zaman zaman hissediyorum o arada tanışıyorumBence o eksikligi hissetmissiniz ki biriyle tanismissiniz internetten.Bir kere bulusun sansinizi deneyin bence
değil mi? zaten aynı şehirde bile insanlar güven sorunu yaşıyorken, bir yığın şey varken...Uzak ilişkiye açık değilseniz, bence hic görüşüp karşıdakine de, kendinize de haksizlik etmeyin
Uzak ilişki zordeğil mi? zaten aynı şehirde bile insanlar güven sorunu yaşıyorken, bir yığın şey varken...
evet böyle bir yoğunluk var. bu çocuk da görüşmek için ısrar ediyor. artık ayıp olmasın bana da değişiklik olsun diye gidip bir kahve içicem. belki tanışınca fikirlerim değişir, kim bilir? değişsin ister miyim, bilmiyorum.Herşey aynı anda olmak zorunda değil şu an kendi işinizi kurmaya kanalizesiniz ayrıca maaşlı işiniz de yoğunmuş bir de ilişki şart değil. Ben herşeyin zamanı olduğuna inanıyorum. İnsanın kendi kendine yetmesi güzel bir şey, sizi gereksiz duygu yükünden kurtarır. Bence zamana bırakın.
çevremde yokUzak ilişki zor
Bence çevreden kafa dengi birini arayın
hayat işte :)35 yaşında hayatımın aşkını buldum evlendim. Is hayatım çok iyi
evet konfor alanından çıkamıyoruz gerçekten...Bende aynıyım bu ara ufacık çabam yok birini bulmaya dair. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor konfor alanımdan çıkmak istemiyorum . Ben de alıştım her şeyi tek yapmaya sevgilim olduğunda bile evime gelsin istemiyordum düzenimi bozmasın diye.
Kısmetçevremde yok
planları arasında izmir'e yerleşmek var nedir ondaki bu izmir sevdası onu da anlamış değilim. şarap üzerine konsept kafe açma hayali falan var.
Simdi gorusup karşılıklı etkilenseniz, sonu yok. Sehirler arasi olmaz diyorsunuz. O zaman hic kafanizi karıştırmayin bencedeğil mi? zaten aynı şehirde bile insanlar güven sorunu yaşıyorken, bir yığın şey varken...
Be nce normal.bir süreç insanın bir süre yalnız olması yoksa kendimizi asla tanıyamayızhayat işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?