- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
-
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
Gecme notundan benimde pek haberim yok can egrisi varmi yokmu ondan bile haberim yokvalla bravo tebrik ederim ilk sınav sonuçları çok güzel.bu notlarla da kalınmaz bence rahat olun.geçme notu kaç onu da bilmiyorum ya.bu benim ikinci üniversitem ama hiç bu kadar tembel hissetmemiştim kendimi.evli ve üç çocuklu zor bu işler zor
Bakalim sonuclar nasil olcak ilki hep 100 du bute kalmam insallahesim de beni tehdit ediyo insallah kalmazsin diyo
valla bravo tebrik ederim ilk sınav sonuçları çok güzel.bu notlarla da kalınmaz bence rahat olun.geçme notu kaç onu da bilmiyorum ya.bu benim ikinci üniversitem ama hiç bu kadar tembel hissetmemiştim kendimi.evli ve üç çocuklu zor bu işler zor
Mrb sırf bu yorumunuz için üye oldum aynısını bende yapmak istiyorum inşallah yolunuz açık olsunben işletme mezunuyum yani yapcagım sey su 2 yıllık cocuk gelısımı bıtrcem dgs ıle okul öncesı ogretmenlıgını kazancam sonrada ınsallah kpssyaparım ya yeter kı olsun .okumanın yaşı yok dımı ınsan sevdıgı ıstedıgı meslegı yapmalı lısede falan kımse yonlendırmedıgı ıcın cahıllık ıste nereye savrulduysak tamam dedık yapcak bısey yok nerden donersek kardır 25 yıl daha bankada calışmaktansa ama bı amacım oldu sımdı cok mutluyum sanada tesekkur ederım haye cok ıyı oldu boyle
Hayır aynı anda 2 AÖF ve 3 AÖF bölümü okunur örgün zorunlulugu yok.ececimx bildiğim kadarıyla iki üniversiteyi aynı anda okumak istiyosan biri açıköğretimse diğeri örgün olmak zorunda.ben o yüzden burdaki çocuk gelişiminin puanını yazmıştım.yine de sen de araştır derim.
Okunuyor aynı anda 3 AÖF bölümü okunuyor örgün olma zorunluluğu yok.Dediğim gibi anadolu AÖF okunuyorsa aynı anda Erzurum Atatürk AÖF ve İstanbul Üniversitesi ne yazilinir öyle okuyan çok öğrenci var.farklı AÖF lerde farklı bölümler okunabileceğini internette paylaşanlar olmuş.ama ben biri AÖF biri örgün olur diye biliyorum.üçüncü bir bölüm için ise şu an okuduğun bölümde yüksek bir başarı gösterirsen ve üniversiten yan ana dal diye bir eğitim uyguluyorsa mümkün olabiliyor deniyor.en güzeli kaynağından öğrenmek.AÖF bürosundakiler bilir belki.
Temmuz .Ağustos gibi Erzurum Atatürk AÖF nin on kayıtları başlar önce internet üzerinden kayıt olursun sonra belgelerini kargo yapıyorsun üniversiteye orada asil kaydını yapıyorlar. Harç filan yatiriyorsun.Arkadaşlar Merhaba bende birsey sormak istiyorum ben suan aof de kamu yönetimi 2.siniftayim ama seneye ygs girip cocuk gelişimi okumak istiyorum ygs den kaç puan almam gerekiyor tercih yapabilmek için bitirebilirmiyim çok korkuyorum 2 tane çocuğum var calismiyorum dersler nasıl zormu beni bilgilendirirseniz sevinirim