- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
- #1.841
asıl sen delisin kıızzz tamam bu gece yapıcam bunu hadi kız yatıyom benhee deli uyucktn bde.d bak ne yal.bn oyle yapyrm gzel cok ozel bi anini hatrla uyuyarak hayal et bn oyle yapyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asıl sen delisin kıızzz tamam bu gece yapıcam bunu hadi kız yatıyom benhee deli uyucktn bde.d bak ne yal.bn oyle yapyrm gzel cok ozel bi anini hatrla uyuyarak hayal et bn oyle yapyrm
hehehe taman kuzum:) iyi gecelerrrasıl sen delisin kıızzz tamam bu gece yapıcam bunu hadi kız yatıyom ben
Gunaydin caniimhehehe taman kuzum:) iyi gecelerrr
gunaydin balimmmGunaydin caniim
gunaydin cnm sevindm adina ALLAH mutlu etsin iyi bsey kalmams acemiye yeni gldyse kiskisa.donem o zaman sizn dmi?Günaydın yarenler.. Benim sevdicek izne geldi ve bugün gidiyor.. Bu süreçte nikah tarihimizi aldık, evimizi aldık :)
Bugün tekrar ve son kez gidiyor askerim, hemde bugüüün şafak 81 Düzce :)
gunaydin cnm sevindm adina ALLAH mutlu etsin iyi bsey kalmams acemiye yeni gldyse kiskisa.donem o zaman sizn dmi?
Napiyon canisiigunaydin balimmm
anladm cnm ya bzm zaman gecmiyor safak uzun dahayo canım uzun dönem bizim acemiye yeni gelmedi
yegnimle oynuyorm kuz7m sen:)Napiyon canisii
anladm cnm ya bzm zaman gecmiyor safak uzun daha
safak 168 mehtap 22 izne geleck 22gun kalacak gidecek 3ayi kalacak:)kaç bebeğim?
Okuldayim canim iste yil sonu sergidi var onun hazirligini yapiyoruz :))yegnimle oynuyorm kuz7m sen:)
Noldu canım?sinirden ağlıyorumm (
noldu kiz hayrdrsinirden ağlıyorumm (
merhaba canimcm iyi diylm iyi olsun sen nasilsn bakimMerhabalar kızlar herkes nasıl bakalım :)
ya canım internette takılırken bi bakıyım ismini aratıyım dedimm facesii açılmıışşş nasıll sinir olduumm... arasın hemen hesap sorucam buna bişiler oluyo bii rahatlık geldi heralde beyefendiyenoldu kiz hayrdr
ya canım nette ismini arattım ne görüyim facesi açılmış haftasonu arattığımda yoktu yeni açılmış yanii şaşırdım kaldım hemde çok sinir oldum arasın bi ne yapıcam ben onaNoldu canım?