Su grubu burçları ve Hazin sonu 🥹

Bende balığım yükselen akrep ve dediğin gibi sıkıntılı ve sorunlu ilişkileri çekiyoruz.ama şu var dayanabilecegimiz kadar dayanıp artık pes ettigimizde katı oluyoruz sabrımız bı yere kadar.benimde öyle içimi herkese açamıyorum.
AYnenn öyle bittiği an bitmiştir ama içimde bitirene kadar gel bir de bana sor ,, hep bir güvende olma isteğinden dolayı ilişki içinde iken soğumaya başlarım ,, ama adam hata yapmadan veya net bir şekilde gitmeden gidermem .sonrasında gururdan ağlasam da dönüp bakmam

E benim de burcum yengeç yükselenim balık. Herkes dominant olduğumu söyler. Acayip pozitifim, herkesi enerjiye boğarım, sinirlenirsem lafları gediğine oturtur herkesi susturur çıkar giderim.yani bunları ben değil arkadaşlarım söylüyor.Ama çocuklar,bitki ve hayvanlara aşırı duygusal yaklaşırım.bi onlarla ilgili şeylere ağlarım.Sanırım insanları takmayıp kendimi çok seviyorum 😆 demek ki su grubu burçlarının bir suçu yokmuş 😆

Çünkü o akreptem bebeyim 🤣

Balık yengenç gibi duygusal ve enerji emici burçlarla pek anlasamam enerjimi etkiliyorlar çünkü sürekli sikayet eder modlarıyla ruhum çekiliyor uzak duruyorum yani bu moda kendiniz kendinizi hapsediyorsunuz biraz özgüveninizi geliştirin ;)
benim kombinasyon hep duygusuzlardan iyi ki diyorum :27:
Koç+akrep+yay

Ben aşırı positif ve neşeli bir insanim ;)

Back
X