- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.801
iyi balim btmk uzere:)Acemi yi sayıyorum kuzum ben 13 :)))
umarm kuzum 1ay bile kalmadi 2hFta snra mays btyr snra hemen gdcer naynen canısı tam desteekk... yarın umarımm moreli iyi olurr....
ahh ahhh bi kavussak kuzum askerlerimizeee..... aynen mayısı bitirsek 10-15 gün kalcak ziyareteumarm kuzum 1ay bile kalmadi 2hFta snra mays btyr snra hemen gdcer n
m.etme
bnmkde 20gun falab burda ksmetseahh ahhh bi kavussak kuzum askerlerimizeee..... aynen mayısı bitirsek 10-15 gün kalcak ziyarete
dur kz ilk bzmkler gelsn sira siraBugün konuştuk şu askerlik bitse de evlensek dedi ya ah bi an once bitsin :)
inş gelirler sağ salim de hepimiz evleniriz :)dur kz ilk bzmkler gelsn sira siraah ah bi gelseler hersy guzel olur
INSALLAH balim INSALLAHinş gelirler sağ salim de hepimiz evleniriz :)
gelmesine az kaldı çok heyecanlanıyorum ah bi de finallerime denk gelmesydi süper olcaktı :)INSALLAH balim INSALLAH
ne zamana denk gelyor gelisi kuzumgelmesine az kaldı çok heyecanlanıyorum ah bi de finallerime denk gelmesydi süper olcaktı :)
bu ayın 30 unda gelicek benm sınavlarm da haziran 1 de başlıo haftaya sınav takvimi açıklanır ona göre o gelmeden başlarm galibane zamana denk gelyor gelisi kuzum
sansina artk balim ikisinin denk gelmesi kotu olmusbu ayın 30 unda gelicek benm sınavlarm da haziran 1 de başlıo haftaya sınav takvimi açıklanır ona göre o gelmeden başlarm galiba
çok kötü oldu hemde büte artk veremezsem desansina artk balim ikisinin denk gelmesi kotu olmus
gene gir sen sinavna ihmal etme canim gelyor diyeçok kötü oldu hemde büte artk veremezsem de
geçicektirr ya geçmek zorundaa....bnmkde 20gun falab burda ksmetseah ah ozldm
aynen canm skkn icmde bi sknti var nye blmyrm yaaaageçicektirr ya geçmek zorundaa....
canım o negatifleri uzaklaştır hemeenn iyi şeyler düşünnnaynen canm skkn icmde bi sknti var nye blmyrm yaaaa
dusunemiyorm kuzum zaman gecmiyor cnm sklyorcanım o negatifleri uzaklaştır hemeenn iyi şeyler düşünnn
kızz birşeylerle oyalan kafanı dağıııttdusunemiyorm kuzum zaman gecmiyor cnm sklyor
neyle oyalanim kz gece gece .dkızz birşeylerle oyalan kafanı dağıııttsıkma kuzum canınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?