- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
- #1.361
Ama yeter yahu can var bende de hepsi benı üzüyor parçalıyor .kuzum deme oyle sinir aninda demitir eminim sana patlams demek kotu oldu byle sana patlamasi ama icten dememstr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yeter yahu can var bende de hepsi benı üzüyor parçalıyor .kuzum deme oyle sinir aninda demitir eminim sana patlams demek kotu oldu byle sana patlamasi ama icten dememstr
atakanin nazi sana gecyor kuzum sinrden patlams sna senin icnde o onemli gerisini takma kuzumAma yeter yahu can var bende de hepsi benı üzüyor parçalıyor .
Şuan asla cevap vermeyi düşünmüyorum.. Beni çok üzdü o da annesi de Ama şu mübarek günde rabbıme yalvarıyorum bedelini ödesin.atakanin nazi sana gecyor kuzum sinrden patlams sna senin icnde o onemli gerisini takma kuzum
Benımkı ara karıştırıcı yavrum çok fenaBenimki de oğlunu doldurmaya çalışio bi gün beni aramış bende unuttum geri dönmeyi Okanla birlikteydk akşam ararım dedim sonra okani aradı seleni aradım ama geri donmedi bu şimdiden böyleyse evlenince napcaz dedi
Hayır tatlım özele gelFatmanur kuzum aranızda tam olarak ne geçti? Senin yazdığım o uzun mesaj var ya onun yüzünden ailesine kızıp tartışmış olabilir mi?
Neler atlattık biz neler sırf kandılını kutlamak için aradımÖyle deme selen kızcağız tatlı tatlı aramış aramasını hem ailesi hem de sevgilisi sorun etti fatmanur ne kadar seviyor o çocuğu onun da nazı fatmanura geçiyor belki ama kırılması çok normal ağlamasına ben de kıyamadım bi de yavrum yalnız bu gün
Ben zaten fatmanur a kötü bi şey söylediğmi düşünmüyorum Atakan seviosa sahip cikiosa gerisi önemli değil dedim o kdar uzulmesin die inş her şey yoluna girer bi an once
Benimki de oğlunu doldurmaya çalışio bi gün beni aramış bende unuttum geri dönmeyi Okanla birlikteydk akşam ararım dedim sonra okani aradı seleni aradım ama geri donmedi bu şimdiden böyleyse evlenince napcaz dedi
öyle o ya sinir oluyorum o baş örtülü istiomuş bnde baş örtü yok okana diyorum annen beni sevmio kabul et o da dio seni kızı gbi grüo fln kızı gbi gören öyle şeyler söyler mi Allah aşkınaA aa belki o an duymadın sonra da bakiyen yoktu arayamadın böyle olamaz mı yani? Niye öyle yapmış ki?
Benim kaynanamda açık. Atakan kapanmamı istiyor o da kapalı gelin istemiyorum diyor ne kadar garip bir durum..öyle o ya sinir oluyorum o baş örtülü istiomuş bnde baş örtü yok okana diyorum annen beni sevmio kabul et o da dio seni kızı gbi grüo fln kızı gbi gören öyle şeyler söyler mi Allah aşkına
öyle o ya sinir oluyorum o baş örtülü istiomuş bnde baş örtü yok okana diyorum annen beni sevmio kabul et o da dio seni kızı gbi grüo fln kızı gbi gören öyle şeyler söyler mi Allah aşkına
Rüyamda anne dedim teyze de dedi bana öyle etkilemiş beni..:) o kendi mi evlenicekmiş senle canım bi yanlış anlaşılma var ben sizinle değil oğlunuzla evlenicem o da örtü tak demiyor bana diyip bozmak var da olmaz işte sakin kalmak şart... Ön yargılı olma sen yine de kuzum belki kızı gibi görür zamanla tanıdıkça anlarsın zaten diliyle mi kızım diyor yürekten mi seviyor.
aaa tam tersi ya sen kapanmak istio musunBenim kaynanamda açık. Atakan kapanmamı istiyor o da kapalı gelin istemiyorum diyor ne kadar garip bir durum..
Elbette istiyorum ama evlendikten sonra düşünüyorum :)aaa tam tersi ya sen kapanmak istio musun