- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.381
oğluna aşırı düşkn ya ben byle bi şey görmedm hiç dilinden düşürmez her gün konuşur iki üç kre bi gün konuşmadan kesinlikle olmaz zaten bizi bi rhat buluştrmuo burda geçen samsuna gittik rahat edelim die:) o kendi mi evlenicekmiş senle canım bi yanlış anlaşılma var ben sizinle değil oğlunuzla evlenicem o da örtü tak demiyor bana diyip bozmak var da olmaz işte sakin kalmak şart... Ön yargılı olma sen yine de kuzum belki kızı gibi görür zamanla tanıdıkça anlarsın zaten diliyle mi kızım diyor yürekten mi seviyor.
ne güzel işte evlendkten sonra kapan hemen :)Elbette istiyorum ama evlendikten sonra düşünüyorum :)
Rüyamda anne dedim teyze de dedi bana öyle etkilemiş beni..
oğluna aşırı düşkn ya ben byle bi şey görmedm hiç dilinden düşürmez her gün konuşur iki üç kre bi gün konuşmadan kesinlikle olmaz zaten bizi bi rhat buluştrmuo burda geçen samsuna gittik rahat edelim die
evt ben ünyede okuyorum canımSamsuna yakın mısınız canım
ne güzel işte evlendkten sonra kapan hemen :)
arada nişan var artık anne de de isminin peşine de kuzum
evt ben ünyede okuyorum canım
sen orda mı yaşıosun :):) samsunluyum da ben ondan sordum canım
Belki daha erken kuzum bilemiyorum :)
Demem hayatta. Onu bi geçsin anne sıfatını haketmiyor o kadın malesef.
Evet kuzumsen orda mı yaşıosun :)
Bu işin sonu nereye gider meçhul... Bu güzel günde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahKıyamam sana benn
yakınmşsın bana okuo musun pekiEvet kuzum
Bu işin sonu nereye gider meçhul... Bu güzel günde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
yakınmşsın bana okuo musun peki
Hiç bilmiyorum böyle bir aile varken ne olur bilmiyorum kiiKuzum ayrılık anlamında mı söylüyosun?
hyr canım adanalıym ama ünyede okuyorum :)Bitti canım aslen de ünyeli misin
Hiç bilmiyorum böyle bir aile varken ne olur bilmiyorum kii
hyr canım adanalıym ama ünyede okuyorum :)
Ben her ne olursa olsun atakanı bırakmam. Herşeyimi kaybedeciğimi bilsem son nefesıme kadar yanında olurum katlanırım herşeye. Ama önemli olan onun bırakmaması...Kıyamam sana canım benim tabiki kim ne konuda ne karar alır bu kişiden kişiye değişir. Kimin neye ne kadar katlanabileceği farklıdır ama şunu çok rahat söylüyorum öfkeliyken alma kararlarının hiçbirini
amin canım inş yolun düşerse buyur gel beklerim :)Hayırlısıyla biter inşallah canım Allah zihin açıklığı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?