- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.521
Elbette olmazdı gelince görecek. Ailemde çok tepkili artık atakanla konuşacaklarmış..
Zannetmiyorum canım benım..
Ben de gelirim kuzum :)aynen yaa snra bakmsz evlenmsz cocuklarmz olyor bz burda onu konusyor oluruz :) bn gene kopmam gelrm askerm gelms olsada:)
kız valla bende öyle istiyorummaynen bu yaz btse super olacak normalde yazi sevrm hic btmsn derdm ama svdcgm olmaynca hemen btsn istyrm:)
mrb cnm iyidir senden nbr :)mrb kızlar nasılsınız :)
:) ekimn sonunda gelck bnmkde kuzum ksmetsebkız valla bende öyle istiyorumm2015 bitsin hemen kavuşayımm
ohoo canım 2015 bittiğinde sen düğün hazırlıklarına başlamış olursun bile :)))))):) ekimn sonunda gelck bnmkde kuzum ksmetseb
burasi cok oyi derdini anlatyn bn akrabama anltmyrm kuzenlerime kimisi cekemiyor ki nazardnda cok korkarm bn ne blm ya buraya paylasmak daha rahatlatyor beniBen de gelirim kuzum :)
iyidir canım yurttaym öyle oturuyorum her şey standart yine :)mrb cnm iyidir senden nbr :)
hayrlisiyla INSALLAH balim yaa kz heycan yaptm smdiden haaohoo canım 2015 bittiğinde sen düğün hazırlıklarına başlamış olursun bile :))))))
mrb kızlar nasılsınız :)
bde sıkıcı gecer yurt biraz :) arkds ortmi varsa gene bi seklde zaman geciyoriyidir canım yurttaym öyle oturuyorum her şey standart yine :)
burasi cok oyi derdini anlatyn bn akrabama anltmyrm kuzenlerime kimisi cekemiyor ki nazardnda cok korkarm bn ne blm ya buraya paylasmak daha rahatlatyor beni
iyidr benden de canım sıkılıo ama :)Merhaba canım :) iyi çok şükür senden naber
aynen canim:)Evet canım gün daha hızlı geçiyor burada :)
herkes dışarı çıkıo ya ama bn çıkamıyorum okan izin vermio ki az önce aradı dışarı çıkmak yok dedi bnde çıkmıyorum zaten dedim :)bde sıkıcı gecer yurt biraz :) arkds ortmi varsa gene bi seklde zaman geciyor
yaparsın kız tabiihayrlisiyla INSALLAH balim yaa kz heycan yaptm smdiden haa
Çok şey yuttum inşallah düzelir artık herşeyCanım ailen de kıyamamıştır sana ama aranız düzelirse onlar unutmaz hafifleterek anlat anlatsan da emi?
Çözülmüyor öyle kuzum dayımla konuşuyorduk atakan gelınce hepsi karşılarına alıp konuşacaksiznklere anlattnmi kuzum keske anlatmasydn arnzda cozerdnz dha cok buyumesn olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?