- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.541
buyuklern araya girmesi birazda iyi olyor kuzum hayrlisi olsunn snde skma canini daha fazlaÇözülmüyor öyle kuzum dayımla konuşuyorduk atakan gelınce hepsi karşılarına alıp konuşacak
aynen oyle ah ah INSALLAH hakettgmzn karsiligini daha fazla aliriz mutlu olarak balimyaparsın kız tabiiinsan sevdiğine kavuşacağını hissedincee
Ah elimde olsa canımmbuyuklern araya girmesi birazda iyi olyor kuzum hayrlisi olsunn snde skma canini daha fazla
:) bnmkde cok kiskanc digunlere.kinalara asla izn vermez gidim disari fazla ckmami istemez iş. disinda:)herkes dışarı çıkıo ya ama bn çıkamıyorum okan izin vermio ki az önce aradı dışarı çıkmak yok dedi bnde çıkmıyorum zaten dedim :)
duzelir INSALLAH balim oda hatasni anlar da ozur diler umarımAh elimde olsa canımm
İnşallah canımduzelir INSALLAH balim oda hatasni anlar da ozur diler umarım
INSALLAH balim en kisa zamanda felir izne oturup konusup halledersnz en kisa zaman da INSALLAH da hic uzmez artk seniİnşallah canımTez zamanda izine gelsinn
inşallah eskısı gbı olmk ıstyrm artııkINSALLAH balim en kisa zamanda felir izne oturup konusup halledersnz en kisa zaman da INSALLAH da hic uzmez artk seni
valla hiç çıkamıyorum bi kursa gidiyorum çarşıya haftada 3 gün dha yok hafta sonu hiç çıkamıyorum zaten yaz da geldi herkes çıkıo yurtta tek çıkmayan benm galiba :)):) bnmkde cok kiskanc digunlere.kinalara asla izn vermez gidim disari fazla ckmami istemez iş. disinda:)
aman daha iyi cnm havada sicak cikp napcn :)valla hiç çıkamıyorum bi kursa gidiyorum çarşıya haftada 3 gün dha yok hafta sonu hiç çıkamıyorum zaten yaz da geldi herkes çıkıo yurtta tek çıkmayan benm galiba :))
aynen ben otururm yurtta beklerim güvenlik bn olcam :)aman daha iyi cnm havada sicak cikp napcn :)
inşallaah kuzumm yaa bu zamanın acısını çıkarıcaaazaynen oyle ah ah INSALLAH hakettgmzn karsiligini daha fazla aliriz mutlu olarak balim
sacmalama kiz olurmu oyle sey senin derdn bzde derdmz burya bosunami gelyorzsıktım sizi kızlar kusura bakmayın bu arada.
INSALLAH cnm ama ben deli olmasam o gelene kadr tabiinşallaah kuzumm yaa bu zamanın acısını çıkarıcaaaz
noldusinir krizi gecirecm yaa deli oldun
INSALLAH cnm ama ben deli olmasam o gelene kadr tabi
ya bu ozne gelecek haziranda tamam mi 10gunlugne normalde 10gunlukte rapor alaacak nyse geroye 10gun raoosu daha kalyor onu kmden alblrm doe sordu bn hastnde calsyrm bana dcgne bn yaparm yani ama doktra demem lazm tutupta kasene gizli yapamam cnku buyuk cezasi var doktrda erkek delirdi sacmalama bn hic bi erkekle konusmani istmyrm bilmem ne baya kirdi kalbmi ddmki buytme yok desen kapnr konu tutupta sohbet edeck dglm sdce sorarm kuplere bindi benide delrtti bn hallderm bi sklde falan tamam snbln dedm
Haklısın canııım yazdıklarını okudum şimdi al birini vur ötekini bunlar hiç mi değişmez yahu.ssacmalama kiz olurmu oyle sey senin derdn bzde derdmz burya bosunami gelyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?