- 5 Nisan 2015
- 117
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.401
Aaa benimkide ankara cankaya caniim bugun izne geldi ustaya gidcek oraya Allah nasip edersekızlar usta birliği belli olmuş ankara çankaya çok şükür :)
Bi de ben varım çankaya ustacıAaa benimkide ankara cankaya caniim bugun izne geldi ustaya gidcek oraya Allah nasip ederse
benimki de ayın 30 unda gelcek canım seninki nerde yaptı acemi birliğiniAaa benimkide ankara cankaya caniim bugun izne geldi ustaya gidcek oraya Allah nasip ederse
Kuzum niçin bıraksın :) bırakır mı hiç sen onu ne kadar seviyosun bal gibi farkında o zaten o yüzden bu nazlarıBen her ne olursa olsun atakanı bırakmam. Herşeyimi kaybedeciğimi bilsem son nefesıme kadar yanında olurum katlanırım herşeye. Ama önemli olan onun bırakmaması...
Paranoyağa bağladım ben yine yahuKuzum niçin bıraksın :) bırakır mı hiç sen onu ne kadar seviyosun bal gibi farkında o zaten o yüzden bu nazları
Antalyadaydi caniimm .. sizinkiler neredeydi?? Bide arastrdinz mi nasil yermisbenimki de ayın 30 unda gelcek canım seninki nerde yaptı acemi birliğini
olsun canim gene beddua etme sen ALLAH a havale et snde uzme kendiniŞuan asla cevap vermeyi düşünmüyorum.. Beni çok üzdü o da annesi de Ama şu mübarek günde rabbıme yalvarıyorum bedelini ödesin.
cnm hosgeldn armza asker yolumu beklyn bzm gbi?Antalyadaydi caniimm .. sizinkiler neredeydi?? Bide arastrdinz mi nasil yermis
AMIN ALLAH hayirli kaynana kaynbabayla karsilastrsn herkesi bu cok onemli gercekten ki INSALLAH degisirler zamanla.iyi olurlarTabiki normal canım ama o kdar uzulmesin kendini yipratmasn Allah yardımcısı olsun inş düzelir de Üzülmez
Hoşgeldin canımAaa benimkide ankara cankaya caniim bugun izne geldi ustaya gidcek oraya Allah nasip ederse
benimki de antalya :)Antalyadaydi caniimm .. sizinkiler neredeydi?? Bide arastrdinz mi nasil yermis
Öfkemi durduramıyorum damla durmuyor.olsun canim gene beddua etme sen ALLAH a havale et snde uzme kendini
amin tatlım inş yaAMIN ALLAH hayirli kaynana kaynbabayla karsilastrsn herkesi bu cok onemli gercekten ki INSALLAH degisirler zamanla.iyi olurlar
Paranoyağa bağladım ben yine yahu
kuzim bnm yaa kiyamam sana haklsn ama atakanin sinrli anina gelms sana patlams yksa cocik sevdgne istyrek kirmazÖfkemi durduramıyorum damla durmuyor.
İçimi ferahlattın valla çok sağol fıstığım Rabbim güzel yüreğinin hakettiği en güzel şeyleri nasip etsin sanaHiçbişeycik olmaz kuzum :) öyle bişi yapsa bile tıpış tıpış geri gelir senin gibi güzel ve onu seven bi kızcağızı nerde bulucak başka? Yapamaz
benim sevgilim önceden çankayaya yakın bi yerde çalışıodu rahat bi yer die duymuştmAntalyadaydi caniimm .. sizinkiler neredeydi?? Bide arastrdinz mi nasil yermis
tabi bulamaz hicbiri bizler gbisini kizz:)Hiçbişeycik olmaz kuzum :) öyle bişi yapsa bile tıpış tıpış geri gelir senin gibi güzel ve onu seven bi kızcağızı nerde bulucak başka? Yapamaz
Ya atakan bu bilmiyor musun damla kaç kere anlattım sana dengesiz yahuukuzim bnm yaa kiyamam sana haklsn ama atakanin sinrli anina gelms sana patlams yksa cocik sevdgne istyrek kirmaz
İçimi ferahlattın valla çok sağol fıstığım Rabbim güzel yüreğinin hakettiği en güzel şeyleri nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?