- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
- #1.501
Alttan almaktan yoruldum valla damla
Bi akışına bırak kuzum bakalım seni ğzdüğü için pişman olucak mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttan almaktan yoruldum valla damla
aynen balim ALLAHin iznyle INSALLAHKuzum ne kaldı ki şunun şurasında :) biraz dişimizi sıksak düşcez
anladm kuzum izn kullanckmi pekiizin almazsa mart başı canım
aynen balim ALLAHin iznyle INSALLAH
aynen kuzum bn kagida yazdm hepsnininternettn cikartp bnde yazacmŞafak kaç konusunda plakaları çok komik manilerle sayıyorlar :)
onu ikimizde bilmiyoruz canım abisi düğün yaparsa mecbur kullanıcakanladm kuzum izn kullanckmi peki
:) plakalar nerelere ait çok bilmem ben. Onu öğrenmiş olucam bu bahaneyle ben de kuzumaynen kuzum bn kagida yazdm hepsnininternettn cikartp bnde yazacm
anladm kuzum hayrlisi olsun ya izin kullanrsa ne zamana gelcekonu ikimizde bilmiyoruz canım abisi düğün yaparsa mecbur kullanıcak
aynen valla tatlm bnde cok bilmiyorm 01gelince bnm memlekette bitiyor son olarak adana:) plakalar nerelere ait çok bilmem ben. Onu öğrenmiş olucam bu bahaneyle ben de kuzum
temmuzda bayramdan sonraki zamanlarda canım bakalım aslında ben izin kullanmasını istemiyorum :)))anladm kuzum hayrlisi olsun ya izin kullanrsa ne zamana gelcek
aynen valla tatlm bnde cok bilmiyorm 01gelince bnm memlekette bitiyor son olarak adana
temmuzda bayramdan sonraki zamanlarda canım bakalım aslında ben izin kullanmasını istemiyorum :)))
aynen yaa snra bakmsz evlenmsz cocuklarmz olyor bz burda onu konusyor oluruz :) bn gene kopmam gelrm askerm gelms olsada:)Sonra da kapıyorsun askerceğzini bittiii gel buraya sen bakıyim diye
aynenn hem zaten ben ziyarete gidicem :)))) 15 gün erken gelmesi çok daha iyi olurrİzin ben de istemiyorum biliyor musun : D hemen bitirip gelsin
bencde nerde mart nrde temmuz wuuuuwwwtemmuzda bayramdan sonraki zamanlarda canım bakalım aslında ben izin kullanmasını istemiyorum :)))
oyle balim hepimiz oyle gercekten ama askerdeler diye byle susyrz burda olsalr byle olamazdi
Bi akışına bırak kuzum bakalım seni ğzdüğü için pişman olucak mı?
:))))) geçer ya geçerr bu yaz'ı atlattıkmı bişi kalmazbencde nerde mart nrde temmuz wuuuuwww
siznklere anlattnmi kuzum keske anlatmasydn arnzda cozerdnz dha cok buyumesn olayElbette olmazdı gelince görecek. Ailemde çok tepkili artık atakanla konuşacaklarmış..
Zannetmiyorum canım benım..
aynen bu yaz btse super olacak normalde yazi sevrm hic btmsn derdm ama svdcgm olmaynca hemen btsn istyrm:):))))) geçer ya geçerr bu yaz'ı atlattıkmı bişi kalmaz
Kesinlikleaynenn hem zaten ben ziyarete gidicem :)))) 15 gün erken gelmesi çok daha iyi olurr