- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.901
canım telefonda 2-3 tane şifre verdi denedim hepsini olmadı, otomatik kendi açılsaydı 1 ay önce açılırdı çünkü mart ayının başında biz ayrıldığımızda açmıştı askere gitmemişti tabi o zaman e anlıycağın karışık bi durumkendi kendine açılmş sanırm face bi süre sonra kendi açılıo olabilir çnkü onun girmesi imkansız şifreyi bn değiştrdm ve kapattım bazen öyle şeyler olabilio
senin 12 gunun kalms bnmde 20:)bende de aynı özledm ya 12 gün kaldı bi hafta yanmda olcak inş :)
ama kapatırken donduruosn bi kre bana da demşlerdi gözüküosn die doğru olabilir yani nette her şey olabilio sonuçta o da olabilir :)boyle bsey olamazki kullanmadgi surece.gorunmez cnm kendi kendine olmaypta goruneni de senden duyyorm:) belki sakalasmsta demstr dogrulugi yok yani bunun
iyi az kalms az:)atarsa 286
canım azcık korkutmam lazım sorucam güzel yumuşak bi ses tonuyla kızmıycam canım senmi açtın duruma göre ben ya sert olucam yada halolucak yani.. bide diycemki bir daha açık görürsem bu sefer bende açarım diycem
seninki kaç günlüğüne gelio :)senin 12 gunun kalms bnmde 20:)
hoşbuldk canm nasılsn :)
yok cnm oyle bisey kapatyon daha da gozukmez 6ay icinde girmezsen otomatik senin facen bloke oluyor giremiyorsun hic acmadgn surece yok oyle bsey dondurunca kendi kendine açılan veya c.ici gorulen:)ama kapatırken donduruosn bi kre bana da demşlerdi gözüküosn die doğru olabilir yani nette her şey olabilio sonuçta o da olabilir :)
o zaman sıkıştr biraz sen ayy faceye sinir oluyorum çoğu kişinin kavga ayrılık sebebicanım telefonda 2-3 tane şifre verdi denedim hepsini olmadı, otomatik kendi açılsaydı 1 ay önce açılırdı çünkü mart ayının başında biz ayrıldığımızda açmıştı askere gitmemişti tabi o zaman e anlıycağın karışık bi durum
o zaman sıkıştr biraz sen ayy faceye sinir oluyorum çoğu kişinin kavga ayrılık sebebi
e çünkü canım benimkini kapattırdı sende kapat dedim ikimizde kapadık benden habersiz birşey yapmasına çok sinir olurum uzağımda olduğu için ne yaptığınıda bilemiyorum o yüzden dahada sinirli oluyorum istemedende olsaİşte bu kişiden kişiye değişiyor canım sanırım bu senin çok öfkeleneceğin birşey o yüzden sağlıklı yorum yapamıyorum açmasında ne gibi bi sakınca var peki
iyiym bnde canm okulla uğraşıyorum seviglimn gelmesine az kaldı heyecanlanıyorum :)Çok şükür çok iyiyim kuzum sen nasılsın :)
demi yaaa en saçma bulduğum şey açacaksan söyle ne gizlin saklın var sıkıştırcam tabi neyim ben burda dimi..2 yıl beraberiz bi face yüzündenmi kavga edelim umaarım oda böyle düşünüyoduro zaman sıkıştr biraz sen ayy faceye sinir oluyorum çoğu kişinin kavga ayrılık sebebi
yok be canım baya var dahaaiyi az kalms az:)
e çünkü canım benimkini kapattırdı sende kapat dedim ikimizde kapadık benden habersiz birşey yapmasına çok sinir olurum uzağımda olduğu için ne yaptığınıda bilemiyorum o yüzden dahada sinirli oluyorum istemedende olsa
ya bence iptal olsn face bnmki de gizli kullanır açar die ödüm kopuo :)Al benden de o kadar :)
cogu gitmis canim 365 lerden dustuk untma:)yok be canım baya var dahaa
yarın çarşı iznine çıkıcak canım kapatıcaz onu bi şekildee yoksa fena konuşucamSana kapattırdıysa açmamalı tabiki canım konuş bi bakalım ne diyecek
aynenn orası öyle tabi canım ama ben izinsiz halini sayıyorumkii izin almasın istiyomcogu gitmis canim 365 lerden dustuk untma:)
izinli hali kac olur kz delimsn 365.gun kim dayanr gelmemeye izneaynenn orası öyle tabi canım ama ben izinsiz halini sayıyorumkii izin almasın istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?