Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi Öğrencileri

haye ben maıl adresımı özelden gonderdım ama fınal soruları ıcın acaba gönderemedim mı:110:

Arkadaşlar pdf dosyaları için çok üzgünüm birkaç gündür giremedim foruma, az evvel özelden mail adresini yazan arkadaşlara geçen senenin final soru kitapçığını mail attım inş işinize yarar, iyi çalışmalar gecikme için kusura bakmayın

Herhangi bir lisans bölümünü bitirmişsen alt öğrenim olan önlisanstan kpss ye başvuramaz atanamazsın, atansan da aldığın maaşlar da dahil elinden alınır üstelik yanlış beyandan soruşturma yersin, yapacağın şey DGS ile okul öncesi öğretmenliğine tamamlayıp öyle kpss ye girmek, o da devlet üni lerinde sıkıntı biraz ama özel üni lerde puanlar para konuştuğundan olsa gerek daha düşük, devam zorunluluğu kısmını da hocalarla halledebilirsin diye düşünüyorum
Teşekkür ederim

sınavlar nasıldı arkadaşlar.sorulara zordu diyenler çoğunlukta.sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı.bir de 2. dönem kayıtları ne zaman biliyo muyuz.

Eski sorulara flan bakiyorum bende ozetlere calisiyorum ama zor ya ilk sinavlar nasildi nerde giriyosun sinava

Kızlar foruma sık sık girdim aslında ama bildirim gelmedi mesajlarınız için ne yazık ki şimdi sayfayı kontrol ettiğimde görebiliyorum.

"kuzuma hasretim" ben Marmara Üni.de girdim sınava, notlarım 80-85-85-90-95-100 şeklindeydi 1 dersten muaftım, finallere çalışmadım hiç, rahatsızdım çalışmadım, sallamadım da pek açıkcası bütünleme imkanı var diye

sınavlar nasıldı arkadaşlar.sorulara zordu diyenler çoğunlukta.sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı.bir de 2. dönem kayıtları ne zaman biliyo muyuz.

Güzel soru, genel bir duyuru da yapmış olayım.
ARKADAŞLAR, final sonuçlarımız iki hafta içerisinde açıklanacak ve OBS sisteminden görebileceksiniz.

BÜTÜNLEME SINAVLARI 21-22 ŞUBAT 2016 tarihindedir, finalde olduğu gibi tek gün üzerinden yapılması muhtemeldir.

BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ; 29.02.2016 - 06.03.2016 arasıdır.
Mazeretli kayıt onayları 14.03.2016-20.03.2016
Bahar dönemi dersleri 07.03.2016 - 10.06.2016 tarihleri arasında tüm üniteler haftalık bazda yayınlanmış olacak.

Bencede zordu ya sinavlar şok oldum dorulari gorunce

Ben isteyenlere attığım final soru kitapçığına bile bakmadım o derece boş girdim sınava.
Sınav sabahı eşim okula götürmek üzere kaldırmaya çalışırken dahi son bir hamleyle gitmesem mi diye gözlerinin içine baktım ama çok kararlıydı götürmeye elim mahkum kalktım :KK70:

Ben isteyenlere attığım final soru kitapçığına bile bakmadım o derece boş girdim sınava.
Sınav sabahı eşim okula götürmek üzere kaldırmaya çalışırken dahi son bir hamleyle gitmesem mi diye gözlerinin içine baktım ama çok kararlıydı götürmeye elim mahkum kalktım :KK70:
Bakalim sonuclar nasil olcak ilki hep 100 du bute kalmam insallah :KK70: esim de beni tehdit ediyo insallah kalmazsin diyo

valla bravo tebrik ederim ilk sınav sonuçları çok güzel.bu notlarla da kalınmaz bence rahat olun.geçme notu kaç onu da bilmiyorum ya.bu benim ikinci üniversitem ama hiç bu kadar tembel hissetmemiştim kendimi.evli ve üç çocuklu zor bu işler zor:KK4::emir_bebek:

X