Atatürk Üniversitesi AÖF Çocuk Gelişimi Öğrencileri

valla bravo tebrik ederim ilk sınav sonuçları çok güzel.bu notlarla da kalınmaz bence rahat olun.geçme notu kaç onu da bilmiyorum ya.bu benim ikinci üniversitem ama hiç bu kadar tembel hissetmemiştim kendimi.evli ve üç çocuklu zor bu işler zor:KK4::emir_bebek:
Gecme notundan benimde pek haberim yok can egrisi varmi yokmu ondan bile haberim yok ☺️

çan eğrisi olursa yandık.benim finaller pek parlak değil.sınava giren kız meslekliler pek iddialı konuşuyolardı.açıkçası korktum.bu zamana kadar büt nedir bilmezdim ama artık öğrenme zamanı.her şeyin bir ilki varmış:KK17:

valla bravo tebrik ederim ilk sınav sonuçları çok güzel.bu notlarla da kalınmaz bence rahat olun.geçme notu kaç onu da bilmiyorum ya.bu benim ikinci üniversitem ama hiç bu kadar tembel hissetmemiştim kendimi.evli ve üç çocuklu zor bu işler zor:KK4::emir_bebek:

Benim de 3.üniversite hepsinde de gayet tembel hissettim her zaman, hele ki sınav zamanları nasıl oluyorsa içimde bir temizlik yapma aşkı peyda oluyor ki sormayın gitsin =) örgün okurken de hep roman okuma zamanlarım sınav dönemine denk gelirdi zati, işte bunlar hep Amerikan oyunları :p

Arkadaslar Merhaba bende bu yıl kayıt yaptıracak ama dersler nasıl zor mu bide ikinci universite kapsamında anadolu universitesine çocuk gelişimi bölümüne kayıt yapitirilabiliyor mu teşekkür ederim :KK39:

merhaba nur1996.öncelikle hoş geldin.çocuk gelişimi bölümü düzenli bir çalışmayla üstesinden gelinebilecek bir bölüm ayrıca zevkli tabi bana göre.biraz önce Anadolu ünv. bu bölüm ikinci ünv. olarak var mı diye baktım ama listede yoktu.yine de sen de bir araştır derim.

ErdemKeremZeynep çok teşekkür ederim canım inşallah 2016 dönemi için kayıt yaptıracam da bölüm kapatılmaz inşallah biraz tedirginim o yüzden :)

ben işletme mezunuyum yani yapcagım sey su 2 yıllık cocuk gelısımı bıtrcem dgs ıle okul öncesı ogretmenlıgını kazancam sonrada ınsallah kpss :KK55:yaparım ya yeter kı olsun .okumanın yaşı yok dımı ınsan sevdıgı ıstedıgı meslegı yapmalı lısede falan kımse yonlendırmedıgı ıcın cahıllık ıste nereye savrulduysak tamam dedık yapcak bısey yok nerden donersek kardır 25 yıl daha bankada calışmaktansa :eek:ama bı amacım oldu sımdı cok mutluyum :KK45:sanada tesekkur ederım haye cok ıyı oldu boyle :KK200:
Mrb sırf bu yorumunuz için üye oldum aynısını bende yapmak istiyorum inşallah yolunuz açık olsun

rica ederim nur1996 inşallah yardımcı olabilmişimdir.bölüm kapatılmaz herhalde sanmıyorum önlisans sonuçta.burayı bitirince DGS sınavıyla 4 yıllık bir bölüme geçiş yapmak lazım.DGS ALES e benziyor bence.hakkımızda hayırlısı olsun.ben çocuk gelişimi uzmanı olmak istiyorum.öğretmenlik belgem var zaten.uzman olamazsam öğretmenlik düşünebilirim.tabi önce DGS yi geçmek gerek.çok mu konuştum ne:KK23:

Arkadaşlar Merhaba bende birsey sormak istiyorum ben suan aof de kamu yönetimi 2.siniftayim ama seneye ygs girip cocuk gelişimi okumak istiyorum ygs den kaç puan almam gerekiyor tercih yapabilmek için bitirebilirmiyim çok korkuyorum 2 tane çocuğum var calismiyorum dersler nasıl zormu beni bilgilendirirseniz sevinirim

ececimx merhaba.ben bulunduğum şehrin yani çorum un çocuk gelişimi puanına baktım en düşük 275 diyo.internetten bi araştır her üniversitenin farklı taban puanı var.daha önce de dediğim gibi dersler zevkli ama çocuklarla zor oluyor tabi.ama önemli olan zoru başarmak kendine güven.haftalık derslere çalışırsan pek sorun olmaz.çocuk beslenmesi ya da sağlığı dersleri anne olunca çokta yabancı olunmayan konuları içeriyor sanki.hakkında hayırlısı olsun.

merhaba 17331733.sen de benim gibi zor bi isim seçmişsin arkadaşım:KK39:vizeler internet üzerinden.finaller ve bütler belirlenen merkezlerde yüzyüze.sanırım vizenin yüzde 20 si etkili.ve yine sanırım çan eğrisi var.yanlışım varsa düzeltin lütfen.yanıltmış olmayayım.

ececimx bildiğim kadarıyla iki üniversiteyi aynı anda okumak istiyosan biri açıköğretimse diğeri örgün olmak zorunda.ben o yüzden burdaki çocuk gelişiminin puanını yazmıştım.yine de sen de araştır derim.

ececimx bildiğim kadarıyla iki üniversiteyi aynı anda okumak istiyosan biri açıköğretimse diğeri örgün olmak zorunda.ben o yüzden burdaki çocuk gelişiminin puanını yazmıştım.yine de sen de araştır derim.
Hayır aynı anda 2 AÖF ve 3 AÖF bölümü okunur örgün zorunlulugu yok.
Eğer anadolu üniversitesi AÖF okunuyor ise aynı anda Erzurum Atatürk AÖF ve İstanbul Üniversitesi AÖF yazilinir ve 3 AÖF bölümü bile aynı anda okunur.

farklı AÖF lerde farklı bölümler okunabileceğini internette paylaşanlar olmuş.ama ben biri AÖF biri örgün olur diye biliyorum.üçüncü bir bölüm için ise şu an okuduğun bölümde yüksek bir başarı gösterirsen ve üniversiten yan ana dal diye bir eğitim uyguluyorsa mümkün olabiliyor deniyor.en güzeli kaynağından öğrenmek.AÖF bürosundakiler bilir belki.

farklı AÖF lerde farklı bölümler okunabileceğini internette paylaşanlar olmuş.ama ben biri AÖF biri örgün olur diye biliyorum.üçüncü bir bölüm için ise şu an okuduğun bölümde yüksek bir başarı gösterirsen ve üniversiten yan ana dal diye bir eğitim uyguluyorsa mümkün olabiliyor deniyor.en güzeli kaynağından öğrenmek.AÖF bürosundakiler bilir belki.
Okunuyor aynı anda 3 AÖF bölümü okunuyor örgün olma zorunluluğu yok.Dediğim gibi anadolu AÖF okunuyorsa aynı anda Erzurum Atatürk AÖF ve İstanbul Üniversitesi ne yazilinir öyle okuyan çok öğrenci var.

Arkadaşlar Merhaba bende birsey sormak istiyorum ben suan aof de kamu yönetimi 2.siniftayim ama seneye ygs girip cocuk gelişimi okumak istiyorum ygs den kaç puan almam gerekiyor tercih yapabilmek için bitirebilirmiyim çok korkuyorum 2 tane çocuğum var calismiyorum dersler nasıl zormu beni bilgilendirirseniz sevinirim
Temmuz .Ağustos gibi Erzurum Atatürk AÖF nin on kayıtları başlar önce internet üzerinden kayıt olursun sonra belgelerini kargo yapıyorsun üniversiteye orada asil kaydını yapıyorlar. Harç filan yatiriyorsun.

Gençler aynı anda birden fazla aöf bölümü okumanın önünde bir engel yok, sorun şu ki "Aynı üniversitede iki aöf bölümü aynı okunamaz" Farklı üniversitelerin aöf programları aynı anda okunabilir

X