• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

ya bu ozne gelecek haziranda tamam mi 10gunlugne normalde 10gunlukte rapor alaacak nyse geroye 10gun raoosu daha kalyor onu kmden alblrm doe sordu bn hastnde calsyrm bana dcgne bn yaparm yani ama doktra demem lazm tutupta kasene gizli yapamam cnku buyuk cezasi var doktrda erkek delirdi sacmalama bn hic bi erkekle konusmani istmyrm bilmem ne baya kirdi kalbmi ddmki buytme yok desen kapnr konu tutupta sohbet edeck dglm sdce sorarm kuplere bindi benide delrtti bn hallderm bi sklde falan tamam snbln dedm
ayy bozma moralini ya kıskançlık işte kıskandıklarnda gerçektn çok kırıcı olabiliolar ya

sacma sapan seylere kiskanyor canim del8 edyor
seni anlıyorum emin ol benmki de öyle gerçkten zor oluo
cnm sacni boyali godunce sorim dedm bnde boyatmak istyrm uclara mi aralarami boya attrym karad veremedm sence nasl guzel olur
k.bkma canım görmedim ya ben önceden aralara attırıodum dha olgun gösterdi sanki sonra uçlara attırmaya karar verdm herkes böyle dha güzel olmuş dedi

Kızlar bu konudan bildirim gelmiyor bana artık neden acaba? Damla fuu çok abartmış sevgilin kuzum

seni anlıyorum emin ol benmki de öyle gerçkten zor oluo

k.bkma canım görmedim ya ben önceden aralara attırıodum dha olgun gösterdi sanki sonra uçlara attırmaya karar verdm herkes böyle dha güzel olmuş dedi
bnde buyuk ihtimal oyle yapacam uclara hep oylw yapyrdm gene de srim dedm :) ya karamel yada platin sarisi yaparm kuzum bakcm artk. aymen cok kskanc yazmyrm suan kendisine

Back