- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.881
iyidir canim senden naberrr:)kızlarrrrr naber :)
kız hep kullandığı şifreleri söyledi ama yalan söyleseydi panik yapmazmıydııı yarın sıkıştırcam onu zatenyani kullanmiyorm dedmedi yanls sifre verdi kendi girmiyor ama cevrim ici kizarsn diyemi byle bsey dedi acaba kz
sen dha iyi tanirsn onu kuzum zaten bildgini yapkız hep kullandığı şifreleri söyledi ama yalan söyleseydi panik yapmazmıydııı yarın sıkıştırcam onu zaten
iyiyim bnde canm ne var ne yok :)iyidir canim senden naberrr:)
Ah yaa bi iş bulamadım ki kuzum malesef çalışmıyorum üniversite mezununa iş yokbncde en mantklisi kuzum gelnce ztn en buyuk eengel askerlik kalkms olyor evlenelm hepimizyvas yavas hizlandr sen calsyormuydun kuzum
ne olsun canim mehtap dusmece sende ne var ne yok:)iyiyim bnde canm ne var ne yok :)
aynen haklsn bnm kuzenimde uni megzunu 2yillik bosta ins bulursn balim ALLAH buyukAh yaa bi iş bulamadım ki kuzum malesef çalışmıyorum üniversite mezununa iş yok
tabi canım ama sıkıştırıyımda tehditte ediyim bi daha faceni açık görürsem bende açarım derimmsen dha iyi tanirsn onu kuzum zaten bildgini yap
tabi canım ama sıkıştırıyımda tehditte ediyim bi daha faceni açık görürsem bende açarım derimm
çok sinir oldum canım ya aradı işte önce napıyosun dedim tabi sesimden anladı iyimisin canım dedi hemen sordum ne oluyo bu facebook açılmış ismini arattım hemde yeni açılmış dedim Alla Alla dedi 2-3 tane şifre verdi denedim yok zaten yarın çarşıya çıkıcam o zaman halletmeye çalışırız dedi bende tamam dedim ( ez azından böyle davrandı saçmalamadı paniklemedi diyerek biraz rahatladım ) sen olsan napardın canım
kuzm sen nie kendini üzüosn biz sevgilimle face kullanmıyoruz bi yıldır onun şifresini ben değiştrdm ve kapattm bi ay önce sevgilim bna dedi arkadaşı buna demş senin facen açık görünüo çevirimiçi sen mi giriosn dedi bnde dedm hyr senin sevgilinde de öyle bi şey olmuş olabilir :)kız hep kullandığı şifreleri söyledi ama yalan söyleseydi panik yapmazmıydııı yarın sıkıştırcam onu zaten
Hoşgeldin canımmkızlarrrrr naber :)
nasıl yani canım anlamadım tam olarak..kuzm sen nie kendini üzüosn biz sevgilimle face kullanmıyoruz bi yıldır onun şifresini ben değiştrdm ve kapattm bi ay önce sevgilim bna dedi arkadaşı buna demş senin facen açık görünüo çevirimiçi sen mi giriosn dedi bnde dedm hyr senin sevgilinde de öyle bi şey olmuş olabilir :)
aynen haklsn bnm kuzenimde uni megzunu 2yillik bosta ins bulursn balim ALLAH buyuk
bende de aynı özledm ya 12 gün kaldı bi hafta yanmda olcak inş :)ne olsun canim mehtap dusmece sende ne var ne yok:)
atarsa 286yani kuzum kz safak kac olmustu senin
kendi kendine açılmş sanırm face bi süre sonra kendi açılıo olabilir çnkü onun girmesi imkansız şifreyi bn değiştrdm ve kapattım bazen öyle şeyler olabilionasıl yani canım anlamadım tam olarak..
canım azcık korkutmam lazım sorucam güzel yumuşak bi ses tonuyla kızmıycam canım senmi açtın duruma göre ben ya sert olucam yada halolucak yani.. bide diycemki bir daha açık görürsem bu sefer bende açarım diycemBen olsam aşkım bu tarz şeyleri birbirimize haber veriyoruz ya? Unuttun mu bana söylemeyi? Bak böyle şeyleri unutma bu kez kızmıyorum bi dahaki sefer çok kızarım kavga etmeyelim boş yere dikkat et derdim herhalde canım
hoşbuldk canm nasılsn :)Hoşgeldin canımm
boyle bsey olamazki kullanmadgi surece.gorunmez cnm kendi kendine olmaypta goruneni de senden duyyorm:) belki sakalasmsta demstr dogrulugi yok yani bununkuzm sen nie kendini üzüosn biz sevgilimle face kullanmıyoruz bi yıldır onun şifresini ben değiştrdm ve kapattm bi ay önce sevgilim bna dedi arkadaşı buna demş senin facen açık görünüo çevirimiçi sen mi giriosn dedi bnde dedm hyr senin sevgilinde de öyle bi şey olmuş olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?