[ÇiĞDeM];809534 .!.:bence alevi ve dindar iki insanın beraberliği nekadar sürebilirki ikiside kendi doğrularını savunacak yani herzaman bi anlaşmazlık olacak valla bana sorarsanız herksin kendine uygun biriyle beraber olmasından yanayım en azından birbirlerini daha iyi anlarlar anladığım kadarıyla sen zor durumda kalmıssın ne diyim ALLAH yar ve yardımcın olsun
bak canım ben eşimle farklı mehzeplerdeniz ama aramızdaki sevgi okadar büyükki bizim için önemi yok (çok şükür halada yok )ama bencede kendi kültüründen biri ile evlenmen dahada doğru çünki seninle arası nekadar iyide olsa bazen öyle anlar olurki keşke evlenmeseydim dersin ve ailede çok önemli iyi düşün acele etme ...benim halam sırf bu yüzden eşinle ayrıldı anlaşamadılar anlayacagınn...çünki örf ve adetleri farklıydı ortak bir yol bulamadılar ve boşandılarr..a.s.bende asla deyismezdim arkadasllaryerimseniben bisey sormak istiyorum eger sevdiginiz kisi muslumansa sende aleviysen dinini deyistirirmiydiniz egerki o zorlasa? Sizce dindar bi kisiylen alevi iliskisi ne kadar dogrudur ve bu iliski yururmu lutfen acil cevap bekliyorum cunku bu benim icin cok önemllisenağlama
değiştirmezdim tabi ki..İslam herşeyin üstündedir benim gözümde hem kaldı ki beni gerçekten seven adam beni herşeyimle kabul eder bana dinini değiştir diye baskı yapmaz eğer bana dinini değiştir diyebiliyosa ben onun yanında asla durmam
büyük bir aşk evet ama nereye kadar varsnız bu aşkta?
hiç düşündünüz mü?
sevginiz mi inancınız mı?
KESİNLİKLE KESİNLİKLE İSLAMDAN DEĞİŞMEKMİ EN KILCAL DAMARA KADAR KALMASIN AMA BU DİNİ DEĞİŞTİRMEM.ALLAH BİNKERE KORUSUN.
VE MÜSLÜMAN BİR KADIN ZTN BAŞKA BİR DİNDEN ERKEKLE EVLENEMEZ.BU KONUYU AÇAN ARKADAŞI KINIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?