asker yolu bekleyenler 2015

kendi kendine açılmş sanırm face bi süre sonra kendi açılıo olabilir çnkü onun girmesi imkansız şifreyi bn değiştrdm ve kapattım bazen öyle şeyler olabilio
canım telefonda 2-3 tane şifre verdi denedim hepsini olmadı, otomatik kendi açılsaydı 1 ay önce açılırdı çünkü mart ayının başında biz ayrıldığımızda açmıştı askere gitmemişti tabi o zaman e anlıycağın karışık bi durum

boyle bsey olamazki kullanmadgi surece.gorunmez cnm kendi kendine olmaypta goruneni de senden duyyorm:) belki sakalasmsta demstr dogrulugi yok yani bunun
ama kapatırken donduruosn bi kre bana da demşlerdi gözüküosn die doğru olabilir yani nette her şey olabilio sonuçta o da olabilir :)

İşte bu kişiden kişiye değişiyor canım sanırım bu senin çok öfkeleneceğin birşey o yüzden sağlıklı yorum yapamıyorum açmasında ne gibi bi sakınca var peki

ama kapatırken donduruosn bi kre bana da demşlerdi gözüküosn die doğru olabilir yani nette her şey olabilio sonuçta o da olabilir :)
yok cnm oyle bisey kapatyon daha da gozukmez 6ay icinde girmezsen otomatik senin facen bloke oluyor giremiyorsun hic acmadgn surece yok oyle bsey dondurunca kendi kendine açılan veya c.ici gorulen:)

o zaman sıkıştr biraz sen ayy faceye sinir oluyorum çoğu kişinin kavga ayrılık sebebi

İşte bu kişiden kişiye değişiyor canım sanırım bu senin çok öfkeleneceğin birşey o yüzden sağlıklı yorum yapamıyorum açmasında ne gibi bi sakınca var peki
e çünkü canım benimkini kapattırdı sende kapat dedim ikimizde kapadık benden habersiz birşey yapmasına çok sinir olurum uzağımda olduğu için ne yaptığınıda bilemiyorum o yüzden dahada sinirli oluyorum istemedende olsa

o zaman sıkıştr biraz sen ayy faceye sinir oluyorum çoğu kişinin kavga ayrılık sebebi
demi yaaa en saçma bulduğum şey açacaksan söyle ne gizlin saklın var sıkıştırcam tabi neyim ben burda dimi..2 yıl beraberiz bi face yüzündenmi kavga edelim umaarım oda böyle düşünüyodur

Sana kapattırdıysa açmamalı tabiki canım konuş bi bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…