asker yolu bekleyenler 2015

amaaaan nerde duyacaklr smdi uyuyr bebmnmnki .dd haha kz napak yakisiklilR ALLAH sahiplerne bagslasn .d
aynenn benimkide uyuyodduuurr aaayy francisconun bi karısı varrr hiçtee güzel değilll yatıyom ben sinir oldum şimdi amaa yaniii harbiden uykumda geldi canımm yarın görüşürüz öpüyom

aynenn benimkide uyuyodduuurr aaayy francisconun bi karısı varrr hiçtee güzel değilll yatıyom ben sinir oldum şimdi amaa yaniii harbiden uykumda geldi canımm yarın görüşürüz öpüyom
hahaha deli ALLAH cirkin sansi versn bosa dememsler:) hadi iyi geceler balim sevdgni gor ruyanda:)

hahaha deli ALLAH cirkin sansi versn bosa dememsler:) hadi iyi geceler balim sevdgni gor ruyanda:)
kız üzülüyom ama yanii buu kadaarr yakışıklı biriii nasıl bu çikin kızı sevmiş halaa anlamış değilim sağol canımm benimm sende görr hele düğününü rüyaların en güzeli o iyi geeceler kuzuummmmm

ALLAH affetsn kz oyle deme cirkinlernde kendine has guzelligi vardr:) AMIN balim yaaa dugunlerimzi hayal ederek uyuyalm .d

ALLAH affetsn kz oyle deme cirkinlernde kendine has guzelligi vardr:) AMIN balim yaaa dugunlerimzi hayal ederek uyuyalm .d
doğrudur canım aman dün gece onu beyaz gömlekle oynarken gördümm nasıl tatlıydıı hiç uyanmak istemedimm bi gülüşü vardıı

doğrudur canım aman dün gece onu beyaz gömlekle oynarken gördümm nasıl tatlıydıı hiç uyanmak istemedimm bi gülüşü vardıı
bende onu gordgmde uyanmak istemiyorm kzz aha ah ins bdha gorrz ruyamzda en iyi sklde geln damat olarak

bende onu gordgmde uyanmak istemiyorm kzz aha ah ins bdha gorrz ruyamzda en iyi sklde geln damat olarak
aayyyyyyy çokk güzzeeel yaaaa dün geceki rüyamda kına eğlencesiydii bi beyaz gömlek alıyımda abisinin düğünde giysin kız çok tatlı olur yok giydirmiyim

bnm okuz dans etmeyi sevmez bilynmu ama bnle eder smdiki akli.olsa oyle diyor .d.
eder canım tek senlee eder :)) benimkide öyleydi ama nolduysaa 14 şubatta kaldırdı beni ettik biraz kız sus valla özlüyorum yaa anılar aklıma geldikçe uyuyamıyorum

eder canım tek senlee eder :)) benimkide öyleydi ama nolduysaa 14 şubatta kaldırdı beni ettik biraz kız sus valla özlüyorum yaa anılar aklıma geldikçe uyuyamıyorum
hee deli uyucktn bde.d bak ne yal.bn oyle yapyrm gzel cok ozel bi anini hatrla uyuyarak hayal et bn oyle yapyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…