- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
Iyiyimis S sutluturkkahvesi bizim ki 15 gün oldu açıklanmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılmıyor malesef yoğunluktan. Şimdi açılana kadar merak et durFinal sınav giriş yerleri açıklandı bilginize obs sisteminden öğrenebilirsiniz
Çok teşekkür ederimY yediveren14
Atatürk Üni Çocuk Gelişimi bölümü önlisans bir program, kamuda ana sınıfı öğretmeni olmak için aöf önlisans çocuk gelişimi okuyup bunu bitirdikten sonra DGS'yi aşıp örgün öğretim yoluyla Okul Öncesi Öğretmenliği okuman gerekli. Doğrudan Okul Öncesi Öğretmenliği için açıköğretim programı kapatıldı.
Bir de AÖF programlarından herhangi birine girebilmek için ikinci üni kapsamında başvuru yapman yeterli YGS ye girmene gerek yok
yaaa kapanmış mı açıkogretım okul öncesı e napcaz ozaman örgün okuyamam kı ay cok uzuldum sımdı ya
Lisans mezunu oldugunuz için önlisans kpss giremiyorsunuz. 4 Yıllığa tamamlamak için de dikey geçiş sınavı şartı var özel üniversite bile olsa DGS girmek zorundasınız.S sutluturkkahvesi merhaba. Ben 4 yillik isletme mezunuyum. Simdi iki yil cocuk gelişimi bitince kpss ye girebiliyomuyum. Yani illaki lisans mezunu olarakmi girecem.
Bişey daha
2 yıl cocuk gelisimi bitince direkt hiçbir sınava girmeden özel üniversitelerden okul öncesi okuyabiliyormuyuz. Kpss puanları bir ara okul öncesinin çok düşüktü hala oylemiki . Eğer bilgimiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim
haye benım moralım cok bozuldu şimdı boşuna mı okumuş olcam sımdı ben basındayken bırakayım mı yetısmeyecek dıye panık oluyodum ama bugun hıc ders çalışamadım offf offff
S sutluturkkahvesi merhaba. Ben 4 yillik isletme mezunuyum. Simdi iki yil cocuk gelişimi bitince kpss ye girebiliyomuyum. Yani illaki lisans mezunu olarakmi girecem.
Bişey daha
2 yıl cocuk gelisimi bitince direkt hiçbir sınava girmeden özel üniversitelerden okul öncesi okuyabiliyormuyuz. Kpss puanları bir ara okul öncesinin çok düşüktü hala oylemiki . Eğer bilgimiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim
S sutluturkkahvesi merhaba. Ben 4 yillik isletme mezunuyum. Simdi iki yil cocuk gelişimi bitince kpss ye girebiliyomuyum. Yani illaki lisans mezunu olarakmi girecem.
Bişey daha