Böyle erkekler sanki sana hayran olmuş gibi yaklaşırlar bir heyecan bir hoşlantı görme gitsin :)
Sonra yan yana gelip konuşma bittikten sonra hemen aynı şeye bağlamalar belki aşık oluruz ya diye onunla bir şeyler yaşamanı isterler halbuki aşkla sevgiyle alakaları yok :)
bakın dün bana söylediklerini aynen yazıyorum.
seninle iletişimimiz çok iyi.
kafalarımız çok uyuyor.
böyle bir insanı yakaladığım zaman duygularımı bırakıp sürüklenmek istiyorum.
sen ne düşünürsün bilmiyorum ama ben böyle düşünüyorum.
karakterime övgüler ediyor bir yandan ama ben de inceden dalga geçiyorum diyorum ki tanımadan bilemezsin, belki allah belasını versin nerden çattım bu kıza dersin diyorum, gülüyoruz.
övgülerine teşekkür ediyorum.
havadan sudan hayatlarımızdan konuşuyoruz.
yarın boş musun, iş yoksa benim eve gelir misin?
hayır diyorum gülerek.
sessizleşiyoruz, bir yandan birileriyle mesajlaşıyor, telefon geliyor, kalkarım şimdi falan diyor (gidecek yanımdan)
tabii reddi yiyince yani kibarcası ikinci görüşme davetini (evde) geri çevirmem üzerine kalkalım mı artık diyor, tamam diyorum.
hiç öyle seni otobüs durağına bırakayım, seninle geleyim, gece vakti yalnız gitme muhabbeti falan etme gereği duymadan ben metroya binicem diyor, tamam diyorum.
istiklal marşı ve kapanış sonrasında

gece boyu ve bugün de dahil olmak üzere tek kelime mesaj yok ne ondan ne benden. hani nezaketen ne teşekkür var zaman ayırdığım için ne de başka bir şey. eve vardın mı? mesajı yok mesela.
e sonra başka bir kızla instagram hikayesini görünce benim niyetinden tamamen emin olup her yerden silmem, yine istiklal marşı ve kapanış

ben daha önce, uzakta olmasına rağmen bir günlüğüne izmire gelen ve o gelişinde de bütün gününü bana ayıran, buluşmaya çiçekle gelen, hiçbir cinsel yaklaşımı olmayan (ki boş evi vardı) buluşmadan sonra teşekkür falan eden, ara sıra yoklama mesajı atan biriyle tanışmıştım. ben bir şey hissetmemiştim ona karşı ama onun hissettiğini düşünüyordum ve bir şey hissetmediğim için mesafe koymuştum üzülmesin diye. yani hoşlanan erkek hoşlanan erkek gibi davranıyor, olay bu kadar basit. benim de benden hoşlanmayan, anı yaşama meraklısı insanlarla işim yok. ki cinselliğe kapalı biri değilim, duygusuz cinsellik tercih etmiyorum.