• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

ya canım internette takılırken bi bakıyım ismini aratıyım dedimm facesii açılmıışşş nasıll sinir olduumm... arasın hemen hesap sorucam buna bişiler oluyo bii rahatlık geldi heralde beyefendiye
hadi ya kapalimydi aradgnda sor kuzum sakin ol kz

hadi ya kapalimydi aradgnda sor kuzum sakin ol kz
haftasonu bi bakmıştım o zaman yoktu yeni açılmış yani nasıl sinirlenmem buna bi rahatlık geldi ama benimde sinirlerim geldi ya beni sinir hastasımı yapıcak buns sorucam açık açık ne yapmaya çalışıyosun sen flan diye....

ya canım nette ismini arattım ne görüyim facesi açılmış haftasonu arattığımda yoktu yeni açılmış yanii şaşırdım kaldım hemde çok sinir oldum arasın bi ne yapıcam ben ona

Haber veriyosanız bu tarz şeyleri birbirinize haklısın kuzum ama ağlama neden ağlıyorsun arayınca güzel güzel konuşursunux

haftasonu bi bakmıştım o zaman yoktu yeni açılmış yani nasıl sinirlenmem buna bi rahatlık geldi ama benimde sinirlerim geldi ya beni sinir hastasımı yapıcak buns sorucam açık açık ne yapmaya çalışıyosun sen flan diye....
konus kuzum sor haber vermeli b7 tarz konuda birbirinzden haber dar olyorsanz face konusunda yada acsn sen sifresni bil o seklde

Canım bu gün sevgilim durup dururken mesaj attı geleyim çok uzatmayalım arayı işe gireyim evlenelim dedi :) çeyiz olayını hızlandırmam lazım galiba
bncde en mantklisi kuzum gelnce ztn en buyuk eengel askerlik kalkms olyor evlenelm hepimiz:D :Dyvas yavas hizlandr sen calsyormuydun kuzum

konus kuzum sor haber vermeli b7 tarz konuda birbirinzden haber dar olyorsanz face konusunda yada acsn sen sifresni bil o seklde
aradı canım işte önce napıyosun dedim tabi sesimden anladı iyimisin canım dedi hemen sordum ne oluyo bu facebook açılmış ismini arattım hemde yeni açılmış dedim Alla Alla dedi 2-3 tane şifre verdi denedim yok zaten yarın çarşıya çıkıcam o zaman halletmeye çalışırız dedi bende tamam dedim ( ez azından böyle davrandı saçmalamadı paniklemedi diyerek biraz rahatladım ) öyle yani

aradı canım işte önce napıyosun dedim tabi sesimden anladı iyimisin canım dedi hemen sordum ne oluyo bu facebook açılmış ismini arattım hemde yeni açılmış dedim Alla Alla dedi 2-3 tane şifre verdi denedim yok zaten yarın çarşıya çıkıcam o zaman halletmeye çalışırız dedi bende tamam dedim ( ez azından böyle davrandı saçmalamadı paniklemedi diyerek biraz rahatladım ) öyle yani
anladim canim halledersinz yaa bi seklde m.etme

Haber veriyosanız bu tarz şeyleri birbirinize haklısın kuzum ama ağlama neden ağlıyorsun arayınca güzel güzel konuşursunux
çok sinir oldum canım ya aradı işte önce napıyosun dedim tabi sesimden anladı iyimisin canım dedi hemen sordum ne oluyo bu facebook açılmış ismini arattım hemde yeni açılmış dedim Alla Alla dedi 2-3 tane şifre verdi denedim yok zaten yarın çarşıya çıkıcam o zaman halletmeye çalışırız dedi bende tamam dedim ( ez azından böyle davrandı saçmalamadı paniklemedi diyerek biraz rahatladım ) sen olsan napardın canım

canim smdi bn bseu diyemem huylarmz tavrlarmz farkli bn ufak bseyde hemen tartsmaya gectgm icn bnm ornek bermem uygun olmaz :KK70::KK70:
aaa aslında senn daha sakin gibi geldin bana :D ben bi parladımmı fenaa oluyorum hatta stresten hastada olduydum :KK14:

Back