- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.581
aynen bnmde oyoe oda atmadi bende atmadmDaha tek bir mesaj atmadı damla şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bnmde oyoe oda atmadi bende atmadmDaha tek bir mesaj atmadı damla şaka gibi
tamam kuzum insallah yakisir :)Platin yaptirabilirsn çok güzel oluo :)
evet canim:)Beyaz tenli misin :)
tamam balim :) sendeki renk karamel mi oyle duruyorO zaman kesinlikle platin yaptirmalisn uçlarını :)
anladm cnm iyi yerde yaotrmak lazm aaci yakyorlar snra yksaHyr bendeki normal sarı fotoda öyle çıkmış bende platin istiodum ama benim saçlarım kopuo
anladm canim dikkat et fazla boyada yipratirAynen canım bi de saçlarım çok cansız ince telli hemen kopuo dayaniksiz
:) hakiki yag sur canlanr canimUzamio ya en kötüsü de o :)
MASSALLAH kuzum ALLAH bozmasn:)Kızlar şimdi kapattık bitanemle telefonu ayy ben bu çocuğu çokkk seviyorum yahu
Ayy canım benim ya bende konustm dedi bana seni burda daha bi çok özlüyorum demek ki o kdar ihtiyaç duyuo ki :)
MASSALLAH kuzum ALLAH bozmasn:)
Bunu da görmüşken bi yağlaniyim ışıl ışıl oluyor saçlarım mutlu oluyorum:) hakiki yag sur canlanr canim
ALLAH razi olsun Balim hersey ginlunce olsun bende uyumadan okucam can bnm icn bde sizin icinde INSALLAH heo mutlu oluruzAmin canımm :) Allah hepimizin ilişkisini korusun... Birazdan yine canımın içi ve benim için ettiğim duayı okuyacağım... Sizi de içimden geçiriyorum