- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.561
aynen oyle kuzum yaa kendmz icn soncta daha cok gorecem ama kıt beynli anlamiyor kendi bilirHaklısın canııım yazdıklarını okudum şimdi al birini vur ötekini bunlar hiç mi değişmez yahu.s
Atakanda böyle hiç bir halt anlamaz kıskançlık hat safada hep böyle adamı bunaltıyorlaraynen oyle kuzum yaa kendmz icn soncta daha cok gorecem ama kıt beynli anlamiyor kendi bilir
aynen oyle baya bunaltyorlar yaa guven yok sanki byle yapnca deli olyorm canimAtakanda böyle hiç bir halt anlamaz kıskançlık hat safada hep böyle adamı bunaltıyorlar
Ah erkekler ahhhhhhaynen oyle baya bunaltyorlar yaa guven yok sanki byle yapnca deli olyorm canim
ah ki ne ahhh kuzumAh erkekler ahhhhhh
Çok sinir oluyorum ya çokah ki ne ahhh kuzum
ayy bozma moralini ya kıskançlık işte kıskandıklarnda gerçektn çok kırıcı olabiliolar yaya bu ozne gelecek haziranda tamam mi 10gunlugne normalde 10gunlukte rapor alaacak nyse geroye 10gun raoosu daha kalyor onu kmden alblrm doe sordu bn hastnde calsyrm bana dcgne bn yaparm yani ama doktra demem lazm tutupta kasene gizli yapamam cnku buyuk cezasi var doktrda erkek delirdi sacmalama bn hic bi erkekle konusmani istmyrm bilmem ne baya kirdi kalbmi ddmki buytme yok desen kapnr konu tutupta sohbet edeck dglm sdce sorarm kuplere bindi benide delrtti bn hallderm bi sklde falan tamam snbln dedm
sacma sapan seylere kiskanyor canim del8 edyorayy bozma moralini ya kıskançlık işte kıskandıklarnda gerçektn çok kırıcı olabiliolar ya
takma balim seninkide illaki anlcak hatasiniÇok sinir oluyorum ya çok
cnm sacni boyali godunce sorim dedm bnde boyatmak istyrm uclara mi aralarami boya attrym karad veremedm sence nasl guzel olurayy bozma moralini ya kıskançlık işte kıskandıklarnda gerçektn çok kırıcı olabiliolar ya
inşallah canıımtakma balim seninkide illaki anlcak hatasini
insallah baliminşallah canıım
Hayırlısı olsun herşeyin..insallah balim
seni anlıyorum emin ol benmki de öyle gerçkten zor oluosacma sapan seylere kiskanyor canim del8 edyor
k.bkma canım görmedim ya ben önceden aralara attırıodum dha olgun gösterdi sanki sonra uçlara attırmaya karar verdm herkes böyle dha güzel olmuş dedicnm sacni boyali godunce sorim dedm bnde boyatmak istyrm uclara mi aralarami boya attrym karad veremedm sence nasl guzel olur
asiri kiskanc kuzum yaaa oyle boyle degil yazmiyorm smdi kendineKızlar bu konudan bildirim gelmiyor bana artık neden acaba? Damla fuu çok abartmış sevgilin kuzum
bnde buyuk ihtimal oyle yapacam uclara hep oylw yapyrdm gene de srim dedm :) ya karamel yada platin sarisi yaparm kuzum bakcm artk. aymen cok kskanc yazmyrm suan kendisineseni anlıyorum emin ol benmki de öyle gerçkten zor oluo
k.bkma canım görmedim ya ben önceden aralara attırıodum dha olgun gösterdi sanki sonra uçlara attırmaya karar verdm herkes böyle dha güzel olmuş dedi
AMIN kuzum AMINHayırlısı olsun herşeyin..
Daha tek bir mesaj atmadı damla şaka gibiAMIN kuzum AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?