Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

asla giymeyecağim kıyafet kına gecesinde bindallı giyilir ya onu hiç sevmiyorum.zaten evlenirkende giymedim kınamda.:82:

türban-çarşaf ASLA!!!
çok bol kıyafetler
şalvar
leopar desenli kıyafetler özellikle de ayakkabı
abartılı frapan elbiseler
çakmalığı her yanından belli olan kıyafet, aksesuar vs..
gerçek kürk
yılan derisi
yerleri süpüren uzun etek, pantalon
taşlı tuşlu abartılı kıyafetler
dolgu topuklu çizme
giymemmmmmmEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Valla önceden loepar desenli birşey giymem demiştim :KK52: Şu an ise giyiyorum .

Kürk giymem dedim :44: imitasyon kürklü mont aldım.Gerçeğini asla ama asla giymem :KK51: onda değişen birşey yok .
Haaa bir de göbeği açık giymem derdim .O düşüncem de değişti=)

Seneler geçse de asla giymeyeceklerim :KK45:
1)Gerçek kürk
2)Türban-çarşaf

vucut hatlari belli eden kiyafetler,
karisik desenli kiyafetler,
sivri burunlu ayakkabilar,
abartili takilar,
saten karisik renkli basortuler,
renkli kiyafetler(pastel renkleri severim)

sivri burun ayakkabı
turuncu renkteki kıyafetler
şalvar
tayt (ev hariç dışarda giymem)
uzun etek
bol kıyafetler

türban giyilmez arkadaşlar türban takılır...türban giymem demek biraz komik oluyorrrr.

ne kadar moda olsa da vatkalı blüzler. sarı bana yakışmıyor giymem. çok mini şort. açık yaka severim ama göğüslerimin çatalı görünecek kadar açık giymem. sivri burun ayakkabı giymem. daha vardır ama aklıma gelmedi....

bir hayvan hakları savunucusu olarak gerçek kürk asla giymem.
taşlanmış kot, çok mini elbise/etek, kadife pantolon giymem.
bunlar aklıma ilk gelenler

vatkalı elbiseler,beli ve ağı çok düşük bacakları dar kotlar.yeşil ,sarı,pembe,kırmızı kot :KK60::KK60:

leopar desenlı kazak giymem...:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
bide acık ayakkabı giymemm :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benden size tavsiye :KK66::KK66: asla" asla demeyin" niye mi ..
çünkü ben evlenmeden önce ne yi asla giymem dediysem şu an onları giyiyorum :KK52::KK52: kimi kocamın begenip aldıgı kimi annesinin aldıkları hediye oluncada mecbur giymek zorundasınız kırmamak için ..:KK20::KK20:
ama bende alıştım artık onların zevkine ister istemez evlenmeden önce hiç topuklum yoktu mesela hep spor takılırdım ama şimdi topukluları spor gibi rahat kullanıyorum...:KK53::KK53:
kendi annem çok şaşırıyo bu kadar degişmeme ben hiç giydiremezdim böyle şeyleri sana diyo :KK60::KK60::KK60:

üzerinde büyük çiçek desenleri olan giysileri hayatta giymem..
uzun etekk...
hatta uzunu geçtim etek giymem (okul dışında). bacaklarımın gaayet duzgun olmasına karsın eteklerden hep nefret etmısımdır ..
sıvrı burunlu ayakkabıı
GİYMEMMMMM::: :KK20:
bunlar sadece aklıma gelenler.. :KK39:

leopar desen giymem diyodum.. amaaa

geçenlerde leopar desenli koyu lacivert bi fular aldım çok da beğendim :)

ayrıca bide kahverengiye kaçan bi üst aldım gene leopar desenli.onu da çok beğendim demek ki büyük söylememek gerekiyomuşş:KK53::KK53:

Son düzenleme:
bir hayvan hakları savunucusu olarak gerçek kürk asla giymem.
taşlanmış kot, çok mini elbise/etek, kadife pantolon giymem.
bunlar aklıma ilk gelenler

Ah bak onu atlamisim. Normalde kot giymem ama olur da alirsam ona kesinlikle dikkat ederim.

kızlar benden size tavsiye :KK66::KK66: asla" asla demeyin" niye mi ..
çünkü ben evlenmeden önce ne yi asla giymem dediysem şu an onları giyiyorum :KK52::KK52: kimi kocamın begenip aldıgı kimi annesinin aldıkları hediye oluncada mecbur giymek zorundasınız kırmamak için ..:KK20::KK20:
ama bende alıştım artık onların zevkine ister istemez evlenmeden önce hiç topuklum yoktu mesela hep spor takılırdım ama şimdi topukluları spor gibi rahat kullanıyorum...:KK53::KK53:
kendi annem çok şaşırıyo bu kadar degişmeme ben hiç giydiremezdim böyle şeyleri sana diyo :KK60::KK60::KK60:

Valla ben dünya tersine dönse bile degistiremem giyim tarzimi. Bazen tarzimin disina cikiyorum ama yok yapamiyorum, hemen eski halime dönüyorum. Hele ortama uyum saglamak icin istemedigim seyleri giymem cok sacma olur cünkü zaten aykiri giyiniyorum. Mesajimda yazdiklarimi hayatim boyunca pek giyecegimi sanmiyorum, ama asla da demiyorum. Gerci giysem bile kendimi rahat hissetmem orasi ayri. Asla giymem dediklerim; kürk ve türban-carsaf. Kürkü birakin giymeyi giyen olursa suratina tükürürüm. Carsaf ve türbani zaten istesem de giyemem.

Bu arada salvardan kastiniz ne? Bir cok arkadas salvar giymem demis ama bu giymeyecekleri salvar ne tip salvar. Pek tercih edilen bir sey degildir zaten niye bir cok kisi giymem demis ki?

$27758673683.jpg

bu tarz kıyafetleri hayatta giymem :KK50:

Eklentiler

• $img_64764_Mid.jpg
    $img_64764_Mid.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
X