- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.861
hadi ya kapalimydi aradgnda sor kuzum sakin ol kzya canım internette takılırken bi bakıyım ismini aratıyım dedimm facesii açılmıışşş nasıll sinir olduumm... arasın hemen hesap sorucam buna bişiler oluyo bii rahatlık geldi heralde beyefendiye
haftasonu bi bakmıştım o zaman yoktu yeni açılmış yani nasıl sinirlenmem buna bi rahatlık geldi ama benimde sinirlerim geldi ya beni sinir hastasımı yapıcak buns sorucam açık açık ne yapmaya çalışıyosun sen flan diye....hadi ya kapalimydi aradgnda sor kuzum sakin ol kz
Çok iyiyim çok şükürmerhaba canimcm iyi diylm iyi olsun sen nasilsn bakim
massallah sevndm canimÇok iyiyim çok şükür
massallah sevndm canim
ya canım nette ismini arattım ne görüyim facesi açılmış haftasonu arattığımda yoktu yeni açılmış yanii şaşırdım kaldım hemde çok sinir oldum arasın bi ne yapıcam ben ona
ne olsun balim mehtap dusmece:) sende ne var ne y9k kuzum:) ne var ne yok bakalım kuzum
konus kuzum sor haber vermeli b7 tarz konuda birbirinzden haber dar olyorsanz face konusunda yada acsn sen sifresni bil o sekldehaftasonu bi bakmıştım o zaman yoktu yeni açılmış yani nasıl sinirlenmem buna bi rahatlık geldi ama benimde sinirlerim geldi ya beni sinir hastasımı yapıcak buns sorucam açık açık ne yapmaya çalışıyosun sen flan diye....
ne olsun balim mehtap dusmece:) sende ne var ne y9k kuzum
bncde en mantklisi kuzum gelnce ztn en buyuk eengel askerlik kalkms olyor evlenelm hepimizCanım bu gün sevgilim durup dururken mesaj attı geleyim çok uzatmayalım arayı işe gireyim evlenelim dedi :) çeyiz olayını hızlandırmam lazım galiba
aradı canım işte önce napıyosun dedim tabi sesimden anladı iyimisin canım dedi hemen sordum ne oluyo bu facebook açılmış ismini arattım hemde yeni açılmış dedim Alla Alla dedi 2-3 tane şifre verdi denedim yok zaten yarın çarşıya çıkıcam o zaman halletmeye çalışırız dedi bende tamam dedim ( ez azından böyle davrandı saçmalamadı paniklemedi diyerek biraz rahatladım ) öyle yanikonus kuzum sor haber vermeli b7 tarz konuda birbirinzden haber dar olyorsanz face konusunda yada acsn sen sifresni bil o seklde
anladim canim halledersinz yaa bi seklde m.etmearadı canım işte önce napıyosun dedim tabi sesimden anladı iyimisin canım dedi hemen sordum ne oluyo bu facebook açılmış ismini arattım hemde yeni açılmış dedim Alla Alla dedi 2-3 tane şifre verdi denedim yok zaten yarın çarşıya çıkıcam o zaman halletmeye çalışırız dedi bende tamam dedim ( ez azından böyle davrandı saçmalamadı paniklemedi diyerek biraz rahatladım ) öyle yani
çok sinir oldum canım ya aradı işte önce napıyosun dedim tabi sesimden anladı iyimisin canım dedi hemen sordum ne oluyo bu facebook açılmış ismini arattım hemde yeni açılmış dedim Alla Alla dedi 2-3 tane şifre verdi denedim yok zaten yarın çarşıya çıkıcam o zaman halletmeye çalışırız dedi bende tamam dedim ( ez azından böyle davrandı saçmalamadı paniklemedi diyerek biraz rahatladım ) sen olsan napardın canımHaber veriyosanız bu tarz şeyleri birbirinize haklısın kuzum ama ağlama neden ağlıyorsun arayınca güzel güzel konuşursunux
canım sen benim yerimde olsaydın napardıınn ? şuan facesi açık bunu düşündükçe sinir oluyorum offanladim canim halledersinz yaa bi seklde m.etme
canim smdi bn bseu diyemem huylarmz tavrlarmz farkli bn ufak bseyde hemen tartsmaya gectgm icn bnm ornek bermem uygun olmazcanım sen benim yerimde olsaydın napardıınn ? şuan facesi açık bunu düşündükçe sinir oluyorum off
aaa aslında senn daha sakin gibi geldin banacanim smdi bn bseu diyemem huylarmz tavrlarmz farkli bn ufak bseyde hemen tartsmaya gectgm icn bnm ornek bermem uygun olmaz
sakin gelyorum size oyleym ufak bseyde haklysam afedersn agzina ederm onunaaa aslında senn daha sakin gibi geldin banaben bi parladımmı fenaa oluyorum hatta stresten hastada olduydum
de kız merak ettimsakin gelyorum size oyleym ufak bseyde haklysam afedersn agzina ederm onuno yuzden ben kendi dusuncemi demeym sana kzz :)
yani kullanmiyorm dedmedi yanls sifre verdi kendi girmiyor ama cevrim ici kizarsn diyemi byle bsey dedi acaba kzde kız merak ettimahahhhaha iyi yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?