- Konu Sahibi BeyazPerim
leopar- yılan desenleri kürk (sahte de olsa) ben de giymem
fosforlu yeşil sarı gibi renkler giymem
çoğu arkadas uzun etek giymem yazmış ama ben giyiyorum özeliikle çingene eteği hint etegi tarzında böyle efil efil kumaşlardan etekler (aşırı desenli ve cok cırt renkler olmamak şartıyla) askılı tişörtle yazları süper oluyor bi de altına parmak arası terlik ya da ipli sandalet ben cok rahat ediyorum dar kotlardansa.
tayt-tunik iklilisini giymem ugg giymem, dizüstü de giyemem boyum 1.65 yerden bitme gibi olurum ama topuklu dolgulu taşlı çizme giyerim çünkü kışı uzun memlekette oturuyordum yılın 10 ayı çizme giyince insan alısıyor
bi de yazlık ayakkabı ya da acık ayakkabı içine normal çorap giymem, bunu türkiyedekiler anlamayabilir ama Alman kızları bu tür ayakkabıların içine pamuklu çorap giyiyor, hani bizim ince çorapla ya da yalın ayak giydiğimiz.
Aa evet bizim buraya gelen turistler de yapiyor onu. Desenli rengarenk pamuklu corap, üstüne plastik terlik. Kimisi de soguk, yagmurlu havada sort ve parmak arasi terliklerle dolasiyor. Cok ilgincler ya.
Aynen ben de bayilirim uzun eteklere. Özellikle cicekli uzun etekle ayni bir cingene kizi olurum. Salvar ve uzun etegi seve seve giyerim. Ayni sekilde cogu arkadas salvar giymem yazmis ama ben hala merak ediyorum bu salvarin moda olan salvar mi yoksa geleneksel salvar mi oldugunu? Geleneksel salvari zaten giyen tek tük. Moda olan salvara salvar diyemiyorum ben. Sacma sapan bir moda akimi.
Bak bu etekler cok güzel. Benim sevdigim tarz.