Su grubu burçları ve Hazin sonu 🥹

Genel olarak insanlar sever onda sıkıntı yok ama özel alan ve kendimiz oldun mu aşırı ağır bir baskı ile karşılaşıyoruz yükleniyoruz daha doğrusu kendimize ve yanımızdaki eşi sevgiliye 🥹🥹
Sizdeki depresyon eski sevgilimde vardı bunalttı beni yeni versiyon balıkla değiştirdim eşimle 10 seneyi devirdik çok şükür bunaltıcı değil 🤣

tamam burc insani etkiler ama karakterinizin ezik yonlerini guclendirmeye cabalamak da insanin elinde.
ben soyleyim, boyleyim, aglak zirlagim, hayatim icin adim atamiyorum, anca aglar dururum çünkü burcum balik yukselenim yengec
böyle bir dunya yok
ben de yengecim, kalin kabuklarin vardi cocuklugumdan beri - kirilganligimi - güçsüz tarafımı aileme bile gostermezdim icime aglardim. e büyüdüm bu beni rahatsiz etti - igrenc bir sey oldugunu farkettim. yirmilerim degismeye çalışarak gecti su an 33um uzun yıllardır boyle bir problemim yok. tam tersi cok sevdigim biri beni üzünce "bunu konusmaliyiz" diyorum artik . ya da sevgililerim arkadaslarim hep bütün planları bana birakan insanlardi asla kendileri iki bilet almazlardi. zamanla yorulur sogur mesafe koyar/ayrilirdim. bunun benden kaynaklandigini farketttim , değişmek istedim. artik hayatimdaki insanlara "evet ben organizasyon konusunda iyiyim ama herseyi ben yapinca sonradan pisman oluyorum madem her seyi kendim yapıyorum keşke tek olsaydim diye" diye acikliyorum - sorumluluk paylaşıyorum. hep iliskilerim bu sebeple biterdi. ne zaman ben daha ilk flort gunlerinde bunu söyledim adam da elinden geleni yapti o iliskimde bugunlere geldim mutluyum:)
yine ayni sekilde sinirlenince mal mal ani tepkiler verirdim gercek hislerimden utandığım icin kizardim - karnina vururdum sevgililerimin. belki burcumun mal ozelligi. ama sonra büyüdüm ve bunun çiğlik oldugunu farkettim ve yogaya nefes egzersizine gittim ofke zamanlarımı yönetmek icin. tum bu problemlerim icin param oldukca psikologa da gidiyorum.
vs vs vs
bir insan zayıf karakterli olabilir. ama sorunlarini farkettigi halde hala kurtulmak icin cabalamiyorsa benim o insana diyecek lafim yok.
eger bugun karakterjnin bazi ozelliklerini degistirmek icin gercek anlamda caba harcasan 5 sene sonra bambaska biri olursun

Genel olarak insanlar sever onda sıkıntı yok ama özel alan ve kendimiz oldun mu aşırı ağır bir baskı ile karşılaşıyoruz yükleniyoruz daha doğrusu kendimize ve yanımızdaki eşi sevgiliye 🥹🥹
Bu arada yanılıyorsunuz genel olarak balıkları insanlar sevmez sadece iyiniyetlini kullanır çünkü buna müsait bir yapikari var

ben de yengecim, kalin kabuklarin vardi cocuklugumdan beri - kirilganligimi - güçsüz tarafımı aileme bile gostermezdim icime aglardim
Tam da bu şekıldeyim . Yani üzerine gidince değişebiliyor ben de denedim ama yarıda çok bıraktım teşekkür ederim denemeye devam edeceğim

Bazen Cidden anlasamadigimiz oluyor ama genelde eşim daha çok sevgisini göstermeyi seven biri olduğu için Allah'tan sorun olmuyor küsunce fln o gelip konuşuyor yoksa ben günlerce konusmam heralde takıntılı biriyim anlık kararlar alıp sonra uzulebiliyorum mesela ortada bişey olmasin aglayabiliyorum eşime bazen sabrindan dolayı şasiyorum 😅😅😅
Sizin adınıza çok sevindim,, beni de o şekilde kaldırabilecek birisi bulmalı yoksa çok zorlanıyorum ilişkilerde hiçbir şey yapmadığım için bitiyor kimse katlanmıyor artık😕

Tam da bu şekıldeyim . Yani üzerine gidince değişebiliyor ben de denedim ama yarıda çok bıraktım teşekkür ederim denemeye devam edeceğim
e tamam da demek ki becerememissin tek basina. kolay bir sey degil ki o birikim olmadan kendine telkin vs vermek.
destek almayi denedin mi mesela?
berbat ilişkini yillardir bitiremiyormussun. bunun icin psikologa gittin mi? onun verdigi ödevleri yaptin mi?
psikolog parali deme yer gok ucretsiz terapi dolu belediyelerin aile bakanligi sosyal hizmetlerin devlet hastanelerinin vs psikologlari ucretsiz. pekcok dernegin de ayni sekilde.
bunca sene yasamissin karakterini guclendirecek seyler yaptin mi? kendini sevecek - kendinle gurur duyacak adimlar attin mi?
hicbir sey yapmayip burclara suc atmak en basit tabirle kolaya kacmak.
boyle birisi burc aslan yukselen yay da olsa mutsuz olurdu

Sizin adınıza çok sevindim,, beni de o şekilde kaldırabilecek birisi bulmalı yoksa çok zorlanıyorum ilişkilerde hiçbir şey yapmadığım için bitiyor kimse katlanmıyor artık😕
Evet evet herkez katlanamaz kesinlikle ama illa sende bulursun seni herseyinle sevecek birini sonucda herkes dört dörtlük değil ya erkeklerinde bazen çekilmeyecek yönleri oluyor şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım 🌼

Ben şöyleyim ben böyleyim diye kendimizi etiketliyoruz, sonra o oluyoruz.
Eski konularına da göz attım. Kendinle savaşın bitmemiş.
Bi oturup kendini tanımaya çalış bence.
Belki de hiç sandığın gibi biri değilsin ?

Ben 25 Kasım doğumluyum yani yay ama benim eski sevgilim, en yakın iki arkadaşım ve kocam balık. Ben balıklarla neden bu kadar iyi anlaşıyorum ben de bilmiyorum bu arada en sevdiğim diğer arkadaşım da yengec. Ben ahlak insan seviyorum galiba 🤣
25 Kasım ve yayım bayılırım yaylara iyiki varız❤️

Canım burçlar tabiki insanları etkiliyor. Ben kesinlikle buna inanıyorum. Kabuğumuzdan sıyrılmak da bizim elimizde bunu da unutmamak gerekir. Duygusal ve zihinsel çarpıtmaların olduğunun farkındaysan neden tedavi almıyorsun ? Hemen iyileşme gösterirsin. Bu duygusallık senin gücün olabilir ta ki yönetmeyi bildiğinde.

Bende yengecim yükselenim boğa ay burcumda boğa 🥲 Ne kadar sevmediğim özelliğim varsa törpülemeye çalıştım. Törpüleyemediğim yönlerini bıraktım şimdi onlarla barışmaya çalısıyorum. Bende öfke problemi var içime atıp atıp bir anda patlıyordum artık onu yapmak yerine kırıldığımda kızdığımda hemen söylüyorum sonuçta insanlarda ben kırılıyorum üzülüyorum diye düşünmüyorlar. Törpüleyemediğim bir yönüm ise hep sosyal kelebek olan insanlara çok özenirdim hiç öyle biri olamadım arkadaşlarımı özenle seçiyorum ve bunun benim bir karakterimin parçası olduğunu anladım. Arada yalnızlıktan ağladığım oluyor ama olsun 🥺sizi tek burçlar etkilemiyor hayatınızda yaşadığınız travmalat, korkular, öğretiler, aile ve çevrede siz farkında olmadan sizi şekillendiriyor. Kendinizle barışın sorunun ne olduğunu anlayın. Ya kabullenin ya da değiştirin.
Param olsa harita analizi yaptırcam çok meraklıyım bu konuya ama 😂😂😂

yahu şu saçma sapan burç hikayeleriyle kendinizi yaftalıyorsunuz. Yengeç burcuyum ya ondani balık burcuyum ya bundan.
mevzu karakteriniz aslında ki kendinizi farklı şeylere yönlendirerek, başka türlü gelişme yolları arayıp psikolojinizi ve fiziksel sağlığınızı destekleyerek çok rahat yönetebilirsiniz bunu.
ben akrebim "ouvvv tam bir aşk kadını"
hıhı evet yerimde duramıyorum.
bırakın Allah aşkına

O sırada kocamın burcunu bile aklımda tutamayan ben :KK70:

Yengeç burcuyum eşim balık. Benim yükselenim kova eşimin yükseleni boğa. Çok iyi anlaşıyoruz. Önemli olan açık olmak. Su grubu burçları kapanmaya içinde uzatmaya çok elverişli ama bu değişebilir. Eğer şu an 17-18 yaşında değilseniz kendinizi geliştirme çabasına girmelisiniz. Bir şey olmuyorsa olmuyordur ne yapacaksınız sonsuza kadar olmayan şeye üzülüp yanınızda mı götüreceksiniz? Karar alın uygulayın mutlu olmayı hak ettiğinizi unutmayın

Gunesim yengec,yükselen balik olmak beni cok zorluyor cok,bu duygusalligin ,empatinin,hassasiyetin yaninda bir de ay basak olarak takintilarim var.

Balıklar çok saf, duygusal, içine kapanık bilinir. Bence burcunuza Hint astrolojisinden bakın. Batılıların astroloji hesaplamasında yanlışlıklar var
Benim icin ise tam tersi,vedik burclarimla zinhar uyumlanmiyorum.Bati astrolojisi ve burclarim bana uyuyor.

Ben de balığım, yükselen akrep. Tanıdığım en az iki kişi daha balık-yükselen akrep. Üçümüzün de birbirimizle alakası yok. Hoş, benim bile 10 sene önceki halimle alakam yok. Diğer iki arkadaşım da asla balık gibi değil. Ben mesela, çevremdeki herkesin bazı yönlerden gıptayla baktığı biriyim. Çok iradeliyim mesela. Yakın zamanda sigarayı bıraktım, 6 ay oldu içmiyorum. Son 1 yılda 25 kg verdim. 40 yaşından sonra çocuk sahibi oldum, o da tazmanya canavarı gibi bir şey oldu canını sevdiğim. Öyle bir enerji gerekiyor ki bu yaşta nasıl böyle bir enerji ve sabır gösterebildiğime şaşırıyor herkes.

Yani bu gibi şeyler balık burcuna yakıştırılan şeyler değil. Daha zayıf karakterli olması beklenir ya hesapta. Ama insan gelişebilen, değişebilen, tabiri caizse kendini yontabilen bir varlık. O yüzden burç penceresine çok takılıp kalmamak gerek bence.

Kendini kurban psikolojisine sokma ve her gün olabileceğin en iyi versiyonuna ulaşabilmek için bir adım daha at. Kendine başkalarının gözünden değil kendi gözünden bakmaya çalış. Yanlış gelen, beğenmediğin özelliklerin varsa bunları burcuna bağlama, değiştirmek için üzerinde çalış. Boşver burcu falan. Doğumdan ölüme kadar milyon aşamadan ve karakter değişiminden geçiyoruz. Bir burca sahip milyonlarca insan için tek kalıp karakter özelliği olabilir mi? Sadece bir tek insan bile karakterini sürekli değiştirken bu mümkün mü? Sadece silkinip kendine gelmen gerekiyor.

Yapı olarak en küçük sorunu diplerde yaşayıp hayattan kopan ağlak su grubu burçlarından biriyim ekstra yükselenim de aynı şekilde . En büyük sorunum da yalnızlık insanlara güvenmeme kendını kolay açamamak .. bunu aşamadım bir türlü,, bir sevgilim var ama olmuyor gitmiyor bunu görüp cesaret edip önüme bakamıyorum ,, çpk sevgiden mi bence hayır saçma bir bağlılık sevgi açlığı gibi bir şey bence .. o varken bile çok yalnızım çünkü yok bence ..yalnızlıktan çok bunaldım nasıl insanlara güvenilir sağlıklı ilişki yürütülür çok zorlanıyorum ,,
Akrebim ben de 🦂 bi ara terapi seansında bu sebeple çok kindar olduğumu söylemiştim terapistim gülerek ben de akrebim ama asla kin tutmam demişti :) o gün astroloji ye olan ilgimden söz edince daha o açıklamadan, bir şeylen öngörülebilir olması beni güvende hissettiriyor, demiştim. Birkaç sebep sayacaktım biri buydu dedi zaten.
sanırım kendisine fazlca güvendiğim için o günden sonra astrolojiye olan ilgim azaldı. Kindar olamamın akrep olmamla ilgisi olmadığını anladım zaten. Astroloji güven verdiği gibi insanı kurban psikolojisine de sokuyor ki sizde de, birçoğumuzda da bu var. Bu sa olumsuz yanı. Hayatınızın kontrolü bizde, bundan daha güven verici şey yok aslında insana. Ancak bu da sorumluluk sahini bir yetişkin olmaya zorluyor tabi insanı.
Mizaç özelliklerimiz vardır elbette ama duygusal yapımızın büyük kısmının çocukluk yaşantılrı olduğunu düşünüyorum. Ve hbir şey için de geç değil, elbette çaba ve farkındalıkla (terapi dahil). Naçizane fikirlerim..

Haritam full akrep.
balık kadınlarını hiç sevmem.

Sürekli bir kurban rolü
Bir ağlaklık
Bir gereksiz uzatma her şeyi
İçimi şişirirler
Yükselen akrep ve yoğun akrep stelyumlu biri olarak balık profiline asla tahammül edemem bende . Zaten akrebi nasıl su grubu yapmışlar hayret dağ taş grubu falan olmalıydı😁

Back
X