asker yolu bekleyenler 2015

yani kullanmiyorm dedmedi yanls sifre verdi kendi girmiyor ama cevrim ici kizarsn diyemi byle bsey dedi acaba kz
kız hep kullandığı şifreleri söyledi ama yalan söyleseydi panik yapmazmıydııı yarın sıkıştırcam onu zaten

bncde en mantklisi kuzum gelnce ztn en buyuk eengel askerlik kalkms olyor evlenelm hepimiz yvas yavas hizlandr sen calsyormuydun kuzum
Ah yaa bi iş bulamadım ki kuzum malesef çalışmıyorum üniversite mezununa iş yok

Ben olsam aşkım bu tarz şeyleri birbirimize haber veriyoruz ya? Unuttun mu bana söylemeyi? Bak böyle şeyleri unutma bu kez kızmıyorum bi dahaki sefer çok kızarım kavga etmeyelim boş yere dikkat et derdim herhalde canım

kız hep kullandığı şifreleri söyledi ama yalan söyleseydi panik yapmazmıydııı yarın sıkıştırcam onu zaten
kuzm sen nie kendini üzüosn biz sevgilimle face kullanmıyoruz bi yıldır onun şifresini ben değiştrdm ve kapattm bi ay önce sevgilim bna dedi arkadaşı buna demş senin facen açık görünüo çevirimiçi sen mi giriosn dedi bnde dedm hyr senin sevgilinde de öyle bi şey olmuş olabilir :)

nasıl yani canım anlamadım tam olarak..

canım azcık korkutmam lazım sorucam güzel yumuşak bi ses tonuyla kızmıycam canım senmi açtın duruma göre ben ya sert olucam yada halolucak yani.. bide diycemki bir daha açık görürsem bu sefer bende açarım diycem

boyle bsey olamazki kullanmadgi surece.gorunmez cnm kendi kendine olmaypta goruneni de senden duyyorm:) belki sakalasmsta demstr dogrulugi yok yani bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…