bitirip 2 yıllık diplomamı alıp 2.üniversite olarak çocuk gelişimi bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum ama halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü 2 sene boşu boşuna okumuş olucam bir işe yaramıcak tüm dersleri görmediğim için çocuk gelişiminde iş imkanları nasıl? Devlette kpss şart sanırım özelde maaşlar nasıl? Tatili vs. avantaj ve dezavatajları nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Devlette çalışmak için (cumhurbaşkanlığı danışmanı falan değilsen tabi ki) her türlü kpss şart.
Çocuk gelişimi mezunu olunca da dgs ile okul öncesi öğretmenliğine geçip ilköğretim okullarının ana sınfıı birimlerinde öğretmenlik yapabilrisin, şartlar klasik öğretmen maaşı, yaz tatili vs olur
Özel sektör daha karışık, iş olanakları senin tecrübene ve kendini pazarlamana göre değişkenlik gösterir

herkese selamlar.arkadaşlar sınav yaklaşıyor.geçen senenin 2. dönem çıkmış vize sorularına erişebilen varsa paylaşır mısınız.

ATA AÖF PLATFORM sitesinde tüm çıkmış sorular var diye biliyorum ama sanırım gold üyelik vs gerekiyor bu sorulara bakmak için.Hatta sınav zamanları sınava girenler soruları bile yayınlıyor ( sadece üye olmak yeterli bunun için) şahsen geçen sınavlarımı o şekilde yaptım aynı sorular yerleri farklı sadece

Bilgilendirme için çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…