- 18 Kasım 2008
- 220
- 39
-
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
haye ben maıl adresımı özelden gonderdım ama fınal soruları ıcın acaba gönderemedim mı
Anamm burda bole bi sayfada mi varmiis
Hosbuldum canimm nasilsinizz calismalar nasil sinava az kaldii ben yusuf yusufHoşgeldin =)
Teşekkür ederimHerhangi bir lisans bölümünü bitirmişsen alt öğrenim olan önlisanstan kpss ye başvuramaz atanamazsın, atansan da aldığın maaşlar da dahil elinden alınır üstelik yanlış beyandan soruşturma yersin, yapacağın şey DGS ile okul öncesi öğretmenliğine tamamlayıp öyle kpss ye girmek, o da devlet üni lerinde sıkıntı biraz ama özel üni lerde puanlar para konuştuğundan olsa gerek daha düşük, devam zorunluluğu kısmını da hocalarla halledebilirsin diye düşünüyorum
Hosbuldum canimm nasilsinizz calismalar nasil sinava az kaldii ben yusuf yusuf
Eski sorulara flan bakiyorum bende ozetlere calisiyorum ama zor ya ilk sinavlar nasildi nerde giriyosun sinavaBende çalışmadım valla hiç canım istemiyor
Eski sorulara flan bakiyorum bende ozetlere calisiyorum ama zor ya ilk sinavlar nasildi nerde giriyosun sinava
haye ya benım maıl adresımde bısey yok ama bıdaha bakar msıın sana zahmet
Aöf çocuk gelişimi uygulama eğitimi hakkında bilgi alabilirmiyim
sınavlar nasıldı arkadaşlar.sorulara zordu diyenler çoğunlukta.sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı.bir de 2. dönem kayıtları ne zaman biliyo muyuz.
Bencede zordu ya sinavlar şok oldum dorulari gorunce
Bakalim sonuclar nasil olcak ilki hep 100 du bute kalmam insallahBen isteyenlere attığım final soru kitapçığına bile bakmadım o derece boş girdim sınava.
Sınav sabahı eşim okula götürmek üzere kaldırmaya çalışırken dahi son bir hamleyle gitmesem mi diye gözlerinin içine baktım ama çok kararlıydı götürmeye elim mahkum kalktım