Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
değiştirmem benimle evlenmek isteyen insan dinimide biliyodur zaten ve bunu bile bile benimle birlikte ise saygı duymalı böyle bir şeyi benden istemeye hakkı yok :enbuyukkk:
Bence Iki Tarafinda Değiştirmesine Gerek Yok Din Başka Bişey Aşk Başka Bişey Böyle Bi Konu Bile Açtirmam Ki Oldu Ise Evet Ben Onun Dinine Geçerim Oda Benim Dinime Bakalim O Beni Ne Kadar Seviyor ....karşilikli Olur
pek zannetmıyorum .zaten bu kadar insan haklarına saygısı olmayacak bırıne asık olabılecegımı de zannetmıyorum.sonucta dın ve vıcdan hurrıyetı var dunyada degıl mı?eger buna saygı duymuyorsa asık olunabılecek bır kişi degıldır kanımca.
değiştirmezsede her dine inancada saygımız sonsuz tabi kimse kimsenin işine karışmazsa herkes mutlu mesut yasar su dünyadaa... NE OLURSAN OL YİNE GELL...