Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

Pançomudur nedir şişman kadınları dahada şişman gösteriyor

asla ama asla ugg bot giymem,ileri derecede itici ve korkunç bir görüntüsü var.:KK36:

Hem görüntüsü kötü hem de yapılışı tam bir vahşet

"Ülkemizde kış aylarında ayaklarını sıcak ve rahat tutmak isteyen birçok bayanın severek giydiği Avustralyalı markanın karanlık bir yüzü var. Bazı modellerinde rakun köpeği kürkü kullanan marka bu ihtiyacını Çin’de karşılıyor. Daha önce yayınladığımız haberlerde hayvan vahşetinin son derece sık yaşandığı ve doğal görüldüğü Çin, rakun köpeklerinin derisini hayvan canlıyken yüzüyor ve kürkleri gümrükte yün hammadde şeklinde etiketleyerek hayvan hakları uygulamaları engeline takılmıyor.

The Humane Society International dedektiflerinin yaptığı araştırmada ortaya çıkan zalimlik gerçekten tüyler ürpertici. Bazı ugg modellerinde bulunan rakun köpeği kürkü Çin’den ithal ediliyor. Çindeki kürk üretim çiftliklerin şartları ve hayvanlara uygulanan zalimlik ise insanlık dışı. Kötü şartlarda yaşayan hayvanlar, kürkünün kalitesi düşmesin diye dövülüyor ve henüz canlıyken yüzülüyor.
Sadece rakun köpekleri değil; siparişlere göre kurtlar, çakallar, tilkiler ve bazı evcil köpekler de aynı şekilde katlediliyor. Avustralya gümrüğünden Avustralya koyunu kürkü ve derisi olarak geçen rakun köpeği kürkleri bot yapımında kullanan firma ürettiği botlara hiç çekinmeden Avustralya koyunu kürkü etiketi basıyor."

Alıntıdır.

Son düzenleme:
Hem görüntüsü kötü hem de yapılışı tam bir vahşet

Alıntıdır.

bir hayvansever olarak paylaşımın için seni yürekten tebrik ediyorum canım benim,ben işin bu yönünü açıkcası bilmiyordum sayende öğrendim daha bir nefret ettim,arkadaşlarımı bu ürünler konusunda uyaracağım,tekrardan teşekkürler:KK16:

bir hayvansever olarak paylaşımın için seni yürekten tebrik ediyorum canım benim,ben işin bu yönünü açıkcası bilmiyordum sayende öğrendim daha bir nefret ettim,arkadaşlarımı bu ürünler konusunda uyaracağım,tekrardan teşekkürler:KK16:

Duyarlılığın için ben teşekkür ederim :KK71:
Kürklerden hiçbir farkı yok ikisi de vahşet ürünü

Rica ederim Tvitim
Bunları duydukça acaba nasıl yapıldığını bilmediğimiz neler giyiyoruz diye düşünüyorum ...

ay düsün hayvanin canli canli derisini yuzuyorlarmis zaten cinden adam akilli birseyde beklenmez öf midem bulandi hayvanlar oyle aklima geldikce :KK25::KK25:
birde video izlemistim yine cindi galiba yine kopeklerle ilgiliydi yazik ya :KK45::KK45:

Bugün ne giydim de giydikleri ,hatta nişanlanan kızların bayılrak giydiği renk renk kabarık gelinlik gibi olan nişanlıkları asla giymezdim.

X