- 2 Aralık 2015
- 29
- 8
- 1
- 50
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
arkadaşlar keşke bi whatsapp grubu kursakta soruları anında paylaşıp öyle sınava girsek.malum çoğumuz evli ve çocuklu sınav çalışmak bi mucize.ne dersiniz.ha bi de neden hala 4 dersin sınavı var diğerleri ne olacak haberi olan var mı.lütfen şu whatsapp fikrimi bi düşünün daha bunun 2. sınıfı var ama ne olur hızlı düşünün
benide 0553 591 90 14tamam anlaştık numaraları bekliyorum
benide eklermisiniz 0553 591 90 14benide 0553 591 90 14
Numaranızı özel mesaj olarak atsaydınız keşke =)benide 0553 591 90 14
Arkadaşlar şu not hesaplamalar ile kafam çok karıştı. Geçen dönemin notlarını hesapladım kafam bulandı.
Kısaca şöyle ki %20 ve %80 olarak hesapladım
sosyolojiden vizeden 90 finalden 32 almışım ortalama 43,6 ve CB
Halkla ilişkiler vize 95 final 40 ortalama 51 ve CC ( ama sosyolojiden not yüksek niye CC, CB değil)
Siyaset bilimi ise vize 80 büt 40 ortalama 48 ama BB ( ama ↑ not düşük olmasına rağmen harf notu yüksek)
Notlar dışında başka nereye bakılıyor derslerin kredileri filan ilgilendiriyor mu?
(öylede baktım hakla ilişkiler 4 kredi siyaset bilimi 3 yine halkla ilişkilerin harf notu yüksek olması gerekmiyor mu?)
Ben neyi yanlış biliyorum yada bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Harf notu verilirken 40 alıp da AA alman da olası
Şöyle ki o derse giren tüm öğrencilerin ortalaması alınarak harf notu hesaplaması alınıyor, senin bunu teyit etmen mümkün değil
Bu sebeple 40 aldığın dersten AA 85 aldığın dersten CC olman gayet olası.
yaptırırsınız temmuz agustos gibi ön kayıtlar başlar.Kizlar ikinci üniversite kayıtları zaman başlıyor biliyormusunuz bide ben şuan örgünde okuyorum kayıt yaptırabilirmiyim acaba ya bi sıkıntı olur mu ki cevap verir misiniz.
Facede bi suru grup var oralarda satiyolar canimKizlar kitap materyal falan onları nasıl buluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?