- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
- #1.781
Anlattım herşeyi özelden damlayaz.admi ondan snra kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlattım herşeyi özelden damlayaz.admi ondan snra kuzu
hahaha kız hep değiştirmiorm bu üç napim bnde ya sıkılıyormmmmm :)kz sende gelrken hep resmini degistrp gelyon .d napalm.oturyorm sen napyn kiz
ayrıldınz mıAyrılığın acısını unutmaya çalışmaktayım canım sen
tamam canım bekliyorum :))) ya benimkinin baya moreli bozuk bıktım artık burdan diyoo napsamkii baya teselli etmeye çalıştımtamam kuzum atarim .d gelmesini 2gun kala yaptrcam ztn
ayrıldık hemde sonsuza kadar canım ..ayrıldınz mı
napalım canım ya morelim bozuldu benimkinin bozulmuşda telde konuştuk işte baya teselli etmeye çalıştım ama nafile bıktım burdan diyo ooffkızlar napıosunz :)
teskereyi alana kadr seninki bin kere degistirirsn artkhahaha kız hep değiştirmiorm bu üç napim bnde ya sıkılıyormmmmm :)
teselli etmekle.iyi yapyrsn normal byle olmasi snin yanina gelecz gbisine teselli et oyle cnmtamam canım bekliyorum :))) ya benimkinin baya moreli bozuk bıktım artık burdan diyoo napsamkii baya teselli etmeye çalıştım
teselli etmeye devm et sen kuzum snde skma canini olacak bunlarnapalım canım ya morelim bozuldu benimkinin bozulmuşda telde konuştuk işte baya teselli etmeye çalıştım ama nafile bıktım burdan diyo ooff
gittiğinden beri ilk defa bu kadarr üzgün konuştuu hatta bugün ziyaretçi gelmiş bi abisi baya gülerek konuşmuşlar flan ayrılma vakti gelince sanki kendisinide alıp gidiceklermiş gibi hissetmiş ama tabi öyle olmayınca baya koymuş bunalıma girmiş bende dedim canım benimm istersen hemen gelirimm dedim sen gittiğin zaman daha çok üzülürüm dedi konuyu geçiştirdim hemende tabi bende üzüldümteselli etmekle.iyi yapyrsn normal byle olmasi snin yanina gelecz gbisine teselli et oyle cnm
olacakda canım baya bıktıı,bunaldıı gidip teselli olmayı çok istiyorummm...teselli etmeye devm et sen kuzum snde skma canini olacak bunlar
gidecen az kaldi zatn disini sık sinolacakda canım baya bıktıı,bunaldıı gidip teselli olmayı çok istiyorummm...
biticek bu gunler ALLAHin iznyle yaaa skma sende canini kuzum burda en buyuk rol bze dusyor uzulsekde tam destek:)gittiğinden beri ilk defa bu kadarr üzgün konuştuu hatta bugün ziyaretçi gelmiş bi abisi baya gülerek konuşmuşlar flan ayrılma vakti gelince sanki kendisinide alıp gidiceklermiş gibi hissetmiş ama tabi öyle olmayınca baya koymuş bunalıma girmiş bende dedim canım benimm istersen hemen gelirimm dedim sen gittiğin zaman daha çok üzülürüm dedi konuyu geçiştirdim hemende tabi bende üzüldüm
daha ne ki bu seside kisilcak:) gecer gecee gulerek anlatr usta ya gecsn rahat eder safgnz kac oldu cnmKuzum benimki de bunalımda çok sıcak dio botlar mahvetmis ayaklarını
kız 1 ay var dahaaa yaaaagidecen az kaldi zatn disini sık sin
aynen canısı tam desteekk... yarın umarımm moreli iyi olurr....biticek bu gunler ALLAHin iznyle yaaa skma sende canini kuzum burda en buyuk rol bze dusyor uzulsekde tam destek:)