Yerinde olsam diplomamı çöpe atar ilkokuldan tekrar okumaya başlardım. Baksana bunca zaman okuduğun işe yaramamışArkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Bence de. İstifa edip tekrar deneyin kesin olur o zamanAllah Allah halbuki atanınca hemen talip çıkması gerekiyodu
Olmamıştır belki bi daha atanıp tekrar deneyin
Cok güldüm sen çok yaşa emiEvlenilecek kadın seçme sınavına (EKSS) girdiniz mi? Girip yüksek puan alıp tercih yapmalısınız ki atamanız yapılsın bir er kişiye.
Durduk yere niye görücü getirsin ki insanlar? Evlilik niyetiniz oldugunu söylediniz mi? İnsanlar medyum mu? Fal mi aciyorlar kb44 es adayi ariyor mu bi bakalim.... niyetiyle. Durumunuzu dillendirmeniz lazim ki niyetinizi bilsinler. Citlatin ese dosta cevrenize..Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Ben de ben de, zekayi bir baska seviyorum :))Cok güldüm sen çok yaşa emi
Cidden ya , görücü var filan dense direkt ayıp olur ya ben hakaret kabul ederim kendimeDurduk yere niye görücü getirsin ki insanlar? Evlilik niyetiniz oldugunu söylediniz mi? İnsanlar medyum mu? Fal mi aciyorlar kb44 es adayi ariyor mu bi bakalim.... niyetiyle. Durumunuzu dillendirmeniz lazim ki niyetinizi bilsinler. Citlatin ese dosta cevrenize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?