• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşksızlık ve Bunun Eksikliğini Hissetmemek

Sen de maaşallah her şeyi çok çabuk harcamışsın. Ya da ben bu tinder minder yokken gençtim ondan yani bilemedim şimdi. Ona bakarsan benim yerimde biri olsaydı eşimle tanışmaya gitmezdi. Elini sallasa ellisini bulur derdi. Ama ben gittim hatta evlendim bile 😊 kimin kimde ne bulacağı bilinmez. Sen kendinden ümidi kesmedikçe insanlardan da kesme. Ben elde patlamıyorum ki insanlar neden patlasın ...
Pozitifliğinize hayran kaldım :) adam ne mesaj attı ne aradı. Evine gitmeyi reddettim ya ondan muhtemelen. Ama ben diyordum bak asla aramayacak, mesaj da atmayacak. Saçma yani hem duygusal muhabbetler yapıp güya etkilenmiş gibi konuşup yatağa atamayınca yani işine gelmeyeceğimi anlayınca muhabbeti tamamen kesti. Etkilenen adam görmesem inanırdım :) niyeti cinsellik harici olsaydı şimdiye dek elli kere yazardı bana. O gitsin düşüreceği hatunlara, benden iş çıkmaz ona. Zaten bu nedenle yazmadı etmedi. Kurtuldum bahane oldu işte. Kafam rahat :)

Ben de aynı durumdayım sevgisiz yakınlaşmalar bana göre değil, belki bu kez farklıdır dediklerimiz hep cinsellik isteği ile yaklaşıyormuş meğerse.

O kadar kadın tanımışlar ki kime nasıl davranacaklarını çok iyi biliyor bu tarz erkekler ve sonuç yine arzularına çıkıyor

Ben de aynı durumdayım sevgisiz yakınlaşmalar bana göre değil, belki bu kez farklıdır dediklerimiz hep cinsellik isteği ile yaklaşıyormuş meğerse.

O kadar kadın tanımışlar ki kime nasıl davranacaklarını çok iyi biliyor bu tarz erkekler ve sonuç yine arzularına çıkıyor
Bugün instagramda gördüm başka bir kızla buluşmuş, hikaye falan atmış. Hatta kızla bisiklete binip gezmişler falan. Korona zamanı direkt yakın temas yani :) biz kordon çimlere oturmuştuk bu kıza da aynı şeyi yapmış. Bayağı masrafsıza getirme derdinde yani. Ben de takipten çıkıp onu da beni takipten çıkartıp telefonumdan numarasını sildim. Hiçbir şey yazıp açıklama da yapmadım. Numarasını sildiğimi anlar ve mesaj atarsa sana karşı bir şey hissetmedim diyeceğim. Tam tahmin ettiğim gibi oldu yani. Ev davetini geri çevirdiğim için adam sohbeti kesti :) böylesine çok şey derdim de neyse.

Valla kanka böyle mutluyum eksik değilim diyorsan o kadar

Uzak mesafe ilişkisine hiç ihtiyacın yok bence dertsiz başına dert alırsın telefonda çok zaman harcarsın

Bu çocuğa gelince bence soytarı İzmire geldim madem oradan biriyle takılayım demiş. Eve davet etmesi de mide bulandırıcı. Boşver bunu
Bugün akşamüstü instagramda kızın biriyle hikaye atmış. Tam dediğin gibi yani soytarı, İzmire geldim takılayım modunda. Bisiklete falan binmişler bu önde kız arkada. Yakın temas. Kız bir güzel sarılmıştır tam istediği gibi 😂 Kiminle ne yaparsa yapsın. Ben instagramdan takipleşmeyi kestim, numarasını da sildim. Olur da sorarsa sen bende herhangi bir his uyandırmadın diyeceğim.

Bugün instagramda gördüm başka bir kızla buluşmuş, hikaye falan atmış. Hatta kızla bisiklete binip gezmişler falan. Korona zamanı direkt yakın temas yani :) biz kordon çimlere oturmuştuk bu kıza da aynı şeyi yapmış. Bayağı masrafsıza getirme derdinde yani. Ben de takipten çıkıp onu da beni takipten çıkartıp telefonumdan numarasını sildim. Hiçbir şey yazıp açıklama da yapmadım. Numarasını sildiğimi anlar ve mesaj atarsa sana karşı bir şey hissetmedim diyeceğim. Tam tahmin ettiğim gibi oldu yani. Ev davetini geri çevirdiğim için adam sohbeti kesti :) böylesine çok şey derdim de neyse.

Böyle erkekler sanki sana hayran olmuş gibi yaklaşırlar bir heyecan bir hoşlantı görme gitsin :)

Sonra yan yana gelip konuşma bittikten sonra hemen aynı şeye bağlamalar belki aşık oluruz ya diye onunla bir şeyler yaşamanı isterler halbuki aşkla sevgiyle alakaları yok :)

Valla ben de aynı durumdayım uzun süredir yalnızım ve eksiklik hissetmiyorum. Şimdi mutluyum ama ilerisi için bu kadar rahat olmak iyi midir kötü müdür bilemedim. Neyse gelecekte allah kerim. Benim de kafam kaldırmıyor bi öyle bi böyle tipleri, kimseye güvenip de zaman ayırasım emek veresim gelmiyor yaşadıklarımdan sonra. Neden emek veren ben olmalıyım ki falan diye kendi kendime kuruluyorum öyle, geçmişin izleri işte 🤦🏻‍♀️

Valla ben de aynı durumdayım uzun süredir yalnızım ve eksiklik hissetmiyorum. Şimdi mutluyum ama ilerisi için bu kadar rahat olmak iyi midir kötü müdür bilemedim. Neyse gelecekte allah kerim. Benim de kafam kaldırmıyor bi öyle bi böyle tipleri, kimseye güvenip de zaman ayırasım emek veresim gelmiyor yaşadıklarımdan sonra. Neden emek veren ben olmalıyım ki falan diye kendi kendime kuruluyorum öyle, geçmişin izleri işte 🤦🏻‍♀️
vallahi aynı ben, aynı ben :) zaman zaman ben de diyorum bu yaşta bulamadığım insanı ileriki yaşta bulur muyum nolur diye bazen düşünüyorum ama ne yapabilirim ki sonuçta. gelişmeleri yazdım eğer okumadıysanız bir göz atın derim. farklı gibi gözüken ama niyeti 2. buluşmada eve atmak olan biri çıktı. hani zaman ayırdım da ne oldu? ne geçti elime? benden red yiyince başka bir kıza muhtemelen aynı taktikle yaklaştı, instagramda paylaştı. senaryo belli, oyuncular farklı. garipsemiyorum reddedilen bir erkek olarak tabii ki yedek kulübesindekilerle devam edecek. muhtemelen ben de yedektim, farkım yoktu sinemden, özgeden, ayşeden fatmadan? umurumda mı hayır aslında iyi de oldu çünkü rahatladım. aklımda zerresi dahi olmaz artık onun. balık baştan kokar :)

Dilerim gerçek aşklarla karşılaşırız üzme kendini :KK200:
yoo üzülmüyorum ama daha fazla zaman harcasam üzülürdüm. çünkü ne zaman böyle konular istediğim gibi gitmese harcadığım zamana üzülüyorum. 1-1,5 saat anca geçirdim sanırım onunla ama o süre zarfında iki bölüm dizi izlerdim yahu :)

Mutluysaniz ne güzel işte, hayatta en zoru kendi şartlarınla mutlu olmak... her hangi bir isim koymadan arkadaş olarak görüşmeye gidin, gidişata göre karar verirsiniz zaten :)

Böyle erkekler sanki sana hayran olmuş gibi yaklaşırlar bir heyecan bir hoşlantı görme gitsin :)

Sonra yan yana gelip konuşma bittikten sonra hemen aynı şeye bağlamalar belki aşık oluruz ya diye onunla bir şeyler yaşamanı isterler halbuki aşkla sevgiyle alakaları yok :)
bakın dün bana söylediklerini aynen yazıyorum.
seninle iletişimimiz çok iyi.
kafalarımız çok uyuyor.
böyle bir insanı yakaladığım zaman duygularımı bırakıp sürüklenmek istiyorum.
sen ne düşünürsün bilmiyorum ama ben böyle düşünüyorum.
karakterime övgüler ediyor bir yandan ama ben de inceden dalga geçiyorum diyorum ki tanımadan bilemezsin, belki allah belasını versin nerden çattım bu kıza dersin diyorum, gülüyoruz.
övgülerine teşekkür ediyorum.
havadan sudan hayatlarımızdan konuşuyoruz.
yarın boş musun, iş yoksa benim eve gelir misin?
hayır diyorum gülerek.
sessizleşiyoruz, bir yandan birileriyle mesajlaşıyor, telefon geliyor, kalkarım şimdi falan diyor (gidecek yanımdan)
tabii reddi yiyince yani kibarcası ikinci görüşme davetini (evde) geri çevirmem üzerine kalkalım mı artık diyor, tamam diyorum.
hiç öyle seni otobüs durağına bırakayım, seninle geleyim, gece vakti yalnız gitme muhabbeti falan etme gereği duymadan ben metroya binicem diyor, tamam diyorum.
istiklal marşı ve kapanış sonrasında :D
gece boyu ve bugün de dahil olmak üzere tek kelime mesaj yok ne ondan ne benden. hani nezaketen ne teşekkür var zaman ayırdığım için ne de başka bir şey. eve vardın mı? mesajı yok mesela.
e sonra başka bir kızla instagram hikayesini görünce benim niyetinden tamamen emin olup her yerden silmem, yine istiklal marşı ve kapanış :D
ben daha önce, uzakta olmasına rağmen bir günlüğüne izmire gelen ve o gelişinde de bütün gününü bana ayıran, buluşmaya çiçekle gelen, hiçbir cinsel yaklaşımı olmayan (ki boş evi vardı) buluşmadan sonra teşekkür falan eden, ara sıra yoklama mesajı atan biriyle tanışmıştım. ben bir şey hissetmemiştim ona karşı ama onun hissettiğini düşünüyordum ve bir şey hissetmediğim için mesafe koymuştum üzülmesin diye. yani hoşlanan erkek hoşlanan erkek gibi davranıyor, olay bu kadar basit. benim de benden hoşlanmayan, anı yaşama meraklısı insanlarla işim yok. ki cinselliğe kapalı biri değilim, duygusuz cinsellik tercih etmiyorum.

Mutluysaniz ne güzel işte, hayatta en zoru kendi şartlarınla mutlu olmak... her hangi bir isim koymadan arkadaş olarak görüşmeye gidin, gidişata göre karar verirsiniz zaten :)
görüşme oldu, iç sayfalarda yazdım :) niyeti beni eve atmakmış :) atamadı tabii o ayrı konu. atamayınca selamı sabahı kesti. bugün de bir kedinin ulaşamayıp pis dediği ciğer olduk çok şükür.

görüşme oldu, iç sayfalarda yazdım :) niyeti beni eve atmakmış :) atamadı tabii o ayrı konu. atamayınca selamı sabahı kesti. bugün de bir kedinin ulaşamayıp pis dediği ciğer olduk çok şükür.
Hmm yine de görüşme olmasa belki biraz baglanabilirdiniz bile, isabet olmuş bir an önce görüşüp ak çöp kara çöp cıkmış ortaya, oh mis 👍😂

pek samimi gelmediniz çünkü hem uzaktan ilişki hemde internet üzerinden tanışma ile bunun eksikliğini hissetmeme meselesi bana çok tutarsız geldi :)

ilk mesajınızda çok övülmüş biriydi :D bu zamanda ne zor bu işler.

Hmm yine de görüşme olmasa belki biraz baglanabilirdiniz bile, isabet olmuş bir an önce görüşüp ak çöp kara çöp cıkmış ortaya, oh mis 👍😂
haklısınız :) yaştan mıdır nedir bağlanma olayı hayatımda azalarak bitti gibi. yine de büyük konuşmamak lazım, insanız, duygularımız var.

ilk mesajınızda çok övülmüş biriydi :KK70: bu zamanda ne zor bu işler.
adamın dışarı verdiği izlenim hayranlık uyandırıcı, evet ya farklı birine benziyor diyorsunuz. konuşmaları da boş değildi. beni irrite eden kısım eve davet kısmıydı. eğer bu kısım birkaç görüşme sonra olsaydı irrite olmazdım. ama daha tanımadan etmeden, benim ne olduğumu bilmeden eve çağırması saçmaydı.

pek samimi gelmediniz çünkü hem uzaktan ilişki hemde internet üzerinden tanışma ile bunun eksikliğini hissetmeme meselesi bana çok tutarsız geldi :)
zaman zaman eksikliğini hissettiğimi ilk mesajımda söylemiştim :) yani daimi bir yalnızlık hissi söz konusu değil. ara sıra ben de gayet insani biçimde keşke hayatımda biri olsa, keşke ben de sevilsem, ben de sevsem diyorum her insan gibi. insanım sonuçta robot değilim. işte o yalnızlığa kapıldığım sıralar arayış içine girip birileriyle tanışıyorum. belki de bu sohbetler ve ilişkilerin şekillenmesiyle birlikte bendeki o yalnızlık hissi geçiyor ve amaan bunlarla mı uğraşacağım deyip bıkmaya başlıyorum. ama bu arada geliyor dediğim yalnızlık hissi cidden kısa sürüyor. o anlarda mesela bari bir iki sohbet edeyim diyorum bu nedenle uzakta olmasını önemsemiyorum. evet uzaktan ilişki zor ama sevgi varsa yürüye de bilir bir şekilde.
bazen şunu dediğim de oluyor yahu benim yaşımdaki hatunlar kaç adam eskitti, herkes gününü gün ediyor ben yanaşmıyorum acaba hayatı mı kaçırıyorum? diyorum. ama duygu diye bir şey var işte, duygum yoksa ya da görüştükten sonra da hissetmiyorsam salıyorum.

Back
X