- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
- #1.421
tabi bulamaz hicbiri bizler gbisini kizz:)
:) o yüzden o triplerini yerimm büyümüş de atar yaparmışş modunda takılmak lazım aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi bulamaz hicbiri bizler gbisini kizz:)
bize etmesn mi kiz nankore bak saka bi yana uzme kendini cidden ozurde dilcek sendn eminm hiiic takma yani :)İçimi ferahlattın valla çok sağol fıstığım Rabbim güzel yüreğinin hakettiği en güzel şeyleri nasip etsin sana
amaan kuzum bnmkde dengesz snra ozur diliyorlar o onemli balim takmican bizi seviyorlar sonucta zafer bizim hahahahaYa atakan bu bilmiyor musun damla kaç kere anlattım sana dengesiz yahuu
hahaha aman aman bebe seni falan diye diye sevelm tabrda yapmayo ogrenrms hahaha ay ne komik olur kz:) o yüzden o triplerini yerimm büyümüş de atar yaparmışş modunda takılmak lazım aslında
hahaha aman aman bebe seni falan diye diye sevelm tabrda yapmayo ogrenrms hahaha ay ne komik olur kz
bnmki su cvbi verir aynen kafanmi guzel kz ne ictin senBen bazen yapıyorum ayyy küsmüş müü tavır mı yapıyomuş diye çocuk gibi şımarıyor sonra :)
bnmki su cvbi verir aynen kafanmi guzel kz ne ictin sen
bz basbasaylen oyleyz ama msjda agir abiŞımarık biraz benimki biz başbaşayken :) alışkın yani.. Çocuk gibiyiz
bz basbasaylen oyleyz ama msjda agir abi
bize etmesn mi kiz nankore bak saka bi yana uzme kendini cidden ozurde dilcek sendn eminm hiiic takma yani :)
amaan kuzum bnmkde dengesz snra ozur diliyorlar o onemli balim takmican bizi seviyorlar sonucta zafer bizim hahahaha
Amin canım beniiim kötü insanlardan korusun hepimiziAmin canım hepimizin kalbine göre versin benim için böyle dua ettin ya allahım on katını sana versin :) içini ferah tut hep
Amin canım beniiim kötü insanlardan korusun hepimizi
kızlar bu gece namaz çok önemli biliyorsunuz değil miAminn :))
Evet canım ben kalkıcam zaten şimdi namaza size de dua ederimkızlar bu gece namaz çok önemli biliyorsunuz değil mi
Bende şimdi kılıcam canım gece gelirim büyük bi ihtimalle Allah kabul etsin şimdiden dualarım sizinle :)Evet canım ben kalkıcam zaten şimdi namaza size de dua ederim
Hepimizinkini kabul etsin canım :) benim de dualarım sizinle öptüm çokBende şimdi kılıcam canım gece gelirim büyük bi ihtimalle Allah kabul etsin şimdiden dualarım sizinle :)
gunaydn kuzun saka yaptm AMIN balim heomzin gonlunden gecen olsun INSALLAH evt dua edlm hepmz icn:)Aşk olsun damlam demez mıyım hiiiiç :) Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin kuzucum bu gece birbirimiz için dua edelim :)
keske bnde namaz kilmayi biksem cok istyr kilmayi bnde