Herkes mesleğe bakmıyor bu kadar karamsar olmayın..Bendr adliyede calisiyorum. Bizim meslekte hakim savcilarin tercihi hep öğretmen. Polislerin saglikcilarin. Çünkü yaz tatili var maaslari bizden iyiben d e hep bu durumdan dert yanarim. Bizde egitimliyiz bize o kadar kisi gelmiyo olsun meslegimiz var kismet olur bi yerde insallah
Meslek tercihi olanların sevgisinden şüphe edilir zaten. Yanlış düşünüyorsunuz. Zoru seven gelsin.Bendr adliyede calisiyorum. Bizim meslekte hakim savcilarin tercihi hep öğretmen. Polislerin saglikcilarin. Çünkü yaz tatili var maaslari bizden iyiben d e hep bu durumdan dert yanarim. Bizde egitimliyiz bize o kadar kisi gelmiyo olsun meslegimiz var kismet olur bi yerde insallah
Onlar ısmarlama evlilik istiyorlar..Meslek tercihi olanların sevgisinden şüphe edilir zaten. Yanlış düşünüyorsunuz. Zoru seven gelsin.
Çoğu evlilik mantık üzerine kurulu oldugu için zaten geçimsizlikler artıyor.Onlar ısmarlama evlilik istiyorlar..
Sırf mantık evliliği iyi değildir.
Duygu olmadan bence evlilik olmaz..
Evet mantık olmalı..Çoğu evlilik mantık üzerine kurulu oldugu için zaten geçimsizlikler artıyor.
Hemen maaşa bakanlara bye bye de..Kizlar bana kizmayin artk öyle. Herkes maasa bakıyo . Bende sevgi olmayan evlilikleri sevmiyorum. İnsallah bize öyle insanlsr denk gelmez
Ablası için mi terk etti? Nasıl?Sıkıntı bence biri gelsin de beni görsün diye beklemek. Çevre edinmezseniz sizi kim görecek de beğenecek öğretmen hanım? Sosyalleşerek oluyor bu işler; misal ben nişanlım beyefendi ile arkadaşlarımın beni zorla yataktan kazıyarak götürdükleri bir arkadaş toplantısında tanıştım. Gitmeseydim tanışamayacak, dolayısıyla nişanlanamayacaktım. Beni ablası için terk eden eski sevgilimin arkasından hala ağlıyordum muhtemelen.
Ablası için mi terk etti? Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?