- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.821
dizi izliomfilm izle
ne izliyon kızzdizi izliom
asla bazgecmem die bi dizi ay orda bi erkek var ne yakisikli anasni satayimmne izliyon kızz
tolgahan sayışmanı mı diyon kız seennnasla bazgecmem die bi dizi ay orda bi erkek var ne yakisikli anasni satayimm
hee kiz analar neler doguryortolgahan sayışmanı mı diyon kız seennn
hahahahahhahee kiz analar neler doguryoray can duysa beni agzima eder..d.dhahah
amaaaan nerde duyacaklr smdi uyuyr bebmnmnki .dd haha kz napak yakisiklilR ALLAH sahiplerne bagslasn .dhahahahahhakızz vallaaa heee seninki bi duysaa ah anam kız bende francisco'ya bayılıyom he çok tatlu şşşttt amanınnn duymasınlar
aynenn benimkide uyuyodduuurramaaaan nerde duyacaklr smdi uyuyr bebmnmnki .dd haha kz napak yakisiklilR ALLAH sahiplerne bagslasn .d
hahaha deli ALLAH cirkin sansi versn bosa dememsler:) hadi iyi geceler balim sevdgni gor ruyanda:)aynenn benimkide uyuyodduuurraaayy francisconun bi karısı varrr hiçtee güzel değilll yatıyom ben sinir oldum şimdi amaa yaniii harbiden uykumda geldi canımm yarın görüşürüz öpüyom
kız üzülüyom ama yanii buu kadaarr yakışıklı biriii nasıl bu çikin kızı sevmiş halaa anlamış değilimhahaha deli ALLAH cirkin sansi versn bosa dememsler:) hadi iyi geceler balim sevdgni gor ruyanda:)
ALLAH affetsn kz oyle deme cirkinlernde kendine has guzelligi vardr:) AMIN balim yaaa dugunlerimzi hayal ederek uyuyalm .dkız üzülüyom ama yanii buu kadaarr yakışıklı biriii nasıl bu çikin kızı sevmiş halaa anlamış değilimsağol canımm benimm sende görr hele düğününü rüyaların en güzeli o iyi geeceler kuzuummmmm
doğrudur canım amanALLAH affetsn kz oyle deme cirkinlernde kendine has guzelligi vardr:) AMIN balim yaaa dugunlerimzi hayal ederek uyuyalm .d
doğrudur canım amandün gece onu beyaz gömlekle oynarken gördümm nasıl tatlıydıı hiç uyanmak istemedimm bi gülüşü vardıı
bende onu gordgmde uyanmak istemiyorm kzz aha ah ins bdha gorrz ruyamzda en iyi sklde geln damat olarakdoğrudur canım amandün gece onu beyaz gömlekle oynarken gördümm nasıl tatlıydıı hiç uyanmak istemedimm bi gülüşü vardıı
aayyyyyyybende onu gordgmde uyanmak istemiyorm kzz aha ah ins bdha gorrz ruyamzda en iyi sklde geln damat olarak
berber gideceksnz nasilsa giydr yaninda sen yokken giydrmezsn kzzzaayyyyyyyçokk güzzeeel yaaaa dün geceki rüyamda kına eğlencesiydii bi beyaz gömlek alıyımda abisinin düğünde giysin kız çok tatlı olur yok giydirmiyim
berber gideceksnz nasilsa giydr yaninda sen yokken giydrmezsn kzzz
bnm okuz dans etmeyi sevmez bilynmu ama bnle eder smdiki akli.olsa oyle diyor .d.evettt bide dansda edicezz çok heyecanlanırım ben amaaaa aynen bensiz bi yerde giydirmmemm
eder canım tek senlee eder :)) benimkide öyleydi ama nolduysaa 14 şubatta kaldırdı beni ettik birazbnm okuz dans etmeyi sevmez bilynmu ama bnle eder smdiki akli.olsa oyle diyor .d.
hee deli uyucktn bde.d bak ne yal.bn oyle yapyrm gzel cok ozel bi anini hatrla uyuyarak hayal et bn oyle yapyrmeder canım tek senlee eder :)) benimkide öyleydi ama nolduysaa 14 şubatta kaldırdı beni ettik birazkız sus valla özlüyorum yaa anılar aklıma geldikçe uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?