- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.844
- 598
Ne bileyim, fotoğraflardaki ve konuştuğumuz gibi biriydi. Karakterimi kafa yapımı beğendiğini söyledi. Rahat bir çocuk ama zaten ben de öyle muhafazakar biri değilimdir. Doğru insanı bulunca sürüklenmek istiyorum dedi. Galiba duygusal bir açlık içinde. Derin birine benziyor. Yarın iş var mı dedi yok tatiliz dedim. Benim eve gelir misin falan dedi yok dedim hayır. Abazan olduğunu sanmıyorum çünkü yakışıklı biri elini sallasa ellisi. F**budy bulur yani çok kolay. Derinliği olan şeyler yaşamayı seviyor ya da öyle gözükmeye çalışıyor. Ben o modda olmadığım için evine gelmem dedim. Daha ikinci buluşmada ne işim var ki. Nasıl güveneyim yani.
Ne bileyim, fotoğraflardaki ve konuştuğumuz gibi biriydi. Karakterimi kafa yapımı beğendiğini söyledi. Rahat bir çocuk ama zaten ben de öyle muhafazakar biri değilimdir. Doğru insanı bulunca sürüklenmek istiyorum dedi. Galiba duygusal bir açlık içinde. Derim birine benziyor. Yarın iş var mı dedi yok tatiliz dedim. Benim eve gelir misin falan dedi yok dedim hayır.
Gorusucek misin daha sonra neye karar verdin?Ne bileyim, fotoğraflardaki ve konuştuğumuz gibi biriydi. Karakterimi kafa yapımı beğendiğini söyledi. Rahat bir çocuk ama zaten ben de öyle muhafazakar biri değilimdir. Doğru insanı bulunca sürüklenmek istiyorum dedi. Galiba duygusal bir açlık içinde. Derim birine benziyor. Yarın iş var mı dedi yok tatiliz dedim. Benim eve gelir misin falan dedi yok dedim hayır. Abazan olduğunu sanmıyorum çünkü yakışıklı biri elini sallasa ellisi. F**budy bulur yani çok kolay. Derinliği olan şeyler yaşamayı seviyor ya da öyle gözükmeye çalışıyor. Ben o modda olmadığım için evine gelmem dedim. Daha ikinci buluşmada ne işim var ki. Nasıl güveneyim yani.
Ne bileyim, fotoğraflardaki ve konuştuğumuz gibi biriydi. Karakterimi kafa yapımı beğendiğini söyledi. Rahat bir çocuk ama zaten ben de öyle muhafazakar biri değilimdir. Doğru insanı bulunca sürüklenmek istiyorum dedi. Galiba duygusal bir açlık içinde. Derin birine benziyor. Yarın iş var mı dedi yok tatiliz dedim. Benim eve gelir misin falan dedi yok dedim hayır. Abazan olduğunu sanmıyorum çünkü yakışıklı biri elini sallasa ellisi. F**budy bulur yani çok kolay. Derinliği olan şeyler yaşamayı seviyor ya da öyle gözükmeye çalışıyor. Ben o modda olmadığım için evine gelmem dedim. Daha ikinci buluşmada ne işim var ki. Nasıl güveneyim yani.
Hislere bağlı. Cinsellik garip bir şey değil, bunu yaşamak ayıp da değil. Ama istek olması lazım önce. Ben hissetmediğim biriyle cinsellik yaşamaktan yana değilim zaten kendi işimi kendim görüyorum gerekli zamanlarda. Doğruya doğru. Bilmiyorum sohbeti falan güzel ama öyle içimi eriten, çok hoşuma giden, arzuladığım herhangi bir şeyi yok. Kimseye yalnızlık sebebiyle de sarmak istemiyorum. Şurada biz bizeyiz, onunla konuşurken, gözlerine bakarken bir şeyler yaşamayı arzu etsem bunun farkında olurdum kesinlikle.Gorusucek misin daha sonra neye karar verdin?
Bilmiyorum ki. Cinsellik gayet normal bir şey ama istek lazım her şeyden önce. Birini ilk etapta isteyebilmem biraz zor. Erkekleri de biliyoruz pek bizim gibi değiller. Niyeti bu ise dışarıda benden daha güzel ve ateşli çok sayıda kadın var, onlara gitsin. Ben his olmadan yaşamaktan yana değilim his de olursa zaman içinde olur. Bu akşam bir şey hissettim mi? Şimdilik hayır. Hissedince farklı oluyorum çünkü. Genç ve sağlıklı bir kadınım sonuçta.Haklisin, erken bencede. Peki bir daha görüsecekmisin?
Ben de onunla ciddi düşünmüyorum ki buluşmaya bile tereddüt ile gittim. Hatta ayıp olmasın diye. Yoksa burada niçin konu açayım ki, kararsız kaldığım için konu açtım. Şu sıralar sadece işimle ciddi düşünüyorum :)Eve gelir misin diyerek zaten seni ciddi düşünmediğini göstermiş...O kadar düşünmene konu açmana değmemiş...
Ayrıca tüm yaz o gezerken maaşı tıkır tıkır yatarken sen çalışacaksın...Salla bence
Ben de onunla ciddi düşünmüyorum ki buluşmaya bile tereddüt ile gittim. Hatta ayıp olmasın diye. Yoksa burada niçin konu açayım ki, kararsız kaldığım için konu açtım. Şu sıralar sadece işimle ciddi düşünüyorum :)
Kararsız kelimesinden kastım bugün daha buluşmadan önce konu açmamdı. Aslında düşündüm de erkekler artık masrafa bile girmiyor böyle şeyler için. Eskiden güzel bir yemek falan bir ortam kasma dertleri olurdu birini yatağa atmak için. Şimdi o da yok. Muhtemelen o bana bir daha yazmaz bile :) eve çağırdı yok dedim ya hani, ben artık yokum büyük ihtimal onun için. Ben de onu hakikaten farklı biri sanmıştım. Eşeğe altın semer de vursan eşektir işte. Hepsinde yol aynı yere çıkıyor.Tamam da seni daha 2.görüşmede eve çağıran birü için kararsız kalınmaz diyorum ben de
Kararsız kelimesinden kastım bugün daha buluşmadan önce konu açmamdı. Aslında düşündüm de erkekler artık masrafa bile girmiyor böyle şeyler için. Eskiden güzel bir yemek falan bir ortam kasma dertleri olurdu birini yatağa atmak için. Şimdi o da yok. Muhtemelen o bana bir daha yazmaz bile :) eve çağırdı yok dedim ya hani, ben artık yokum büyük ihtimal onun için. Ben de onu hakikaten farklı biri sanmıştım. Eşeğe altın semer de vursan eşektir işte. Hepsinde yol aynı yere çıkıyor.
Kullanıp atmak olarak görmüyorum böyle şeyleri sonuçta her iki tarafın rızasına ve zevkine dayalı bir şey. Ona tamam diyecek kadın dolu onlara gitsin. Hemen ok verenlerin de kendi tercihi. Artık ilişkiler çok yüzeysel, her şey herkes için çok kolay ulaşılabilir durumda. Ben olmasam başkası olacak. Benim de niyetim farklı olsa elimi sallasam ellisi. Maddi olarak sömürecek erkek arasam çok kolay bulurum misal. Onlar da hemen eve atabileceği kadınları çok kolay buluyor. Tinder var instagram var. Millet birbirini yedekte tutuyor. Böyle bir ortamda gönlüme göre birini bulmak zaten çok zor olduğu için yalnızlığa bu kadar yöneldim zaten. Ben de kendi içimde hayata karşı çıkarcı davranıyorum. Çalışmak ve kendimle zaman geçirmek daha çok işime geliyor birini tanımakla zaman harcayasım yok. Bir yerinden bir şekilde elimde patlıyor çünkü insanoğlu.Kastırmayıp hemen ok verenler var ki adamlar artık yemekti bilmemneydi uğraşmazlar tabi...40 saat uğraşacak mı direkt eve gel kullanayım atayım demiş...sen olmazsan başkası olur
Kullanıp atmak olarak görmüyorum böyle şeyleri sonuçta her iki tarafın rızasına ve zevkine dayalı bir şey. Ona tamam diyecek kadın dolu onlara gitsin. Hemen ok verenlerin de kendi tercihi. Artık ilişkiler çok yüzeysel, her şey herkes için çok kolay ulaşılabilir durumda. Ben olmasam başkası olacak. Benim de niyetim farklı olsa elimi sallasam ellisi. Maddi olarak sömürecek erkek arasam çok kolay bulurum misal. Onlar da hemen eve atabileceği kadınları çok kolay buluyor. Tinder var instagram var. Millet birbirini yedekte tutuyor. Böyle bir ortamda gönlüme göre birini bulmak zaten çok zor olduğu için yalnızlığa bu kadar yöneldim zaten. Ben de kendi içimde hayata karşı çıkarcı davranıyorum. Çalışmak ve kendimle zaman geçirmek daha çok işime geliyor birini tanımakla zaman harcayasım yok. Bir yerinden bir şekilde elimde patlıyor çünkü insanoğlu.
Ben de doğuda öğretmenken (22-25 yaş arası) internetten birileriyle tanışmıştım. İlaç gibi gelirdi o sohbetler.zaman zaman hissediyorum o arada tanışıyorum
Sen de maaşallah her şeyi çok çabuk harcamışsın. Ya da ben bu tinder minder yokken gençtim ondan yani bilemedim şimdi. Ona bakarsan benim yerimde biri olsaydı eşimle tanışmaya gitmezdi. Elini sallasa ellisini bulur derdi. Ama ben gittim hatta evlendim bileKullanıp atmak olarak görmüyorum böyle şeyleri sonuçta her iki tarafın rızasına ve zevkine dayalı bir şey. Ona tamam diyecek kadın dolu onlara gitsin. Hemen ok verenlerin de kendi tercihi. Artık ilişkiler çok yüzeysel, her şey herkes için çok kolay ulaşılabilir durumda. Ben olmasam başkası olacak. Benim de niyetim farklı olsa elimi sallasam ellisi. Maddi olarak sömürecek erkek arasam çok kolay bulurum misal. Onlar da hemen eve atabileceği kadınları çok kolay buluyor. Tinder var instagram var. Millet birbirini yedekte tutuyor. Böyle bir ortamda gönlüme göre birini bulmak zaten çok zor olduğu için yalnızlığa bu kadar yöneldim zaten. Ben de kendi içimde hayata karşı çıkarcı davranıyorum. Çalışmak ve kendimle zaman geçirmek daha çok işime geliyor birini tanımakla zaman harcayasım yok. Bir yerinden bir şekilde elimde patlıyor çünkü insanoğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?