Su grubu burçları ve Hazin sonu 🥹

diğer gezegenlerinizi iyi analiz edin. ben hava grubu mesela ama ay burcum balık. duygu dünyam balıkımtrak. yani balıksı özelliklerim var duygusal ilişkilerde. venüsüm de yengeç. sevme stilim yengeçvari. ikizler terazi kadınıyım ama konu duygusal konular olunca ikizler ya da terazi gibi havai olamıyorum. verici ve ağlak oluyorum. ama kafa yapım ikizler. sosyal yanım terazi. istedim i herkesle süper anlaşırım. hemen kaynaşırım. ama uzun sürmez. kolayca silerim. eşim bu konuda beni anlayamıyor. diyor ki; bir ortama girince hemen kaynaşıyorsun, insanlara umut veriyorsun hatta planlar yapıyorsun ama devamı gelmiyor. sonra arayıp sormuyorsun. hemen soğuyorsun. seni anlamıyorum..

annem de böyle der. istedin mi senden iyisi yok ama aslında sen insan sevmiyorsun... :KK70::KK70::KK70::KK70:

Balik burcuyum, yukselenimi bi ara boga diye hesapladilar, (anlayan varsa ozelden yazsin hesaplasin) sonra akrep denildi, ozetle hic anlamam bu islerden.

Ama beni aglatabilecek birkac kisi var, onlarda annem ve cocuklarim, sebebi balik olmam degil en hassas noktam olmalari.

Balığım ağlağım olayina hic ama hic inanmıyorum, ha bu arada baliklar sevilmez demis arada birileri, halt etmissiniz diyorum sadece ahshhsjsh🤣🤣 cevremde gayet sevilen, saygi duyulan biriyim, kimseyede kendimi kullandirmam, beni kullanmaya calisan olmadi mi oldu ama annesinden emdigi sutu burnundan getirdim.

Bence de
Akrep ateşten daha ateş
Daha çok kaya gibi sert tabirini kullanırdım psikolojik dayanikliliklari inanılmaz . Sevdiği ve benimsediği şeyleri ve bazı konuları aşırı icsellestirip için kırılıp dolayısıyla kinlendiklerinden bence su yapmışlar

Yükselen akrep ve yoğun akrep stelyumlu biri olarak balık profiline asla tahammül edemem bende . Zaten akrebi nasıl su grubu yapmışlar hayret dağ taş grubu falan olmalıydı😁
Gerçekten ben de anlamıyorum, kırıldığımız yerden yeniden doğrulup savaşa devam ediyoruz. Kaç defa hayatımı resetledim, savaşlar verdim artık unuttum. Bir köşede ağlamak yerine direkt bam bam güm. Sen benim hayatımı mahvedersen ben seni yok ederim misali. :KK53:

Gerçekten ben de anlamıyorum, kırıldığımız yerden yeniden doğrulup savaşa devam ediyoruz. Kaç defa hayatımı resetledim, savaşlar verdim artık unuttum. Bir köşede ağlamak yerine direkt bam bam güm. Sen benim hayatımı mahvedersen ben seni yok ederim misali. :KK53:
Aynen öyle pes etmemek ve vazgeçmemek gibi bir problemimiz var ( benim daha çok iş güç maddi kaynaklı konular oluyor bu asla bir erkek veya aşk değil) yani istesem de peşini bırakamıyorum illa savasip alicam çok yorucu bazen . Ama en fazla bir gün sürüyor üzülüp ay oy demem 🤣

Balik burcuyum. Yükselenim akrep. Ağladığımı hatirlamam. Beni üzenin pestilini cikartirim.
Burçlarla alakasi yok. Karakter meselesi
Çünkü o akreptem bebeyim 🤣

Balık yengenç gibi duygusal ve enerji emici burçlarla pek anlasamam enerjimi etkiliyorlar çünkü sürekli sikayet eder modlarıyla ruhum çekiliyor uzak duruyorum yani bu moda kendiniz kendinizi hapsediyorsunuz biraz özgüveninizi geliştirin ;)
benim kombinasyon hep duygusuzlardan iyi ki diyorum :27:
Koç+akrep+yay

Aynen öyle pes etmemek ve vazgeçmemek gibi bir problemimiz var ( benim daha çok iş güç maddi kaynaklı konular oluyor bu asla bir erkek veya aşk değil) yani istesem de peşini bırakamıyorum illa savasip alicam çok yorucu bazen . Ama en fazla bir gün sürüyor üzülüp ay oy demem 🤣
Vallahi ben boşanmayı düşünmüyordum, bağlılık, sevgi, yeni hayat zorluğu vs değil. Hayatım bana normal geliyordu. Sonra birgün, ya ben sevmek sevilmek istiyorum, şimdi artık mutsuzum dedim. Bunu dedim ya bitti, gittim ben boşanıyorum senden dedim. Nasıl olur, düzelirim, ben seni seviyorum, 40 yaşından sonra boşanmış ne yapacaksın, baban sorun çıkarır fırt zırt. Dedim, herkese benden selam söyle, sorunlara hazırım, yeni bir hayat istiyorum. Adamı 3 ayda boşadım. Evden gönderdim. Çokta zor oldu boşanmak, içti, ağladı, yalvardı, kendini düzelttiğini gösterir şeyler yaptı.. başka kadın olsa şans verirdi. Aldatma, kumar, şiddet, baskı hiçbir şey yoktu çünkü. Bu burç, Çelik gibi bir burç, yeni kategori çıkarmalılar bizim için.

Haritam full akrep.
balık kadınlarını hiç sevmem.

Sürekli bir kurban rolü
Bir ağlaklık
Bir gereksiz uzatma her şeyi
İçimi şişirirler
Balık değilim ama bende akrepleri sevemiyorum ,sürekli bir bilmişlik egosu,sivri dilleri,eleştiriye tahammülsüzlük,kırıcılıkları..içimi şişirirler

Bende balığım yükselen akrep ve dediğin gibi sıkıntılı ve sorunlu ilişkileri çekiyoruz.ama şu var dayanabilecegimiz kadar dayanıp artık pes ettigimizde katı oluyoruz sabrımız bı yere kadar.benimde öyle içimi herkese açamıyorum.
Yapı olarak en küçük sorunu diplerde yaşayıp hayattan kopan ağlak su grubu burçlarından biriyim ekstra yükselenim de aynı şekilde . En büyük sorunum da yalnızlık insanlara güvenmeme kendını kolay açamamak .. bunu aşamadım bir türlü,, bir sevgilim var ama olmuyor gitmiyor bunu görüp cesaret edip önüme bakamıyorum ,, çpk sevgiden mi bence hayır saçma bir bağlılık sevgi açlığı gibi bir şey bence .. o varken bile çok yalnızım çünkü yok bence ..yalnızlıktan çok bunaldım nasıl insanlara güvenilir sağlıklı ilişki yürütülür çok zorlanıyorum ,,

Haritam full akrep.
balık kadınlarını hiç sevmem.

Sürekli bir kurban rolü
Bir ağlaklık
Bir gereksiz uzatma her şeyi
İçimi şişirirler
Haritam full balık.
akrep kadınlarını hiç sevmem.

Sürekli bir ego tatmini
Bir kindarlık
Bir gereksiz manipüle etme isteği
İçimi şişirirler

:deli:

Haritam full balık.
akrep kadınlarını hiç sevmem.

Sürekli bir ego tatmini
Bir kindarlık
Bir gereksiz manipüle etme isteği
İçimi şişirirler

:deli:

Enerjisi düşük olmadığı için iç şişirmez akrepler aslında

Balık hep aynı şeylerden şikayetle full iç şişirir ama

Ben de balık burcuyum, misal sinirlenecek bir şey yaşadım. İki dostumu aradım. Kızdığım kişiye, birlikte saydırıp kapattık 🤪 kurban da değilim.

Back
X