Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi Öğrencileri

Kizlar kitap materyal falan onları nasıl buluyoruz

Not ya da kitap satın almayacaksın.
Anadolu üni gibi değil Atatürk Üniversitesi
Kayıt yaptırdıktan sonra şifre ve numaran oluyor, onunla birlikte her hafta bir ünite olmak üzere dersler internetten yayınlanıyor ister videosunu izle ister pdf üniteyi indir.
Sağda solda satılan kitapları alma boşuna para ödersin zaten kolay dersler ünite sonlarındaki tek sayfalık özetleri okuyarak geçiyorum ben çalışmıyorum bile doğru düzgün.
Üstelik gayet anlaşılır

Ön kaydımı yaptırdım kızlar aranıza katıldım bende :) İkinci , hatta üçüncü üniversitem olucak.İnşallah başarılı bir iki yıl olur :dua: ... ata aöf bitirip kreşlerde çalışmaya başlayanlar var mı ? Ben en çok bu konuyu merak ediyorum.Okulu bir şekilde bitiririz önemli olan çalışma hayatına atılmak.Bitirip çalışan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum :KK54:

Ben anadolu üni sosyoloji okuyorum. Atatürk üniye ön kayt yptrdım önceki okulumu dondurup yenisine dewam edebiliyomuyum bide ön kayıttan sonra baska ne yapmam gerekiyo istanbulda atatürk aöf bürosu nerde war yardmcı olurmusunuzz

kızlar ben aöf sosyoloji bitirdim 4 yil once.bu sene de formasyon aldim ama atama yok bizim bölümden.tekrar okumak istiyorum, cocuk gelisimi benim lisedeki bölümüm de zaten ama kararsizim tekrar aöf 'e dönmek falan

Ben anadolu üni sosyoloji okuyorum. Atatürk üniye ön kayt yptrdım önceki okulumu dondurup yenisine dewam edebiliyomuyum bide ön kayıttan sonra baska ne yapmam gerekiyo istanbulda atatürk aöf bürosu nerde war yardmcı olurmusunuzz
Merhaba canim evet iki universiteye birden devam edebiliyorsun. İstersen dondur istersen ikisinede devam et. Onkayittan sonra bankaya para yatirmak yeterki oluyormuş öyle mesaj geldi ataöf'den. Yani bur aof bürosuna filan gitmiyorsun evrak vs. gerek yokmuş nesajla bilgilendirme yapilmadi mi sana ?

Merhaba canim evet iki universiteye birden devam edebiliyorsun. İstersen dondur istersen ikisinede devam et. Onkayittan sonra bankaya para yatirmak yeterki oluyormuş öyle mesaj geldi ataöf'den. Yani bur aof bürosuna filan gitmiyorsun evrak vs. gerek yokmuş nesajla bilgilendirme yapilmadi mi sana ?

Asıl kayıt için evrakları kargo yapıyorsunuz isterseniz üniversiteye telefon açın.

kızlar ben aöf sosyoloji bitirdim 4 yil once.bu sene de formasyon aldim ama atama yok bizim bölümden.tekrar okumak istiyorum, cocuk gelisimi benim lisedeki bölümüm de zaten ama kararsizim tekrar aöf 'e dönmek falan
Devlette ögretmenlik için sonra çocuk gelişimini 4 yıllığa tamamlamak gerek.Eger öyle düşünüyorsanız yada sadece kpss düşünüyorsanız atama yine olmuyor.

Asıl kayıt için evrakları kargo yapıyorsunuz isterseniz üniversiteye telefon açın.
Geçen sene öyleydi ama artik o sistem kalkmış. Gelen mesaji aynen yaziyorum

IKINCI UNIVERSITE kesin kayitlari baslamistir. Materyal ucretinizi yatirarak kaydinizi tamamlayabilirsiniz. Herhangi bir belge gondermenize gerek yoktur.

çocuk gelişimi için sınav soruları için yardımlaşmak için kurulan bir whatsapp grunbu var mı onuda bilen yazsın lütfennn:110: ben var diye duymuştum sınav sorularını paylaıyorlardı

internet üzerinden değil normal sınav sistemi arkadaşlar. hatta dün sınav yerleri açıklandı obs sisteminden bakabilirsiniz

Not ya da kitap satın almayacaksın.
Anadolu üni gibi değil Atatürk Üniversitesi
Kayıt yaptırdıktan sonra şifre ve numaran oluyor, onunla birlikte her hafta bir ünite olmak üzere dersler internetten yayınlanıyor ister videosunu izle ister pdf üniteyi indir.
Sağda solda satılan kitapları alma boşuna para ödersin zaten kolay dersler ünite sonlarındaki tek sayfalık özetleri okuyarak geçiyorum ben çalışmıyorum bile doğru düzgün.
Üstelik gayet anlaşılır

HAYE HAYE ; o kadar kolay değil sanki. Bende netten çalıştım, obs de sınavlara katıldım ama yine düşük not almışım. Şimdi oldu sana 14 ünite. :KK51:
Çocuk da var bende nasıl çalışılır bilemiyorum Sadece soru-cevap mı yapsam ?..

Mezun olan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? 2 sene biter mi bu bölüm?

HAYE HAYE ; o kadar kolay değil sanki. Bende netten çalıştım, obs de sınavlara katıldım ama yine düşük not almışım. Şimdi oldu sana 14 ünite. :KK51:
Çocuk da var bende nasıl çalışılır bilemiyorum Sadece soru-cevap mı yapsam ?..

Mezun olan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? 2 sene biter mi bu bölüm?
Kesinlikle o kadar kolay değildi. Ben ünitede okudum çıkmış sorulara agirlik verdim ama çıkmış soru yok denecek kadar azdı. Vize sonuçlarim çok kötü. Konu ağırlıklı çalışmak gerekmiş sınav sistemi değişmiş artık eskisi gibi kolay sorular olmayacakmış :işsiz:

Kesinlikle o kadar kolay değildi. Ben ünitede okudum çıkmış sorulara agirlik verdim ama çıkmış soru yok denecek kadar azdı. Vize sonuçlarim çok kötü. Konu ağırlıklı çalışmak gerekmiş sınav sistemi değişmiş artık eskisi gibi kolay sorular olmayacakmış :işsiz:

kesinlikle katılıyorum. bende hemen 'pes' demek istemiyorum ama 21 aylık çocuğum var + çalışıyorum. Ders çalışmak çok çok zor. Bu sene bir geçsin bakalım belki 2.sınavda ve bütlerde zorlamazlar.

Allah kolaylık versin ama 6 ders ve 14 er ünite, konu ağırlıklı nasıl çalışılır ki :KK51::KK51::KK51:

Arkadaşlar konuyu takip edemiyorum genel bir yanıt vereyim. Ben geçen sene mezun oldum okul bitti. Hobi için okumuştum farklı bir alanda çalışıyorum.

Ben konu sonundaki ünitelere çalışmıştım daha çok ama o dönemler daha kolaydı vizeler obs üzerinden yapılıyordu falan. Şimdi sistem komple değişti Anadolu Üniversitesi aöf gibi gidio giriliyor falan güncel eğitim gören arkadaşlar varsa devralabilir.

Başarılar

X