• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdn cikamiyorum kiyafetlerim dolapta curuyor satmali miyim?

Nerde ayda 1 kez yemeğe gidiyoruz cocugum durmuyor maalesef ve 1 yasinda.Kimse de çocuğuma bakmak istemiyor ki haklılar maalesef.Ben böyle mahpus yatacam 2 sene evde daha😭😭
Çocuk durmaz zaten. Siz onu ortama alistiracaksiniz. Evimin önünde park var çoğu aile bir örtü seriyor ellerinde sandavic ,termosta çay ailecek yiyiyorlar cocuklar da bir lokma alıyor oynuyor geri geliyor vs..

Mevzu kıyafet falan değil, psikolojiniz. İçten içe bunun için açılmış konu bence.
İşe girin, kendiniz gibi hanımlarla tanışabileceğiniz kurslara gidin, çocuğunuzun arkadaşlarının anneleriyle arkadaş olun. Mevzu kıyafet değil, bu çok bariz. Gerekirse kendi şehrinizde üniversiteye başlayın ama çıkın o düzenden. Yarın öbür gün çocuğunuz büyüyecek, işi ve kurduğu ailesi olacak; çoğu tr erkeği ile zaten iki kelimeyi konuşmak zor, yani kocadan da medet umulmaz. Kendinizi kimsesiz bırakmayın.

selam kızlar. tekrar konu açmak istemedim. 2. el eşyaları sahibinden, dolap vs. hangi sitede satmak mantıklı?
Hanımefendiyle aynı sebepten satmak istiyorsanız satmayın. Dışarı çıkın, kurslara katılın, gerekirse yeniden okuyun kendi şehrinizde. Ama kendinizi kimsesiz bırakmayın.

Hanımefendiyle aynı sebepten satmak istiyorsanız satmayın. Dışarı çıkın, kurslara katılın, gerekirse yeniden okuyun kendi şehrinizde. Ama kendinizi kimsesiz bırakmayın.
ben kıyafet satmayacağım. başka eşyam var elimden çıkarmak istediğim. bu işlerden de hiç anlamam

Niye?
Devlet tarafından ömür boyu ev hapsine mi captirildiniz da dışarı cikamiyorsunuz?
Bu kıyafet mevzusundan ziyade başka bir sorunla cebellesiyorsun gibime geldi.
Çünkü aşırı saçma düşündüğünüz şey.
Devlet tarafından değil de kocam tarafından carptirildigimu hissediyorum sadece markete gitmeyi biliyor ben çarşıya çıkalım deyince hava soğuk diyor

Cocugu bırakabilmek 20 kere dikiş ,Kur an kursuna gitmiştim sorun bebegimi bırakamam 40 yılda bir dişçiye 1 saat giderken zor bırakabilirim kaynanama

Mevzu kıyafet falan değil, psikolojiniz. İçten içe bunun için açılmış konu bence.
İşe girin, kendiniz gibi hanımlarla tanışabileceğiniz kurslara gidin, çocuğunuzun arkadaşlarının anneleriyle arkadaş olun. Mevzu kıyafet değil, bu çok bariz. Gerekirse kendi şehrinizde üniversiteye başlayın ama çıkın o düzenden. Yarın öbür gün çocuğunuz büyüyecek, işi ve kurduğu ailesi olacak; çoğu tr erkeği ile zaten iki kelimeyi konuşmak zor, yani kocadan da medet umulmaz. Kendinizi kimsesiz bırakmayın.
Bebegim 14 aylik daha etmeyi bırakmadı en az 4 ay beklemem lazım ise girmem için.O da zaten atanamadigim için ev,merdiven,inşaat temizligi olur herhalde

Küçülen ve yıprananlar elden çıkarılır da, yeni neden veriliyor? 1 sene sonraki hayatınızı bilemezsiniz.

Hem o kıyafetleri şimdi almaya kalksanız kaç katı para ödersiniz acaba? Satsanız, 2. elde üç kuruşa gidecek yazık günah. Alınmış her şey kardır şu zamanda.

2.el kıyafetleri satmak mı? Size olduğu halde sadece çürümesin diye mi satmak istiyorsunuz? Kim alır ki ? Kaldı ki aldılar diyelim eğer beğenerek aldıysanız yazıl değil mi satmaya. Kıyafet durduğu yerde çürümez bence.
hayatinizda ilk defa mi duydunuz?
böyle tonla uygulama var, insanlar arasında da cok popüler üstelik sürdürülebilir, güzel bir şey.
insanlarda alip alip giymeme, iki saniyelik mutluluk için bosa para harcama hastaligi oldugu icin alan kisi de gayet iyo halde aliyor.

konu sahibi; bence satma çünkü zaten komisyonu kargosu bilmemne eline cok para geçmez. yarin bir gun yeniden lazim olduğunda hic alamazsin oyle kalir dolabin

Üzerinde kaban olduktan sonra ne anladım gözükmüyor ki
Nasıl gözükmüyor ya. Siz kışın sadece kaban mı giyiyorsunuz? Kabanlarınız boyundan ayak bileğine kadar mı, sıkı sıkı kapatıyor musunuz önünü sürekli? Ben kış kombini yapmayı daha çok severim. Kabanı, pantolonu, kazağı, çantayı, ayakkabıyı kombinlemesi daha güzel oluyor. Park için değil belki ama okula alma bırakma işlerinde ben olsam özen gösterirdim. Orası sizin için aynı zamanda sosyalleşme ortamı olabilir. İnsan kıyafetiyle karşılanır, ahlakıyla uğurlanır demişler. Kıyafet benim için biraz da özgüven sebebi, o yüzden özen gösteririm ben. Sizin gönlünüz yok ne giymeye, ne sosyalleşmeye. Buradakiler niye ikna etmeye uğraşmış bu kadar anlamadım skdkdkdk

Devlet tarafından değil de kocam tarafından carptirildigimu hissediyorum sadece markete gitmeyi biliyor ben çarşıya çıkalım deyince hava soğuk diyor
Böyle deyince konularınıza baktım, o adamla yaşama sevincinizin olması bir mucize olurdu. Allah kurtarsın diyelim.

hayatinizda ilk defa mi duydunuz?
böyle tonla uygulama var, insanlar arasında da cok popüler üstelik sürdürülebilir, güzel bir şey.
insanlarda alip alip giymeme, iki saniyelik mutluluk için bosa para harcama hastaligi oldugu icin alan kisi de gayet iyo halde aliyor.

konu sahibi; bence satma çünkü zaten komisyonu kargosu bilmemne eline cok para geçmez. yarin bir gun yeniden lazim olduğunda hic alamazsin oyle kalir dolabin
Evet ilk defa duydum, napacaksınız, özel ders mi vereceksiniz 😂

Ben 12 sene önce aldıklarım duruyodu modası gecti diye giymiyordum 😂hayat okadar pahalıki simdi onlara isim dostu yenisini alamayınca

Bebegim 14 aylik daha etmeyi bırakmadı en az 4 ay beklemem lazım ise girmem için.O da zaten atanamadigim için ev,merdiven,inşaat temizligi olur herhalde
Annelik zar zanaat, Allah sizden razı olsun, yardımcınız olsun. Belediyelerin anne-çocuk etkinliklerine gidin isterseniz. Oradayken bebek olması sorun olmaz sonuçta. Evdeyken İngilizce çalışabilirsiniz. Atanmak için KPSS çalışabilirsiniz. Ya da kendi şehrinizden (veya açıktan) ataması olan bir bölüme yönelebilirsiniz, yoklaması zorunlu olmayan üniversiteler var. Bebeğiniz büyüyünce güzellik sektörü ile ilgili kurslara da bakabilirsiniz. Daha gencecik kadınsınız, atanıp iş sahibi olmaktan vazgeçmeyin lütfen <3

Back