Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

leopar desen, şalvar tipli pantolon asla giymem yüksek bel pantolon asla giymem açık göbek asla giymem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bol paça pantolon , sivri burun ayakkabı , işlemeli kot pantolon, kot ceket , aşırı dekolte , patlıcan moru , hardal sarısı.. vs. :KK53:

işlemeli kot,yırtık kot,dapdar kot giymem.
göğüs ve sırt dekolteli şeyleri göbeği açıkta bırakan şeyleri giymem.dekolteyi sevmiyorum..leopar desen asla giymem..
çok topuklu giymem.
dapdar badi sevmem.
fiziği düzgün olmadığı halde göbeği beli açıkta gezen,dahada kilolu gösteren kıyafetleri ısrarla giyenlerede sinir olurum..

bunlara ek olarak platform ayakkabı giymem
leopara ek olarak kaplan yılan timsah desenli herhangi bişey giymem
tanga falan ıyyy

baktım da bir çok kişi büyük çanta takmam babet giymem uzun elbise bolpaça kot giymem demiş.bende tam tersine bayılırım
büyük çanta takarım bavul gibi olmaz ama büyük olur.çocuğum olduğu için ihtiyaçlarımı çantama koyuyorum bebek çantalarını hiç sevmiyorum çünkü.
babet yazın vazgeçilmezimdir
bol paça kot bayılırım
upuzun elbiselere de hastayım:))))

sivri burun ayakkabı giymem....
çiçekli böcekli allı güllü şeyleri sevmem...giymem..
çok dar pantol giymem..
çok uzun etek sevmiyorum nedense yerlere sürülenleri giymem..
çok bol kaba duran kıyafetleri giymem..
çok kokoş boncuklu işli falan şeyleri giymem...
abartılı şeyleri giyemem...

topuklu converse
böbrek dekolteli elbise
gümüş rengi topuklu ayakkabı
işlemeli allı pullu jean
ekoseli elbise...
asla giymem :KK19:

ohcanımadeysin
iki gündür seni takip ediyorum bi gör artık,boşalt özel msj kutunu yaaa,ulaşamıyorum

Uzun etek ve elbise

Bol paça kot giymem

koca koca desenli şeyleride begenmiyorum

önü yuvarlak duran ayakkabıları giyimem

sivri burun ayakkabı
deri pantolan
birde kısa kollu elbselerin içine uzun badi niyeyse güzel gelmiyor bana

topuklu converse gercı normalını de gıymıyorum,sonra deri pantolon ıyyy,kürk sankı alabılcem de:KK53:

Enine çizgili t-shirtler,kısa pantalonlar şişman bayanları dahada şişman gösteriyor

aşırı parlayan ya da pul dolu şeyler..bol üstler(kimi özentiden giyer ya)...daha dolu..
bütün kadınlar güzel ya..:nazar:

X