Sürtünme ile

Sevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Çok saçma yaa !!! İkinizin de üzerinde kıyafet varken nasıl sürtüştünüz? Zevk suyu gelmedi ne demek, penisi görmediniz mi, adam hiç tahrik olmadı mı? Sevgilinizin erkekliği sorunlu galiba. Bir erkek böylesi bir durumda en azından vajina dışında bir şeye, bir yere boşalır. Sevgilinizin erkek olduğundan emin misiniz? Ya da maytap mı geçiyorsunuz, neye korkuyorsunuz?

Kafanıza ne kadar çok takar, stres yaparsanız regliniz o kadar gecikir. Siz düşünmemeye çalışın, sonrasında regl kendiliğinden geliyor. İlla içim rahat etsin diyorsanız da eczaneden alın bir gebelik testi. Anlattıklarınıza göre kuruntudan başka bir şey değil bu durum. Tamamen cinselliğin tabu olarak görülmesinden kaynaklı bir şey sizin yaşadığınız. Bunu kafanıza taktıkça da daha çok gecikiyor.

Sevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Dün sürtüşme konusu yok diyordum ki çok uzun sürmedi. Hoş geldinnnn, üstünüzde kıyafet varmış zaten, boşalma olsa ne olur ki? Pantolon varken sıvı fermuar arasından kayıp gidecek değil ya. Korkmayın, hamile değilsiniz. Durduk yere kendinize takıntı yapmayın.

Niye surtunurken bu korku gelmiyor da sonrasında geliyor aceba
🤣

Çok saçma yaa !!! İkinizin de üzerinde kıyafet varken nasıl sürtüştünüz? Zevk suyu gelmedi ne demek, penisi görmediniz mi, adam hiç tahrik olmadı mı? Sevgilinizin erkekliği sorunlu galiba. Bir erkek böylesi bir durumda en azından vajina dışında bir şeye, bir yere boşalır. Sevgilinizin erkek olduğundan emin misiniz? Ya da maytap mı geçiyorsunuz, neye korkuyorsunuz?
Sürtüşme dediği ağız dalaşı da olabilir, bu seviyede :KK70:

Bir sürtünme konusu ve bir hamilelik şüphesi 😀😀 bir dahakine çelik falan koruma kalkanı oluşturun. Gerçeği bu seferde sızıntı olup dökülme ihtimali varmı diye sorarlar. Biz oradayız zaten mercekle gideceği yere kadar kontrol ediyor rahat olun 🤔

Korkma , bir daha da yapma .o kiyafetlerin üzerinden nasıl çıktığını, işin surtunmeden birleşmeye nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Sonra üzülen de sen olursun, hastalık kapan da sen olursun , üzgünüm ama adı kaşara vs çıkan da sen olursun. Erkeklere hiç birsey olmuyor , hatta onlar bu yolda uzdukleri her kızın ardından daha erkek daha gururlu hissediyorlar maalesef.

Sperm olmadan nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun merak ediyorum doğrusu?

Korkma , bir daha da yapma .o kiyafetlerin üzerinden nasıl çıktığını, işin surtunmeden birleşmeye nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Sonra üzülen de sen olursun, hastalık kapan da sen olursun , üzgünüm ama adı kaşara vs çıkan da sen olursun. Erkeklere hiç birsey olmuyor , hatta onlar bu yolda uzdukleri her kızın ardından daha erkek daha gururlu hissediyorlar maalesef.
Ya ilk defa bu kadar yakınlaştık ve çok kötü hissettim bir daha yok yapmam zaten

Çok sevgili necip, sürtünmeyi bırak zaten boşalmamışsın bile. Kızı sürtüne sürtüne mundar etme. Sevgiler

Sende ne renk külot vardı? Bazı renklerin çekim kuvveti var o yüzden soruyorum.

necip kardesim. hergun bı tane surtunme sorusu okuyorum . masallah bonobo maymunları gibi gun gecırıyorlar. ama bısey bılmıyorlar gibi rol yapıyorlar. bi de eerkek adın beni benden aldı.. .. neyse kolay gelsin. ateşi bulunca haber edin yemek tarifi vercem

X