Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

Aklıma gelenleri hemen sayayım leopar desen başı çekiyor ardından vatkalı giysiler, turuncu renk, gerçek deri ve kürk, sivri burun ayakabı aklıma gelirse devam ederim bunlar ilk sırada

aslında arkadaşlar çok iyi açıklamışlar..ben de fosfor renkleri,panter ve yılan desenlerini ve taytı giymem.. modaya uymak önemli değil bence..bedene ve yaşa uygun giyinmek mühim olan:KK9:

türban-çarşaf ASLA!!!
çok bol kıyafetler
şalvar
leopar desenli kıyafetler özellikle de ayakkabı
abartılı frapan elbiseler
çakmalığı her yanından belli olan kıyafet, aksesuar vs..
gerçek kürk
yılan derisi
yerleri süpüren uzun etek, pantalon
taşlı tuşlu abartılı kıyafetler
dolgu topuklu çizme
giymemmmmmmEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

arkadaşım sanki beni anlatmışsın
özellikle türban,çarşaf ayyyyyy

geçen sene leopar desenini beğensem de asla giymem diyordum çünkü sanki yaşlı işi gibi geliyordu moda olunca gençler de giymeye başlayınca cesaret ettim sonra da bayıldım takıntı oldu
ama çanta, bot, bluz, küpe, kolye aldım :)

ama asla aslaa sipsivri burun şık ayakkabı tarzı şeyler giymemmm

beyaz pantolon, beyaz bluz, beyaz ayakkabı giyip melek gibi dolanmam ortalıkta

açık fosforlu yeşil hiç bişey giymem takmam dokunmam hele şu açık yeşil adidas eşofmanı giyen kendini cix sanan erkeklerden nefret ediyorum.

küçük halka küpe takmam

küçük çiçek desenli elbise giymem senelerdir moda basma kumaş gibi geliyor ananemin giydiklerinden:KK70:

incikli boncuklu kız çocuğu kolye küpeleri gibi şeyler takmam.

şimdi pek bi moda olan yok çilekli muzlu kavunlu karpuzlu küpe yüzük takmam plastik yüzüklerden de nefret ediyorum anaokulu çocuğu gibi geliyor.

yürüyemeyeceğim uzunlukta ayakkabılar giymem. gerçi şimdiye kadar öyle bi sıkıntım olmadı ama yine de dikkat ediyorum alırken yürüyebiliyor muyum rahat diye gülesim geliyor bi karış topuklu ayakkabılarla seken kızları görünce. seksi olıyım derken itici oluyorlar bence.

amma nefret ediyormuşum ya.

sivri burunlu ayakkabı
dolgu topuklu ayakkabı
kaba veya yüksek tabanlı spor ayakkabı
topuklu çizme
yere kadar uzun kaban-mont
uzun etek
frapan gömlek yada blüz
bol paça pantalon
kadife pantalon
gerçek veya taklit her türlü kürk
çok bol kıyafetler
leopar desenli zebra desenli yada karışık çok desenli kıyafetler
asla giymem

- TAYTTTT
- az topuklu ayakkabı (minik bir topuğu olur ya hani)
- uzun etek (diz altı ve daha uzun olan)
- beyaz külotlu çorap (sadece ilkokula giden kız öğrencilere yakışabilen birşey)
- dekolte
- aşırı mini etek (istanbul'da asssla giymem!!!)
- ugg tarzında kalın botlar (çok kaba görünüyorlar bence)
- sarı, fuşya renkte giysiler
- dar paçalı pantolonlar (ispanyol paçayı çok severim :)
- günlük hayatta şort (tatil yerinde giymeyi tercih ederim)
- jarse, merserize kumaşlı giysiler

Ah bak onu atlamisim. Normalde kot giymem ama olur da alirsam ona kesinlikle dikkat ederim.

Valla ben dünya tersine dönse bile degistiremem giyim tarzimi. Bazen tarzimin disina cikiyorum ama yok yapamiyorum, hemen eski halime dönüyorum. Hele ortama uyum saglamak icin istemedigim seyleri giymem cok sacma olur cünkü zaten aykiri giyiniyorum. Mesajimda yazdiklarimi hayatim boyunca pek giyecegimi sanmiyorum, ama asla da demiyorum. Gerci giysem bile kendimi rahat hissetmem orasi ayri. Asla giymem dediklerim; kürk ve türban-carsaf. Kürkü birakin giymeyi giyen olursa suratina tükürürüm. Carsaf ve türbani zaten istesem de giyemem.

Bu arada salvardan kastiniz ne? Bir cok arkadas salvar giymem demis ama bu giymeyecekleri salvar ne tip salvar. Pek tercih edilen bir sey degildir zaten niye bir cok kisi giymem demis ki?

Salvara bir aciklik getirebilir misiniz acaba? Zaten cok tercih edilmeyen bir seyi neden bir cok kisi giymem demis? :KK37: Özellikle sehirde cok az görüyorum cesaret edip de salvar giyen köylü kizlarini. Bir tanesi de benim tabi. :KK53:

Tayt bi de giymem,80 lerde kalmalıydı,hadi bacakları ortaya çıkarıyor da streç pntalonlar da aynı görevi görüyor,tayt 80 lerin modasıydı,tünikle giyilince çok bakımsız bir görüntü oluşuyor,yakın mesafe giyimine bişey diyemem ama kıyafet olarak giyilmesi çok bakımsız gösteriyor kim ne derse desin

dar paçalı düşük belli pantolon asla giymem demeyi isterdim ama giymek zorunda bırakıyolar insanı:KK52: bi pantolon almaya kalkıyorum yook hepsi düşük belli dar paçalı sevmiyorummm herkes giymek zorundamı belli bi kesim böyle giyiniyo hoşlanıyo diye sırf bunları üretiyolar:KK57::KK57: pantolon almak istediğim zaman sinirlerim bozuluyo
onun dışında herkesin aynı şekilde giyinip çıktığı taytlar hafif kilolularda iğrenç duruyo çıplak çık o kadar dikkat çekmezsin asla giymem converse sarı olan hiç bişeyi giymem

Son düzenleme:
kürk asllaa ama asllaaa giyinmem cunku hayvanları ılerı derecede sevıyor ve koruyorum zarar vermem zarar verene bende zarar verırım

Çok bol, şalvar v.s.
tayt, streç pantalon heleki üstüne tunik
çiçekli, büyük desenli kıyafetler
yumurta topuk ayakkabı, bot v.s.
aslında ne giyersin desen daha kolay
kot veya eşortman üstünede tişört altınada rahat sandalet, spor ayakkabı veya bot
bayramda bile olabildiğince bu böyledir
ancak düğünlerde stil elbiseye falan kayar:KK68:

Son düzenleme:
leopar- yılan desenleri kürk (sahte de olsa) ben de giymem
fosforlu yeşil sarı gibi renkler giymem
çoğu arkadas uzun etek giymem yazmış ama ben giyiyorum özeliikle çingene eteği hint etegi tarzında böyle efil efil kumaşlardan etekler (aşırı desenli ve cok cırt renkler olmamak şartıyla) askılı tişörtle yazları süper oluyor bi de altına parmak arası terlik ya da ipli sandalet ben cok rahat ediyorum dar kotlardansa.
tayt-tunik iklilisini giymem ugg giymem, dizüstü de giyemem boyum 1.65 yerden bitme gibi olurum ama topuklu dolgulu taşlı çizme giyerim çünkü kışı uzun memlekette oturuyordum yılın 10 ayı çizme giyince insan alısıyor
bi de yazlık ayakkabı ya da acık ayakkabı içine normal çorap giymem, bunu türkiyedekiler anlamayabilir ama Alman kızları bu tür ayakkabıların içine pamuklu çorap giyiyor, hani bizim ince çorapla ya da yalın ayak giydiğimiz.

leopar desenli hiç bir şey giymem
yarasa kol
şalvar
converse
bir de sivri burun ayakkabı sanırım onlar bir moda felaketi

klasık kesım yuksek bel bol paca kot pantolon , uzun ogretmen etek , sıvrı burun ve topuklu kırmızı yada beyaz cızme , gercek kurk ...

X