- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.921
iyiym bnde canm okulla uğraşıyorum seviglimn gelmesine az kaldı heyecanlanıyorum :)
inş canm benm ya sıkıntı valla bn neler çektm o face yüznden bnm sevgiilim ilk zamanlar çok fenaydı biz bu hale gelene kdar bn çok çektm ama sonunda düzeldi çok şükürdemi yaaa en saçma bulduğum şey açacaksan söyle ne gizlin saklın var sıkıştırcam tabi neyim ben burda dimi..2 yıl beraberiz bi face yüzündenmi kavga edelim umaarım oda böyle düşünüyodur
oyle olurlar bnmkide her aradgnda neyn var durgn gbisin bsey yok dmi eminsn .d:) çok özledim ben de ya bağırmaktan sesi kısılmış bebeğimin bi de ben gayet iyiyim canım neyin var birşey var da bana söylemiyor musun yoksa diyip duruyor
ya bence iptal olsn face bnmki de gizli kullanır açar die ödüm kopuo :)
ayy yazık akılları kalıo ya bana da dio bi sıkıntı var mı yok dimi onlar için de zor bizim için de Allah hepimzn yardmcısı olsn da zaman bi an önce geçsn :):) çok özledim ben de ya bağırmaktan sesi kısılmış bebeğimin bi de ben gayet iyiyim canım neyin var birşey var da bana söylemiyor musun yoksa diyip duruyor
herkeste o ilk zamanlar travmasi olur:) cok sukur smdi zaman daha farkli drgisyorlar tabi cok sukurinş canm benm ya sıkıntı valla bn neler çektm o face yüznden bnm sevgiilim ilk zamanlar çok fenaydı biz bu hale gelene kdar bn çok çektm ama sonunda düzeldi çok şükür
oyle olurlar bnmkide her aradgnda neyn var durgn gbisin bsey yok dmi eminsn .d
aynen ben ona zaten söyledm çok çektm ondan tek bi hata beni kaybedersn netten uzak dur dedm:) yapacak olan kendi ismi dışında da açar kullanır kuzum güvenmek lazım aslında güvenimizi boşa çıkartırlarsa kaubetmeyi göze alıyorlar demektir. Kaybederler olur biter
ayy yazık akılları kalıo ya bana da dio bi sıkıntı var mı yok dimi onlar için de zor bizim için de Allah hepimzn yardmcısı olsn da zaman bi an önce geçsn :)
canım sürekli biz ziyarete gideceğimiz için ondan bide ben arada gidip evci iznine çıkar o kadarizinli hali kac olur kz delimsn 365.gun kim dayanr gelmemeye izne
çok kötüydü ya valla :))herkeste o ilk zamanlar travmasi olur:) cok sukur smdi zaman daha farkli drgisyorlar tabi cok sukur
aynen ben ona zaten söyledm çok çektm ondan tek bi hata beni kaybedersn netten uzak dur dedm
bncde yapmasn izin kullanmasn dha iyi kz .dcanım sürekli biz ziyarete gideceğimiz için ondan bide ben arada gidip evci iznine çıkar o kadarizinle beraber sayarsak 303 olması lazım
iyi yapmışsın canım adam ettin yaniinş canm benm ya sıkıntı valla bn neler çektm o face yüznden bnm sevgiilim ilk zamanlar çok fenaydı biz bu hale gelene kdar bn çok çektm ama sonunda düzeldi çok şükür
bende cok cektim sevglilik donemnde zordu gercekten:)çok kötüydü ya valla :))
:) aymen iste cok merk edyorlar cnm uzaktalar ya daha yi orda dha cok kymet anlarlar:)Kıyamam ya :) bişi olsa napabilicek sanki ordan ouyy koruyucu meleğim benim o :)
aynen canım 15-20 gün daha erken geliceek çok daha iyii oluurr.. :)))bncde yapmasn izin kullanmasn dha iyi kz .d
:) aymen iste cok merk edyorlar cnm uzaktalar ya daha yi orda dha cok kymet anlarlar:)
önceden sevgilim burda kırtasiyede çalışıodu orda bi kız vardı bizm fakültede geçen kızla tanştm dedim okanı tanıo musn evt sen nerden tanıosn dedi bn sevgilisiym dedim ayrılmadığı kız sen misin aferin sana kız dedi artk nasıl birydi düşn :)))bende cok cektim sevglilik donemnde zordu gercekten:)
massallah balim kasi totonuda nazar degmesin:)önceden sevgilim burda kırtasiyede çalışıodu orda bi kız vardı bizm fakültede geçen kızla tanştm dedim okanı tanıo musn evt sen nerden tanıosn dedi bn sevgilisiym dedim ayrılmadığı kız sen misin aferin sana kız dedi artk nasıl birydi düşn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?